Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τα περισσότερα χρήματα που έχετε κερδίσει στο στοίχημα;

More
More
03 Nov 2010 15:35 #83365 by Maldino
275€ ΕΦΤΑ παιχνιδια παρακαλω! :mrgreen: με 90 λεπτα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Nov 2010 15:53 #83370 by thanasis
Εχω παιξει 1 φορα και εχω κερδισει 45 ευρω στο mundial πριν πολυ καιρο... :mrgreen: :mrgreen:

More
03 Nov 2010 15:59 #83371 by Ιβάν

Maldino wrote: 275€ ΕΦΤΑ παιχνιδια παρακαλω! :mrgreen: με 90 λεπτα

Είσαι απλά ΤΟ Φάρδος! :lol: Με 90 λεπτά κιόλας. Θα τρελαθώ, θα πηδιχτώ απ' το παράθυρο!

Εγώ τα περισσότερα που έχω κερδίσει είναι 38,84€! Και είχα ρίξει 4,50€... την περασμένη εβδομάδα ήταν. Και τώρα δεν μου κάθεται τίποτα! :x

More
03 Nov 2010 17:52 #83387 by Maldino

Alcatraz wrote:

Είσαι απλά ΤΟ Φάρδος! :lol: Με 90 λεπτά κιόλας. Θα τρελαθώ, θα πηδιχτώ απ' το παράθυρο!

Εγώ τα περισσότερα που έχω κερδίσει είναι 38,84€! Και είχα ρίξει 4,50€... την περασμένη εβδομάδα ήταν. Και τώρα δεν μου κάθεται τίποτα! :x

Καλα μην νομιζεις και με μενα κοιμηθηκε ο θεος... απο τοτε εχω να παω ταμειο... Μαλιστα με αυτα ολοκλρωσα και την αναβαθμιση του υπολογιστη μου

More
03 Nov 2010 17:56 #83388 by Ιβάν

Maldino wrote:

Alcatraz wrote:

Καλα μην νομιζεις και με μενα κοιμηθηκε ο θεος... απο τοτε εχω να παω ταμειο... Μαλιστα με αυτα ολοκλρωσα και την αναβαθμιση του υπολογιστη μου

Και εγώ κυρίως για αυτό άρχισα να παίζω στοίχημα. Για να φτιάξω ένα pc που να είναι με δικά μου λεφτά και να έχω να πάρω και κανένα game.

More
03 Nov 2010 17:59 #83390 by thanasis
Μπραβο παιδια στηριζεστε στα σιγουρα λεφτα :lol: Σε 10 χρονια θα εχετε παρει υπολογιστη :mrgreen: :mrgreen: =D>

More
03 Nov 2010 18:02 #83393 by Νικολής Ασημάκης
Περιττό να πω πως αν δεν είσαι κωλόφαρδος του κερατά ή τρελά διαβασμένος που παίζεις στανταράκια ανεξαρτήτως απόδοσης, αν κάτσεις και κάνεις μια σούμα θα δεις πως τα έξοδά σου υπερτερούν κατά πολύ τα έσοδά σου.

More
03 Nov 2010 18:09 #83395 by Ιβάν

Nikolis wrote: Περιττό να πω πως αν δεν είσαι κωλόφαρδος του κερατά ή τρελά διαβασμένος που παίζεις στανταράκια ανεξαρτήτως απόδοσης, αν κάτσεις και κάνεις μια σούμα θα δεις πως τα έξοδά σου υπερτερούν κατά πολύ τα έσοδά σου.

Ανάλογα ρε συ... αν ο άλλος παίζει καθημερινά από 10 ευρώ και πάνω τότε λογικό δεν είναι? Εμένα ας πούμε μου έκατσαν 38 ευρώ την περασμένη εβδομάδα και μέχρι τώρα χάλασα κανένα 16ρικο από τότε. Ας ελπίσουμε πως σήμερα θα μου κάτσει κάτι γιατί έχω νεβριάσει. :x

More
03 Nov 2010 18:21 #83396 by Frank
τα δικα μου οφειλονται στον κλοζε στο μουντιαλ του 6 που ειχε αποδοση 20 για πρωτο σκορερ και του εσταξα 15 τετοια :euro:

Nikolis wrote: Περιττό να πω πως αν δεν είσαι κωλόφαρδος του κερατά ή τρελά διαβασμένος που παίζεις στανταράκια ανεξαρτήτως απόδοσης, αν κάτσεις και κάνεις μια σούμα θα δεις πως τα έξοδά σου υπερτερούν κατά πολύ τα έσοδά σου.

Τεραστια αληθεια :wink: