Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Empires Online

More
27 Aug 2010 13:58 #77347 by Evris7
Age of Empires Online was created by Evris7
robotentertainment.com/blog/deta ... -Announced

Ανακοινώθηκε από τη Robot Entertainment η κυκλοφορία ενός Online RTS, το AoE Online. Η RE είναι μια εταιρία που στελεχώθηκε από τα περισσότερα μέλη του Ensemble Studio, κι έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν τη σειρά Age of Empires.

Ιδού και το video που δόθηκε στη δημοσιότητα

[youtube:33f7zpe9]
[/youtube:33f7zpe9]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Aug 2010 18:16 #77366 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ωραίο φαινεται! Βασικα μου φαινεται πολυ καλυτερο απο ολα τα προηγουμενα 8O

Και γιατι χρησιμοποίησαν την ιδια μουσικη που χρησιμοποιει και ο Λιακοπουλος για τα βιβλια του; Ο καιρος γαρ εγγυς; :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Aug 2010 18:38 #77368 by Νικολής Ασημάκης
Καλά μου θύμιζε κάτι η μουσική. Αλλά δεν θυμάμαι από που είναι. Τα γραφικά πάντως μου θυμίζουν real time Ikariam. Για να δούμε τι θα δούμε.

More
27 Aug 2010 21:01 #77376 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Age of Empires Online
Παντως εγω την εκανα την αιτηση... :mrgreen:

More
28 Aug 2010 13:03 #77408 by Evris7
Replied by Evris7 on topic Age of Empires Online
Κι εγώ έκανα αίτηση, αλλά είπαν ότι μπορεί να πάρει και 1-2 μήνες για να σε δεχτούν :bduh:

More
28 Aug 2010 13:29 #77409 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Age of Empires Online
Ε αν δεχτουν καλως.Αν οχι δεν θα κοψουμε και το κεφαλι μας...Εξαλλου δεν καιγομαι κιολας.Εχω το ΑοΕ3 για online καψιμο. :wink:

More
26 Oct 2010 22:51 #82656 by Frank
Replied by Frank on topic Age of Empires Online
ωραιο φαινεται, ξεκιναμε και με Ελληνες, ειναι και online τι αλλο να θελουμε

αντε να βγει να το καψουμε

More
11 Nov 2010 09:54 #84000 by Hercules
Replied by Hercules on topic Age of Empires Online
λιγο καρτουνιστικα γραφικα αλλα αν εχει βαθος τοτε ισως και να καω... και κατι ακομα επειδη ειναι online τι λετε θα εχει συνδρομη ή μονο αγορά CD και τελος (σαν guild wars ).

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
20 Dec 2010 01:35 #86463 by Μάνος Γρυπάρης
Τα έχουμε γράψει από τις 17 Αυγούστου όταν βρεθήκαμε στην Gamescom:

Age of Empires Online
Στα υπόλοιπα games, είδαμε πολλές κονσόλες Xbox 360, με Halo: Reach (14/9/2010), άλλες δύο κονσόλες με Fable III (26//10/2010), ενώ την τιμητική του είχε και το Αge of Empires Online. Ο τίτλος της Microsoft που μόλις ανακοινώθηκε, επαναφέρει την δημοφιλή σειρά strategy με έναν διαφορετικό τρόπο. Καταρχήν το παιχνίδι θα είναι ένα Free MMO Strategy, το οποίο θα μπορείτε να παίξετε από την διεύθυνση www.AgeofEmpiresOnline.com . Μπείτε αν θέλετε από τώρα στο site και δηλώστε συμμετοχή για την beta, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Στο Age of Empires Online, για τεχνικούς λόγους τα γραφικά είναι αρκετά απλά (έχουν καρτουνίστικο ύφος), οι χρόνοι loading αρκετά μικροί, ενώ υπάρχει πλήρης αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες. Καλείστε να αναπτύξετε την βάση σας και τον στρατό σας, ακριβώς όπως στο Age of Empires 2, καλλιεργώντας αγαθά και δημιουργώντας στρατιώτες, σε ένα real-time περιβάλλον, όπου μπορείτε να παίξετε είτε PvE, είτε PvP! Αν θέλετε PvE, τότε απλά επιλέγετε τα quests που σας δίνονται και τα εκτελείτε είτε μόνοι σας, είτε με φίλο. Σε κάποια από αυτά θα πρέπει απλά να συλλέξετε αγαθά, σε άλλα να υπερασπιστείτε τη βάση σας ή να επιτεθείτε κ.ο.κ. Κάθε quest δίνει και την ανάλογη ανταμοιβή. Αν θέλετε PvP, τότε μπορείτε να επιτεθείτε σε βάση άλλου παίκτη. Θα τύχει δηλαδή αρκετά συχνά να βλέπετε τις βάσεις σας να πολιορκούνται από τρίτους και μετά να αναγκάζεστε να...μαζέψετε τα σπασμένα!

Το Age of Empires Online θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC και γενικά ως παιχνίδι έχει πολλές προεκτάσεις, τις οποίες σας αφήνουμε να ανακαλύψετε από μόνοι σας παίζοντας την beta. Αναμένεται πάντως να ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τους fans της σειράς. Κι είναι πολύ θετικό το ότι η Microsoft μας δίνει την ευκαιρία να το απολαύσουμε δωρεάν, έστω κι αν τα γραφικά του και ο ήχος του δεν θεωρούνται από τα κορυφαία στο είδος τους.

Η έστω κι αν δεν μπορείτε να ψάξετε, ανοίγετε το Wikipedia και τα βρίσκετε όλα. Απλά πράγματα:
en.wikipedia.org/wiki/Age_of_Empires_Online

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Apr 2011 20:03 #92195 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Πολύ νωρις με θυμήθηκε η Microsoft :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.