Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ε3 2012

More
17 Apr 2012 17:00 #106913 by eliminator
Ε3 2012 was created by eliminator

Οι συνεντεύξεις τύπου των εταιρειών και οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες.

Η Electronic Entertainment Expo, γνωστή στο ευρύ κοινό ως E3, θα διεξαχθεί και φέτος στο Λος Άντζελες της Αμερικής και συγκεκριμένα από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου στο Los Angeles Convention Center.

Η Sony και η Microsoft ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες και ώρες των συνεντεύξεων τύπου, στις οποίες θα παρουσιάσουν τα νέα τους δημιουργήματα. Η Microsoft θα έχει την press conference την Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 10:00 (20:00 ώρα Ελλάδας) και η Sony την ίδια ημέρα στις 18:00 (Τρίτη 5 Ιουνίου, 04:00 ώρα Ελλάδας δηλαδή ξημερώματα). Η αντίστοιχη παρουσίαση της Nintendo αναμένεται να λάβει χώρα το πρωί της Τρίτης. Όσο για τις υπόλοιπες εταιρείες, η Ubisoft θα δώσει την δική της συνέντευξη τύπου ανάμεσα σε Microsoft και Sony και συγκεκριμένα την Δευτέρα στις 15:00 (ξημερώματα Τρίτης 01:00 ώρα Ελλάδας, δηλαδή τρεις ώρες πριν από την Sony).

Αμφότερες Microsoft και Sony έχουν ανακοινώσει ότι φέτος δεν θα παρουσιάσουν κάποια νέα κονσόλα. Απ' την άλλη, το PlayStation 4 και το Durango είναι ήδη υπό ανάπτυξη και ειδικά το δεύτερο έχει διαρρεύσει ότι βρίσκεται στα χέρια πολλών τρίτων εταιρειών. Το αν θα ισχύσει η δήλωση αυτή μένει να το μάθουμε και στην πράξη.

Ακολουθεί η λίστα με τους μέχρι τώρα επιβεβαιωμένους συμμετέχοντες:
Activision
Alienware
Bethesda Softworks
Capcom USA
Crytek GmbH
Disney Interactive
Electronic Arts
Havok
Konami
Microsoft
NAMCO BANDAI
Nintendo of America
NVIDIA
Riot Games
SEGA of America
Sony
Sony Online Entertainment
Tecmo KOEI
THQ
Trion Worlds
Ubisoft
Valve
Wargaming.net
Warner Brothers Entertainment
Wizards of the Coast
Zynga

Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2012 12:58 #107502 by eliminator
Replied by eliminator on topic Ε3 2012
E3 2012: Η Microsoft στο Xbox Live

Αναμετάδοση της συνέντευξης τύπου για πρώτη φορά.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
13 May 2012 13:33 #107757 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Ε3 2012
Η Ε3 πλησιάζει. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γίνουν τρελές αποκαλύψεις από τις γιγαντο-εταιρείες Sony, Microsoft, Nintendo και το hype θα φτάσει στα ύψη!

Τι παιχνίδια θα θέλατε να δείτε στην E3 φέτος?
Οτιδήποτε παιχνίδια, είτε παλιές ξεχασμένες σειρές, είτε παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί, είτε sequels που φημολογούνται ότι θα ανακοινωθούν.

More
13 May 2012 14:03 #107759 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Εγώ περιμένω να δω το The Last Guardian. Έχει αργήσει ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ. Αν δεν δείξουν ένα καλό gameplay demo αυτή τη χρονιά ( όχι σαν τις άλλες που δείχναν αυτά τα χαζά βιντεάκια) τότε το παιχνίδι πάει για Duke Nukem FOREVER status.

Επίσης θέλω να δω το Versus XIII ( άλλο ένα που το έχει παρακάνει) και το Metal Gear Rising: Revengeance ( αυτό τουλάχιστον μπήκε στον σωστό δρόμο).

Τέλος θέλω να δώ την Square Enix να ανακοινώνει κανα psp remaster. Το έχω καημό :p

More
13 May 2012 14:13 #107761 by Βασίλης Σπετσιέρης
FF Versus 13.Ήμουν νέος και γέρασα από τότε που είπαν ότι θα το βγάλουν.Είχε πάρει το μάτι μου πριν από ένα μήνα,ότι θα παρουσίαζαν αρκετές λεπτομέρειες στην Ε3.Μακάρι.

More
13 May 2012 14:37 #107762 by eliminator
Εγω περιμένω ανακοίνωση για Fifa 13, οπωσδήποτε gameplay video για το The Last of Us επειδή 5 μήνες με ένα teaser και μερικά screenshots μας έχουν. Εννοείται ότι δε θαμε χάλαγε gameplay video για Resident Evil 6 καθώς και περισσότερες πληροφορίες για GTA V \:D/

More
13 May 2012 14:40 #107763 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Ε3 2012
Sephiroth, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά...
playstationlifestyle.net/2012/05 ... r-e3-2012/

Εγώ προσωπικά περιμένω να δω κάτι από το The Last Guardian. Έστω και ένα screenshot. Τουλάχιστον να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται το παιχνίδι.
Κάτι μου λέει όμως ότι και φέτος δεν θα εμφανιστεί στην Ε3.
Από κει και πέρα θα έχουμε το Demo του MGR Revengeance στην σκηνή που αυτό είναι πολύ θετικό.
Ελπίζω να δείξουν gameplay απο The Last Of Us και να μιλήσουν για το single player του GOW Ascension.
Θέλω να δω τι θα μας δείξει ο θεός Kojima, μήπως το Project Ogre? :-k

More
13 May 2012 14:54 #107768 by eliminator
Εγώ πιστεύω πως όσο αργεί ένα παιχνίδι τόσο πιο καλό θα είναι το αποτέλεσμα. Το The Last Guadian αν και όποτε βγει θα είναι φοβερό παιχνίδι και αυτό διασταυρώνεται και με την ανακοίνωση της συνεργασίας με την Santa Monica για το ending του παιχνιδιού. Θα ήθελα να δω κάνα βιντεάκι αλλά αν δεν δείξουν βίντεο τουλάχιστον ας ορίσουν ημερομηνία κυκλοφορίας, έλεος πια. Όσο για Project Ogre πιο πολύ για τη μηχανή γραφικών θα ήθελα να δω τρέιλερ.

More
13 May 2012 15:13 #107771 by Νίκος Tριανταφύλλης
Πω μακαρι να εβλεπα Απο την EA το freedom fighters σε remake !ωραιες εποχες!

More
13 May 2012 15:27 #107772 by Βασίλης Σπετσιέρης
Αηδία κατάντησαν.Θα γίνει σαν το Diablo 3 και αυτό...