Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Είσαι απλά ΤΟ Φάρδος! Με 90 λεπτά κιόλας. Θα τρελαθώ, θα πηδιχτώ απ' το παράθυρο!Maldino wrote: 275€ ΕΦΤΑ παιχνιδια παρακαλω! με 90 λεπτα
Καλα μην νομιζεις και με μενα κοιμηθηκε ο θεος... απο τοτε εχω να παω ταμειο... Μαλιστα με αυτα ολοκλρωσα και την αναβαθμιση του υπολογιστη μουAlcatraz wrote:
Είσαι απλά ΤΟ Φάρδος! Με 90 λεπτά κιόλας. Θα τρελαθώ, θα πηδιχτώ απ' το παράθυρο!Maldino wrote: 275€ ΕΦΤΑ παιχνιδια παρακαλω! με 90 λεπτα
Εγώ τα περισσότερα που έχω κερδίσει είναι 38,84€! Και είχα ρίξει 4,50€... την περασμένη εβδομάδα ήταν. Και τώρα δεν μου κάθεται τίποτα!
Και εγώ κυρίως για αυτό άρχισα να παίζω στοίχημα. Για να φτιάξω ένα pc που να είναι με δικά μου λεφτά και να έχω να πάρω και κανένα game.Maldino wrote:
Καλα μην νομιζεις και με μενα κοιμηθηκε ο θεος... απο τοτε εχω να παω ταμειο... Μαλιστα με αυτα ολοκλρωσα και την αναβαθμιση του υπολογιστη μουAlcatraz wrote:
Εγώ τα περισσότερα που έχω κερδίσει είναι 38,84€! Και είχα ρίξει 4,50€... την περασμένη εβδομάδα ήταν. Και τώρα δεν μου κάθεται τίποτα!
Ανάλογα ρε συ... αν ο άλλος παίζει καθημερινά από 10 ευρώ και πάνω τότε λογικό δεν είναι? Εμένα ας πούμε μου έκατσαν 38 ευρώ την περασμένη εβδομάδα και μέχρι τώρα χάλασα κανένα 16ρικο από τότε. Ας ελπίσουμε πως σήμερα θα μου κάτσει κάτι γιατί έχω νεβριάσει.Nikolis wrote: Περιττό να πω πως αν δεν είσαι κωλόφαρδος του κερατά ή τρελά διαβασμένος που παίζεις στανταράκια ανεξαρτήτως απόδοσης, αν κάτσεις και κάνεις μια σούμα θα δεις πως τα έξοδά σου υπερτερούν κατά πολύ τα έσοδά σου.
Nikolis wrote: Περιττό να πω πως αν δεν είσαι κωλόφαρδος του κερατά ή τρελά διαβασμένος που παίζεις στανταράκια ανεξαρτήτως απόδοσης, αν κάτσεις και κάνεις μια σούμα θα δεις πως τα έξοδά σου υπερτερούν κατά πολύ τα έσοδά σου.