Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Age of Empires 3

More
08 Sep 2005 14:29 - 08 Sep 2017 01:55 #2483 by Μάνος Γρυπάρης
Το νέο Age of Empires κυκλοφορεί από τις 18 Οκτωβρίου.

Διαβάστε το review

Κατεβάστε το demo και δοκιμάστε το.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 08 Sep 2017 01:55 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Sep 2005 17:17 #2667 by a Guest
Paidia to katevasa to demo.To paixnidi deixnei poli kalo me orea grafika.To campaign tou demo den mou arese kai toso.Einai stin america me cowboydes klp...

More
22 Sep 2005 12:15 #3133 by dimitris
poli kalo!!! mai xarav ta grafika.....na doum e loipon an at ega of empires xana akmasoune....

More
22 Sep 2005 13:40 #3138 by Μπάμπης Κάιδος

centroman wrote: mai xarav ta grafika.....na doum e loipon an at ega of empires xana akmasoune....

Wow! Den apokodikopiisi thelei :lol: :lol: Tis dio teleftees lekseis akoma den mporo na katalavo ti enoeis 8O "akmasoune"

Sto thema tora, to thema (...) tou aoe3 einai i kataktisi tou neou kosmou... Ara olo to prama einai indianoi cowboides, vlaxoamerikanoi kai ta loipa... Oute ki emena me enthousiazei san thema...

More
25 Sep 2005 17:54 #3293 by Μάνος Γρυπάρης
Εμένα μου άρεσε το σενάριο και ειδικότερα η συγκεκριμένη εποχή. Σημασία έχει να παίζουμε ένα καλό παιχνιδάκι σαν το Aoe, κι από εκεί και πέρα όποιο κι αν είναι το σενάριο το παιχνίδι ξέρουμε ότι σίγουρα θα είναι ρεαλιστικό :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Sep 2005 19:19 #3297 by Vasilis
H epanalhpsh kourazei ;)

Kalo einai o neos titlos , mias seiras paixnidiwn na exei kainotomies
na prototypei ktl ktl ktl , kai fysika thelei kai risko .

Apo ekei k pera ena AOE 3 me idia epoxh , tha htan apla kati idio mias
kai to mythology dinei k pernei sta ladders kai ta tour ana to kosmo
tha prepe logika oi etairies na koitaksoun na mhn exoun 4 titlous me idio
thema , dioti etsi periorizoun kai to koino tous.

P.S an den eixe amerikanous mesa to game de tha poulage sth U.S ;)

More
26 Sep 2005 00:55 #3306 by dimitris
e ithal nma pw i seira na xanabrei to dromo tis...anyway..... :x :?

More
20 Oct 2005 21:21 #4315 by Μάνος Γρυπάρης
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!
:icon knight: :icon prehistoric:

Τα κρύα βράδια του χειμώνα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια! :P

Preview από τον Γιώργο Γκούμα:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... cle&sid=30

Demo (για όσους δεν το έπαιξαν ακόμα):
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

Περιμένουμε τα σχόλιά σας και από την full version.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Oct 2005 15:39 #4599 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα που είχα χρόνο πρόλαβα κι έπαιξα το Age of Empires 3.

- Πολύ καλά γραφικά. Είναι ουσιαστικά μία αναβαθμισμένη έκδοση του Age of Empires 2 με πολύ καλύτερο περιβάλλον και gameplay. Σεβασμός στην παράδοση άλλωστε!
- Γουστάρω πολύ που οι εργάτες βγάζουν έξω το Δίκαννο μόλις δουν να πλησιάζει εχθρός (απωθημένο το είχα).

[img

Εδώ σώζετε έναν Ινδιάνο scout (πρέπει να είναι πρόγονος των scout του Football Manager :mrgreen: ) αφού καθαρίσετε με συνοπτικές διαδικασίες τους 3 χωρικούς της φάπας που τον κρατάνε αιχμάλωτο. Μετά ο Ινδιάνος έρχεται με το μέρος σας, τον ελέγχετε εσείς κανονικά και μπορεί να εξερευνήσει νέα εδάφη αφού τρέχει με ταχύτητα αστραπή.

- ’λλο ένα ωραίο και ολοκαίνουργιο στοιχείο είναι η αποστολή ενισχύσεων από την Home City. Όσο μαζεύετε προμήθειες και σκοτώνετε εχθρούς κερδίζετε experience και γεμίζει πιο γρήγορα η μπάρα προμηθειών, ώσπου επιλέγετε το αντίστοιχο εικονίδιο για να αποφασίσετε τι ενισχύσεις θέλετε να σταλούν (food, villagers, στρατός, άλλα προτερήματα κτλ.) Η μαγκιά είναι να το εντοπίσετε αμέσως και να το παραγγείλετε χωρίς καθυστέρηση για να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο.

[img

- Έριξα μια ματιά στο Skirmish. Ένα έχω να πω. Οι Ισπανοί μασάνε σίδερα! Με όποιον λαό κι αν ξεκινήσετε θα παρατηρήσετε ότι οι Ισπανοί είναι πιο μπροστά αφού έχουν καλύτερο στρατό. Έτσι, αν βρείτε την πόλη του αντιπάλου σας από τα πρώτα λεπτά και του κάνετε επίθεση με 3-4 στρατιώτες του κόβετε τα πόδια.

[img

Κατά τα άλλα εξαιρετικό. Όσοι παίζανε το Age of Empires 2 ΠΡΕΠΕΙ να το αποκτήσουν. Όσοι δεν έχουν ξανασχοληθεί με την σειρά καιρός είναι να ξεκινήσουν με το Aoe3. Βέβαια δεν θα έχει την αίγλη της αρχαίας εποχής αλλά έστω και με τις κουμπούρες καθόλου δεν με χάλασαν τα σενάρια!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Oct 2005 01:01 #4633 by Κώστας Dante
Λοιπόν, θα πάω κόντρα στον αρχηγό (ελπίζω να μη φάω ban :P ) όσον αφορά τα γραφικά, τα οποία τα βρίσκω ανανεωμένα αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Προσωπικά τα γραφικά μου θυμίζουν ακόμη το AoE2 αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είναι άσχημα... αντιθέτως το παιχνίδι προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καλοσχεδιασμένων περιβαλλόντων, μονάδων και μερικά όμορφά εφέ... όλα αυτά σε καλούτσικη ανάλυση. Όπως και να'χει, δεν φτάνουν τα αντίστοιχα του Act Of War π.χ.

Κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι πολύ καλό αφού προσφέρει αρκετούς πολιτισμούς προς επιλογή και 19821653 αναβαθμίσεις στις μονάδες και τα κτίρια τα οποία είναι σε μεγάλη ποικιλία.

Πρωσοπική βαθμολογία, ένα 8.9/10.