Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Φυλετικές Μάχες: Online strategy

More
31 Oct 2008 22:54 #48464 by Μάνος Γρυπάρης
Το "Φυλετικές Μάχες" είναι ένα έξυπνο turn-based strategy τύπου Warcraft. Περιέχει 2 Κόσμους (προσωπικά παίζω στον κόσμο 1) καθένας από τους οποίους έχει 4 μέρη στην πυξίδα κι αντίστοιχα κάθε μέρος έχει έναν χάρτη με δεκάδες χωριά.

Σκοπός σας είναι να αναπτύξετε τον πολιτισμό σας, αρχικά δημιουργώντας καλύτερο ξυλουργείο, λατομείο και σιδηρουργείο (για ταχύτερη παραγωγή αγαθών) και στη συνέχεια αναβαθμίζοντας το Μέρος συγκέντρωσης (Barracks). Παράλληλα, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα HeadQuarters (Επιτελείο), την Αποθήκη (για συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων resources) κ.ο.κ.

Αξίζει να το ψάξετε στη διεύθυνση gr1.fyletikesmaxes.gr.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2008 22:56 #48466 by Pion_e7
Ειναι πολυ γαματο παιχνιδακι το παιζει ενας φιλος μου και μου εχει εξηγησει πολλα.....λεω να κανω account!!

More
31 Oct 2008 23:13 #48478 by kostas
fenete para poly kalo,tha to koitakso prosextika.To mono kako einai oti thes premium apo oti eida gia full playability alla den ginete allios :P

More
31 Oct 2008 23:22 #48481 by Νικολής Ασημάκης
Ναι, ναι.... Tribal Wars.... Είχα account στο αγγλικό, αλλά κατέντησε ελεεινά βαρετό και αργό ώστε το παράτησα....

More
01 Nov 2008 10:32 #48516 by kostas
O kosmos 2 einai se diplh taxythta opote an kapoios thelei na paiksei kalytera na dokimash ekei!

More
31 Oct 2009 10:47 #63733 by Αντώνης Μπιθούλκας
Δε τρελάθηκα κιόλας αλλά ωραίο ήταν, εθιστικό! Αλλά κρίμα γιατί είχα 2 χωριά, ήταν όλα τέρμα αναβαθμισμένα, και επειδή πήγα διακοπές δε μπόρεσα να αμυνθώ από επιθέσεις και έχασα τα χωριά μου!

More
28 Dec 2009 05:27 #67249 by fabregus
Δεν είναι ελληνικό το παιχνίδι αυτό απ'ότι ξέρω...
Πάντως ξέρω αρκετούς που το παίζουν.

More
28 Dec 2009 07:43 #67254 by Θάνος Βουτσίνος
Καθώς παλιός παίκτης εκεί, έχω να σας εξηγήσω και λίγα πράγματα για όσους το βλέπουν πρώτη φορά το παιχνίδι.
Το παιχνίδι δεν μοιάζει καθόλου με warcraft, αλλά περισσότερο με Age of Empires, καθώς έχει να λέει για τον μεσαίωνα, αλλά δεν έχει να κάνει με μαγεία και δαίμονες, αλλά με ανθρώπους εναντίον ανθρώπων. Ο βασικός σκοπός είναι ο παίκτης να καταστρέψει σχεδόν όλα τα χωριά του αντιπάλου και να τα κατακτήσει πριν προλάβει να πάρει ανάσα. Ο χρόνος του παιχνιδιού είναι ίδιος με τον πραγματικό χρόνο, οπότε αν θέλει να δημιουργήσει ένα κάστρο, τότε θέλει 1 ώρα να περιμένει, ΑΡΑ θα πρέπει να περιμένει 1 πραγματική ώρα να δημιουργηθεί. Το παιχνίδι αυτό αφορά περισσότερο μυαλό στρατηλάτη και στρατηγική εναντία στο χρόνο, καθώς όχι μόνο έχετε να αντιμετωπίσετε τους κοινούς αντιπάλους, αλλά και προδότες που πάνε να καταστρέψουν την συνθήκη ειρήνης.
Στην 1η εικόνα, που παρέθεσε ο φίλτατος Μάνος, είναι ο χάρτης με τις πληροφορίες και τις ειδοποιήσεις για το χωριό στον χάρτη αυτό. Στην 2η εικόνα είναι το Κάστρο, από όπου έρχονται οι δημιουργίες του χωριού αυτού και έχουν κι έναν συγκεκριμένο περιορισμό στον χρόνο αναβάθμισης του κάθε κτιρίου.
Σε γενικές γραμμές θα το βρείτε κάπως διασκεδαστικό, αλλά και αργό, αλλά στο τέλος ίσως σας αρέσει και εθιστείτε, ίσως και να το βαρεθείτε και να το παρατήσετε. Αν το βαρεθείτε στην τελική και θέλετε να το παρατήσετε, τουλάχιστον ενημερώστε τους άλλους συμπαίκτες σας, για να τους παραχωρήσετε με ειρήνη και ηρεμία τα χωριά σας.
Προσωπικά, εγώ το έχω σταματήσει, γιατί το βαρέθηκα και δεν έχω καν σκοπό να ξαναγυρίσω εκεί. Το έπαιξα λίγους μήνες, αλλά βαρέθηκα.

fabregus wrote: Δεν είναι ελληνικό το παιχνίδι αυτό απ'ότι ξέρω...
Πάντως ξέρω αρκετούς που το παίζουν.

Συμφωνώ, αλλά διαφωνώ στο ότι δεν είναι Ελληνικό. Ελληνικό είναι, αλλά παίζουν αλλόδαποι εκεί.

More
28 Dec 2009 11:15 #67255 by Ιβάν

Manos wrote: Το "Φυλετικές Μάχες" είναι ένα έξυπνο turn-based strategy τύπου Warcraft. Περιέχει 2 Κόσμους (προσωπικά παίζω στον κόσμο 1) καθένας από τους οποίους έχει 4 μέρη στην πυξίδα κι αντίστοιχα κάθε μέρος έχει έναν χάρτη με δεκάδες χωριά.

Σκοπός σας είναι να αναπτύξετε τον πολιτισμό σας, αρχικά δημιουργώντας καλύτερο ξυλουργείο, λατομείο και σιδηρουργείο (για ταχύτερη παραγωγή αγαθών) και στη συνέχεια αναβαθμίζοντας το Μέρος συγκέντρωσης (Barracks). Παράλληλα, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα HeadQuarters (Επιτελείο), την Αποθήκη (για συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων resources) κ.ο.κ.

Αξίζει να το ψάξετε στη διεύθυνση gr1.fyletikesmaxes.gr.

Το παιχνίδι όντως είναι πάρα πολύ ωραίο και αξίζει τον κόπο να το παίξετε! Αλλά έχω μια απορία ρε Μάνο, γιατί είναι έτσι τα σπίτια , αλλιώς είναι τώρα.

More
28 Dec 2009 16:02 #67259 by fabregus
Αν ήταν Ελληνικό,δε θα είχε Έλληνες εδώ;
legal.innogames.de/?type=imprint ... me&lang=gr
Γερμανικό είναι.