Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Far Cry 3 Walkthrough

More
12 Dec 2012 13:55 #116687 by eliminator
Far Cry 3 Walkthrough

Δείτε εδώ το αναλυτικό Walkthrough του Μάνου:

[youtube:sdw7si0m]
[/youtube:sdw7si0m]

Το YouTube έκοψε ένα μέρος του Walkthrough οπότε τα παρακάτω ξεχωριστά βίντεο θα σας βοηθήσουν σίγουρα.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ (SPOILERS)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Dec 2012 14:14 #117458 by wavee
Replied by wavee on topic Far Cry 3 Walkthrough
Γεια σας. Στο Far Cry 3 η υγεια μου εχει 2 μπαρες και το εχω πρωχωρησει πολυ. Ειχα δει κατι βιντεακια στο youtube και αυτος που επαιζε ειχε 4 μπαρες. Πως γινεται να το κανω αυτο? Επεισης ο χαρτης εμφανιζεται μονο σε ενα μερος. Σχεδον ολο το υπολοιπο νησι δεν φαινεται ο χαρτης. Μονο τα εικονιδια φαινονται. Τι μπορω να κανω γι αυτο? Δεν ξερω αγγλικα και δεν ξερω τι κανουν επιλογες...Α!! καθε φορα μπορω να παρω μονο ενα οπλο.Με δυσκολευει πολυ αυτο. Γινεται να παρω παραπανω?

More
29 Dec 2012 17:00 #117471 by eliminator
Replied by eliminator on topic Far Cry 3 Walkthrough

wavee wrote: Γεια σας. Στο Far Cry 3 η υγεια μου εχει 2 μπαρες και το εχω πρωχωρησει πολυ. Ειχα δει κατι βιντεακια στο youtube και αυτος που επαιζε ειχε 4 μπαρες. Πως γινεται να το κανω αυτο? Επεισης ο χαρτης εμφανιζεται μονο σε ενα μερος. Σχεδον ολο το υπολοιπο νησι δεν φαινεται ο χαρτης. Μονο τα εικονιδια φαινονται. Τι μπορω να κανω γι αυτο? Δεν ξερω αγγλικα και δεν ξερω τι κανουν επιλογες...Α!! καθε φορα μπορω να παρω μονο ενα οπλο.Με δυσκολευει πολυ αυτο. Γινεται να παρω παραπανω?

Πρέπει να κυνηγάς ζώα να μαζευεις βοτανα και μετα να κανεις crafting και ετσι θα κουβαλας και πιο πολλα οπλα και αν ανεβασεις τα skills θα εχεις περισσοτερες μπαρες ζωης και θα χάνεις πιο δύσκολα ζωή. όσο για τον χάρτη θα πρέπει να ανέβεις στα Radio Towers και να τα ενεργοποιησεις. Θα βρεις που είναι στον χάρτη τιους συμβολίζει ως πυλώνες που στελνουν ραδιοκυματα.

More
29 Dec 2012 21:07 #117479 by wavee
Πως κανω crafting? Επεισης ολο μου εμφανιζει μηνυματα οτι εχω γεματο πορτοφολι. 1000/1000. Και για την τσαντα μαλλον. εχω 32/32 πραγματα και ολο μου εμφανιζει μηνυματα. Τι πρεπει να κανω?

More
29 Dec 2012 23:20 #117486 by eliminator
Replied by eliminator on topic Far Cry 3 Walkthrough
Το crafting είναι πρώτο πρώτο στο Menu που σου εμφανιζεται όταν πατήσεις το Start (καθώς παίζεις φυσικά). Θα κανεις όσο περισσότερο crafting σε αφήνει και μετά θα πας στον χάρτη θα δεις που έχει σημα ένα δολλάριο(το Safehouse) και εκεί που αγοράζεις θα πατήσεις R1 για να πουλήσεις και θα αρχίσεις να πουλάς ότι δε θες. Μη πουλήσεις δέρματα(Skin) και βότανα(Herb) γιατί αυτά είναι χρήσιμα για crafting και όπως είπα με το crafting φτιάχνεις μεγαλύτερους σάκους, κουβαλάς περισσότερα όπλα, φτιάχνεις αντιβιοτικά κλπ.
Δες αυτό θα σε βοηθήσει
[youtube:3q6gg1ti]
[/youtube:3q6gg1ti]

More
31 Dec 2012 17:16 #117597 by wavee
Γεια σας. Τερματησα το Far Cry 3. Δυστυχως δεν καταλαβα και πολλα γιατι δεν ξερω αγγλικα. Μηπως μπορειτε να μου πειτε την υποθεση του παιχνιδιου με λιγα λογια?
:3hyvlqps

More
02 Jan 2013 00:19 #117680 by wavee
Παιδια τωρα που τελειωσα το Far Cry 3 ξερετε πως γινεται να επιλεξω να παιξω οποιο chapter θελω? Ευχαριστω!!

More
02 Jan 2013 00:47 #117681 by Μάνος Γρυπάρης

wavee wrote: Παιδια τωρα που τελειωσα το Far Cry 3 ξερετε πως γινεται να επιλεξω να παιξω οποιο chapter θελω? Ευχαριστω!!

Απλά φορτώνεις το τελευταίο save σου που είναι πριν το τελευταίο chapter κι από εκεί και πέρα δεν ακολουθείς το βασικό story, αλλά περιπλανιέσαι και κάνεις μόνο προαιρετικά quests (δηλαδή δεν ακολουθείς ποτέ την κίτρινη έντονη ένδειξη του χάρτη αλλά κάποια από τις υπόλοιπες).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Jan 2013 00:52 #117682 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Far Cry 3 Walkthrough

wavee wrote: Παιδια τωρα που τελειωσα το Far Cry 3 ξερετε πως γινεται να επιλεξω να παιξω οποιο chapter θελω? Ευχαριστω!!

Σε πόσες ώρες το τερμάτισες και σε τι επίπεδο?? 8O

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
02 Jan 2013 01:05 #117683 by wavee
Οταν το τερματησα περιμενα να τελειωσουν τα γραμματα. Μολις τελειωσαν γινοταν να παιξεις κανονικα. Δεν ειχε στοχο στον χαρτη ουτε ενα κιτρινο θαυμαστικο. Ειχε τον χαρτη και ειδα ενα μπλε θαυμαστικο. Αυτο λες? Απλα ηθελα να παιζω κανονικα τα chapter με τα cutscenes τους και με ολα! Δεν γινεται ε?

krabby το τερματησα σε 2 εβδομαδες στο medium. Πρωτη φορα εχω τερματισει παιχνιδι τοσο γρηγορα. Το λιωσα γιατι πλεον ειναι το αγαπημενο μου :)