Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

2ο ελληνικό League of Legends event

More
04 Jun 2014 12:54 #145372 by Μάνος Γρυπάρης
Η Riot Games ανακοίνωσε το δεύτερο ελληνικό League of Legends event που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου.

Το μέρος διεξαγωγής του event θα είναι το γήπεδο Τάε Κβον Ντό (κλειστό Φαλήρου). Οι ώρες και οι τιμές των εισιτηρίων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Θα είμαι εκεί μαζί με Παντελή και Χριστιάνα που θα καλύψουν το event.

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το League of Legends greek event, 28-29 Ιουλίου.

Το GameWorld σε συνεργασία με την Riot Games σας χαρίζει 5 διπλές προσκλήσεις για το event!
Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε μπορείτε να τις κερδίσετε με τους εξής τρόπους:
Α)1 διπλή πρόσκληση θα κληρωθεί από την Facebook Page του GameWorld.
B)2 διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν σε αυτό το forum topic. Για να μπείτε στην κλήρωση αφήστε σχόλιο σε αυτό το topic γράφοντας τις εντυπώσεις σας από το 1ο League of Legends event και τι περιμένετε από το 2ο event το άλλο σαββατοκύριακο.
Γ)2 διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν μέσω του YouTube channel μας στο τέλος της εκπομπής Users αυτή την Παρασκευή 20/6. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στο YouTube.com/GameWorldgr στις 19:00. Όπως πάντα δεν υπάρχει προκαθορισμένη διάρκεια ούτε έχουμε (μέχρι στιγμής) πρόγραμμα για το ποια games θα παίξουμε.

Σημείωση:
- Θα πρέπει να είστε από την Αθήνα ή να είστε 100% βέβαιοι ότι μπορείτε να έρθετε αφού λάβετε την πρόσκληση.
- Καθένας από τους 5 νικητές μπορεί να χρησιμοποιήσει την διπλή πρόσκληση είτε για να πάει ο ίδιος στο event Σάββατο και Κυριακή, είτε για να έρθει μαζί με φίλο του μία από τις δύο ημέρες.
- Οι κληρώσεις για τις 2 διπλές στην εκπομπή Users της Παρασκευής θα γίνουν στο τέλος της εκπομπής. Οι κληρώσεις για τις άλλες 3 διπλές προσκλήσεις (Facebook page και site) θα γίνουν τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 25/6.

Καλή επιτυχία σε όλους! :D
Θα τα πούμε στο event.

Εσείς θα έρθετε? Αν είναι να συζητήσουμε ώστε να κανονίσουμε να βρεθούμε μία συγκεκριμένη ώρα είτε στην είσοδο, είτε σε κάποιο άλλο σημείο της προτίμησής σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2014 17:40 #145814 by Χριστιάνα Θάνου
Εγω θα ειμαι εκει!

More
17 Jun 2014 18:15 #145817 by Παντελής Δασκαλέλος
Η Riot Games μας έχει ενημερώσει ότι για κάθε ημέρα το event θα ξεκινά γύρω στις 13:00 και θα σταματάει περίπου στις 20:00.

Θα ειμαστε κατά πάσα πιθανότητα και τις δύο ημέρες, εγώ το βλέπω πιο πολύ για Κυριακή απόγευμα.

Θα σας δούμε εκεί.

More
17 Jun 2014 19:04 #145823 by Αλκμήνη Καζάνα
Θα τα πούμε εκεί παιδιά, θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά! :D

More
17 Jun 2014 19:42 #145825 by Μάνος Γρυπάρης

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το League of Legends greek event, 28-29 Ιουλίου.

Το GameWorld σε συνεργασία με την Riot Games σας χαρίζει 5 διπλές προσκλήσεις για το event!
Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε μπορείτε να τις κερδίσετε με τους εξής τρόπους:
Α)1 διπλή πρόσκληση θα κληρωθεί από την Facebook Page του GameWorld.
B)2 διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν σε αυτό το forum topic. Για να μπείτε στην κλήρωση αφήστε σχόλιο σε αυτό το topic γράφοντας τις εντυπώσεις σας από το 1ο League of Legends event και τι περιμένετε από το 2ο event το άλλο σαββατοκύριακο.
Γ)2 διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν μέσω του YouTube channel μας στο τέλος της εκπομπής Users αυτή την Παρασκευή 20/6. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στο YouTube.com/GameWorldgr στις 19:00. Όπως πάντα δεν υπάρχει προκαθορισμένη διάρκεια ούτε έχουμε (μέχρι στιγμής) πρόγραμμα για το ποια games θα παίξουμε.

Σημείωση:
- Θα πρέπει να είστε από την Αθήνα ή να είστε 100% βέβαιοι ότι μπορείτε να έρθετε και τις δύο ημέρες.
- Καθένας από τους 5 νικητές μπορεί να χρησιμοποιήσει την διπλή πρόσκληση είτε για να πάει ο ίδιος στο event Σάββατο και Κυριακή, είτε για να έρθει μαζί με φίλο του μία από τις δύο ημέρες.
- Οι κληρώσεις για τις 2 διπλές στην εκπομπή Users της Παρασκευής θα γίνουν στο τέλος της εκπομπής. Οι κληρώσεις για τις άλλες 3 διπλές προσκλήσεις (Facebook page και site) θα γίνουν τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 25/6.

Καλή επιτυχία σε όλους! :D
Θα τα πούμε στο event.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Jun 2014 20:00 #145826 by Νικολής Ασημάκης
Δεν θα πάω (έχω κόψει και το LoL εδώ και κανένα 6μηνο), αλλά ελπίζω να αποφευχθεί ο κακός χαμός που έγινε στο προηγούμενο, με τα ξεριζωμένα γρασίδια, τις σπασμένες πόρτες και τον γενικότερο τραμπουκισμό.

More
17 Jun 2014 20:23 #145829 by Anna
Να μας χωράει η αίθουσα και να μην γίνει αυτό που γινει πέρυσι, και λιγότερα ορκ μέσα μπας και δώσουνε δώρα αυτή την φορά.

More
17 Jun 2014 20:39 #145830 by Bill Bebious
εγω ειχα παει με ενα φιλο μου (MrDododi) στο προηγουμενο event αλλα ειχε τοσο κοσμο και γινοταν ενα τετοιος ΠΑΝΙΚΟΣ που συνεχεια σπρωχνοντουσταν και αλληλοπατιωντουσταν και σηκωθηκαμε και φυγαμε γιατι δεν μπορεσαμε να μπουμε καν μεσα

θα ηθελα απο αυτο το επομενο event να καταλαβουν οτι θα ερθει ΠΟΛΥΣ κοσμος και να βρουν τον αναλογο χωρο που θα μας χωρεσει ολους ;)

More
17 Jun 2014 20:47 #145832 by Φίλιππος Βασιλείου
δεν πήγα στο 1ο ελληνικό League of Legends event και θα ήθελα παρά πολύ να πάω στο 2o ελληνικό League of Legends event.... :D
good luck to all! :)

More
17 Jun 2014 20:53 #145833 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Εγώ θα ήθελα να έρθω αλλά θα είμαι Θεσσαλονίκη! Και θα κατεβώ Αθήνα 15 μέρες μετά το event ρε γαμώτο....καλά να περάσετε όσοι πάτε!