Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Arena Festival

More
11 May 2016 00:12 #181141 by Γιώργος Λόλας

Η Microsoft Hellas θα διοργανώσει στις 19 Μαΐου 2016 το Xbox Arena Festival, την μεγαλύτερη εκδήλωση επί ελληνικού εδάφους που θα είναι αφιερωμένη στο Xbox One.

Οι επισκέπτες του Xbox Arena Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Κτήριο 56 στον Ταύρο, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε games της νεότερης κονσόλας της Microsoft σε περισσότερους από 70 gaming σταθμούς με Xbox One και LG 21:9 gaming οθόνες. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να αναμετρηθείτε με άλλους αντιπάλους σε τουρνουά Xbox One τίτλων, όπως τα FIFA 16, NBA 2K16, Halo 5: Guardians και DOOM, διεκδικώντας μοναδικά δώρα. Παράλληλα, στο event θα υπάρχουν DJs, ενώ αναμένονται πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Consumer Group στη Microsoft Ελλάς δήλωσε σχετικά με το event τα εξής: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που διοργανώνουμε για πρώτη φορά το μεγαλύτερο Xbox event στη χώρα μας, το Xbox Arena Festival! Μια γιορτή αφιερωμένη σε όλους όσους ασχολούνται με το gaming, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο αυτό καλύτερα. Σας προσκαλούμε όλους να δηλώσετε συμμετοχή στο Xboxarena.gr και να ζήσετε από κοντά το πιο συναρπαστικό event της χρονιάς”.

Μέρος: Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Κτήριο 56 - Πειραιώς 254, Ταύρος
Πότε: Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση, αλλά και για να πάρετε μέρος στα τουρνουά είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα του event, το Xboxarena.gr.

Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2016 14:46 #181162 by Πιέρρος Φουστέρης
Έχω πάει χθες. Έβαλα και συμμετοχή στο Halo 5 τουρνουά, άρα πάμε δυναμικά!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 May 2016 22:24 #181300 by Παντελής Δασκαλέλος
Έπεσε στο τραπέζι από μένα να βραβευτούν και οι Top 20 παίκτες της Ελλάδας με βάση το Gamerscore, τα υψηλόβαθμα στελέχη της Microsoft Hellas έδειξαν να ασπάζονται την ιδέα αυτή. Απομένει να δούμε τώρα αν θα την υλοποιήσουν κιόλας.

More
22 May 2016 21:21 - 22 May 2016 21:41 #181635 by Μάνος Γρυπάρης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Xbox Arena Festival αυτή την Πέμπτη, όπου στο ϊδρυμα Μείζονος Ελληνισμού είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε όλα τα games του Xbox One, ενώ οι ικανότεροι gamers λάβατε μέρος σε τουρνουά Fifa 16, NBA 2K16 (αυτή ήταν και η σειρά όπου παίχτηκαν οι τελικοί), Halo 5, DOOM και Mortal Kombat XL.

Στο event υπήρχαν μηχανήματα Alienware για να παίξετε PC games στο Steam καθώς και Virtual Reality emulators, στους οποίους μπαίνατε, φορούσατε VR Headsets και σας...ταρακουνούσαν προς διάφορες κατευθύνσεις λες και βρισκόσασταν σε τρενακι του Λούνα-Παρκ. Την παράσταση έκλεψε τόσο η Ford Mustang όσο και οι celebrities, καθώς το παρόν έδωσαν ο Ταλιμανίδης από το World Party, οι Αλέξης Γεωργούλης και Τζένη Μπαλατσινού αλλά και οι Γιώργος Καραγκούνης και διάφοροι μπασκετμπολίστες που συμμετείχαν στις βραβεύσεις των νικητών του τελικού. Υπήρξε επίσης cosplay από την Irene Astral και μία άλλη cosplayer, ενώ η Eve Estenzia (Εύη Παπαναστασίου) ανέλαβε το μακιγιάζ τους. Υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ που θα παίξει σήμερα 11-12 το βράδυ στην εκπομπή Users στο Channel 9 και θα ανέβει σε ξεχωριστό βίντεο στο YouTube, μαζί με άρθρο στο Gameworld.gr.

Τουρνουά, Δώρα κ.α.
Οι νικητές κέρδισαν κονσόλες Xbox One, τιμητικά έπαθλα, games, Xbox Elite controllers και άλλα καλούδια. Τελικά από τους 10 πρώτους στην Ελλάδα σε gamerscore βραβεύτηκε μόνο ο πρώτος (τους λόγους θα σας τους πει ο Παντελής), ενώ στην παρουσία του GameWorld στο event, του οποίου το τεχνικό κομμάτι ανέλαβε ένα γνωστό gaming site είχαμε και ένα μικρό...ατύχημα, καθώς το βίντεο που δώσαμε να παίξει και που ήταν 100% ελεγμένο, έπαιξε με ταχύτητα 0,5 και παραμορφωμένο ήχο. Δεν πειράζει, καθόλου δεν μας την χάλασαν.

Κατά τα άλλα είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε για άλλη μια φορά από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις. Το κοινό του event ήταν κυρίως X boxάδες αλλά και gamers από άλλα "στρατόπεδα" που ήρθαν να τσεκάρουν τι παίζει με την κονσόλα της Microsoft.

ΥΓ. Όσοι δεν ήρθατε εκτός από τα games και δώρα αξίας 5.000 ευρώ χάσατε απεριόριστη πίτσα L'Artigiano και απεριόριστα παγωτά Kayak!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 22 May 2016 21:41 by Μάνος Γρυπάρης.

More
22 May 2016 22:08 #181641 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Πολύ ωραίο το Event της Microsoft Hellas. Τα είχε όλα! Πολύ κόσμο, μεγάλο χώρος, πολύ...αχεμ... φαγητό και πολλά Xbox! Επίσης ήταν και πολύ glamour σαν event. Είχα την τύχη να συνατήσω τον Παπαλουκά και τον θεούλη Καραγκούνη και πολλούς άλλους διάσημους που σε τέτοια events δεν τους βλέπουμε. Όχι πως έχει και μεγάλη σημασία γιατί μιλάμε για gaming events παρ' όλα αυτά ήταν μια ωραία έκπληξη. Για εμένα ήταν ένα από τα καλύτερα events που έχω λάβει μέρος.

Attachments:

More
22 May 2016 22:21 #181645 by Γιάννης Πετρόχειλος

More
22 May 2016 23:59 #181647 by Πιέρρος Φουστέρης
Η εμπειρία μου από το Xbox Arena Festival ήταν, όπως ήταν αναμενόμενο, θετικότατη! Πέρασα καταπληκτικά, μιας και το στήσιμο της εκδήλωσης, το περιεχόμενο (κονσόλες Xbox, υπολογιστές Alienware, VR systems), η οργάνωση και εξυπηρετικότητα του προσωπικού και ο κόσμος ήταν υπέροχα! Πραγματικά, εύχομαι να επαναληφθεί αυτό το event!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 May 2016 13:14 #181661 by Μάρκος Ασκανιάν
Δεν έχω λόγια για το event. Απλά epic. Πολλά δώρα, φαγητό, αναψυκτικά, gaming, gamers, τα πάντα όλα. Από τα καλύτερα events που έχω ζήσει εδώ στην Ελλάδα. Εύχομαι να γίνουν κι άλλα σύντομα.

Adododo!!!

More
23 May 2016 16:40 #181673 by Παντελής Δασκαλέλος
To Xbox Arena Festival μου άφησε κατά γενική ομολογία θετικές εντυπώσεις, καθώς η διοργάνωση ήταν ως επί τω πλείστον εξαιρετική, αν και για να είμαι ειλικρινής περίμενα περισσότερο κόσμο. Όσο διαρκούσαν τα τουρνουά γινόνταν πανικός, αρκετοί από τους παίκτες που αποκλείστηκαν όμως άρχισαν να φεύγουν. Ενδεχομένως αν υπήρχαν περισσότερα side events που να σχετίζονται με το gaming και όχι με συναυλίες, σώου κτλ να καθόταν περισσότερος κόσμος μέχρι το τέλος.

Ερχόμαστε τώρα στο δυσάρεστο κομμάτι. Όταν η Microsoft Hellas διοργάνωσε ένα press event για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους για το event πέταξα την πρόταση να βραβευτούν οι καλύτεροι Έλληνες παίκτες με βάση το Gamerscore τους. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας μου ανέφεραν ότι θα προχωρήσουν στην υλοποίηση της ιδέας βραβεύοντας τους καλύτερους 20 παίκτες. Από εκείνη την στιγμή μέχρι και την έναρξη του event δεν υπήρχε καμία αναφορά για αυτή την βράβευση στο site του Xbox Arena Festival και κατ' επέκταση κανείς δεν γνώριζε αν τέλει η ιδέα μου θα υλοποιούνταν. Την Τετάρτη κάποιοι παίκτες παρέλαβαν ένα μήνυμα από ένα άκυρο Gamertag στο Xbox Live το οποίο τους προσκαλούσε να παρευρεθούν στο event, χωρίς να παρέχονται λεπτομέρειες.

Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με αυτούς τους παίκτες, όπως τον KOSTAS A M GR, τον saertna92, τον FalconGR Live, τον Aldrahn69 και άλλους (οι καλύτεροι Έλληνες Xbox παίκτες με βάση το Gamerscore) διαπίστωσα ότι κάποιοι από αυτούς είχαν λάβει πρόσκληση. Φυσικά κανείς από αυτούς δεν ήξερε τι πρόκειται να γίνει. Ύστερα από την επικοινωνία μας ο KOSTAS A M GR, ο νούμενο ένα Έλληνας παίκτης με πάνω από 500.000 Gamerscore έδωσε το παρόν στο event. Δείχνοντας το μήνυμα στην γραμματεία βάση του οποίου έπρεπε να βραβευτεί δεν έλαβε καμία απάντηση, αντ΄αυτού περίμενε υπομονετικά μέχρι τις 11 το βράδυ. Μέχρι εκείνο το διάστημα δεν έγινε κανένας λόγος για την βράβευση. Ρωτόντας τα υψηλόβαθμα στελέχη της Microsoft δεν πήρα καμία απάντηση για το πότε θα γίνει και αν θα γίνει η βράβευση. Εν τέλει, ο Κώστας έφυγε. Εντελώς συμπωματικά ρώτησα τον Ανδρέα Δερδεμέζη που ήταν υπεύθυνος για την παρουσίαση και τον συντονισμό του event να μου πει για ποιον λόγο δεν έγινε η βράβευση. Και μου απαντά ότι η βράβευση έγινε. Τονίζω πως από τα μεγάφωνα δεν έγινε καμμία ανακοίνωση. Τελικά πήρα τηλέφωνο τον Κώστα να ξαναρθεί, ο οποίος για καλή του τύχη παρέλαβε ένα Xbox One Elite Controller καθώς και μια αναμνηστική πλακέτα. Αν δεν είχα μεσολαβήσει προσωπικά ο άνθρωπος αυτός θα είχε φάει 6 ώρες από την ζωή του περιμένοντας τζάμπα και παρατώντας την δουλειά του για να παρευρεθεί στο event.

Από όσο γνωρίζω ένας ακόμη παίκτης βραβεύτηκε, αλλά με τους υπόλοιπους οχτώ δεν γνωρίζω τι έγινε. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ειδοποιηθούν και να παραλάβουν ταχυδρομικώς την πλακέτα τους και όποια άλλα δώρα τους αναλογούν. Ενδεχομένως να υπήρχαν και άλλα έπαθλα, όπως δόθηκε το Xbox One Elite Controller στον πρώτο.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι μια καθόλα δική μου ιδέα, υλοποιήθηκε με τελείως λάθο τρόπο από την Microsoft και τους υπόλοιπους διοργανωτές του event. Προσωπικά χαίρομαι που έστω και ένας παίκτης βραβεύτηκε όπως του άρμοζε για την προσφορά του στο community, αλλά λυπάμαι γιατί όλο το Top10 των Ελλήνων παικτών άξιζει τον σεβασμό της Microsoft και όχι μια τέτοια απαξιωτική συμπεριφορά. Εύχομαι στο δεύτερο Xbox Arena Festival, αν γίνει φυσικά, να μην υπάρξουν αυτά τα φαινόμενα.