Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χρειάζεται να είσαι της νομικής για να απαντήσεις

More
04 Aug 2010 22:26 #76273 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτό ακριβώς που λέει στον τίτλο. Χρειάζομαι βοήθεια και μόνο κάποιος που ξέρει από δίκαιο μπορεί να απαντήσει.

Το πράγμα έχει ως εξής.
Ο γείτονάς μου(ένα από τα αστέρια :? ) έχει μία (κοπρο)σκύλα και ένας άλλος που παριστάνει τον γείτονα(έρχεται κάθε βράδυ στην παράγκα που έχει κτίσει στο οικόπεδό του) έχει ένα μάτσο (ψωρο)γάτες. Οι γάτες γέννησαν. Ο ιδιοκτήτης της σκύλας είχε φύγει για διακοπές και είχε ανθέσει την φροντίδα του σπιτιού του σε έναν άλλο γείτονα. Έτυχε λοιπόν μια μέρα και η σκύλα ξέφυγε από αυτόν που είχε αναλάβει τη φροντίδα της και άρχισε να κυνηγάει ένα από τα γατάκια που είχαν γεννηθεί. Αυτό είχε στριμωχτεί κάπου μέσα στο γκαράζ μας και η σκύλα προσπαθώντας να το πιάσει καταγρατσούνισε από την αριστερή μεριά του αυτοκινήτου μας το φτερό, τον προφυλακτύρα και την πόρτα. Μιλάμε για μεγάλη ζημιά, όχι αστεία. Αυτό είχε ξαναγίνει και στο παρελθόν, αλλά ο π*****ς ο ιδιοκτήτης της σκύλας αρνήθηκε να πληρώσει τη ζημιά. Αλλά πάει στο διάλο, δεν ήταν μεγάλη τότε. Τώρα θα βγει γύρω στα 300. Πως μπορούμε να τον κάνουμε να πληρώσει τη ζημιά; Σημειωτέον, η αδερφή μου είδε το σκυλί αυτήν τη φορά που το γρατσούνισε το αμάξι και προσπάθησε να το διώξει, αλλά τίποτα. Το βλαμμένο έμενε εκεί.

Σόρυ για τον χαρακτηρισμό του γείτονα...

Όποιος έχει κάναν συγγενή δικηγόρο ή γνωρίζει ο,τιδήποτε που να μπορεί να βοηθήσει, ας με ενημερώσει με post εδώ ή με pm.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Aug 2010 23:20 #76283 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Νομίζω πως έτσι κι αλλιώς θα χρειαστείτε δικηγόρο... οποτε πάτε και ρωτάτε

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Aug 2010 23:24 #76285 by Lalo007
Ειναι μη σου κατσει ομως...Μια στραβη ενος @#$% και τραβολογιεσαι στα δικαστηρια για να βρεις το δικιο σου... :(

More
05 Aug 2010 01:00 #76296 by lavezzi7
Πρέπει να κάνεις μήνυση...βέβαια εδώ τίθεται το θέμα πως αν προχωρήσει η υπόθεση στα δικαστήρια πολύ στο τέλος θα ίσως και πληρώσεις στον δικηγόρο πολύ περισσότερο από το ποσό που διεκδικείς.Βάλε και την ταλαιπωρία μαζί...δεν ξέρω αν συμφέρει.

More
05 Aug 2010 11:47 #76298 by GoldString
Φώναξε δύο τρεις φίλους σου και θα δεις για πότε θα πληρώσει

More
05 Aug 2010 21:40 #76337 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote: Πρέπει να κάνεις μήνυση...βέβαια εδώ τίθεται το θέμα πως αν προχωρήσει η υπόθεση στα δικαστήρια πολύ στο τέλος θα ίσως και πληρώσεις στον δικηγόρο πολύ περισσότερο από το ποσό που διεκδικείς.Βάλε και την ταλαιπωρία μαζί...δεν ξέρω αν συμφέρει.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να πει ο τρελόγερος ότι δεν έχουμε αποδείξεις πως πράγματι το σκυλί του είναι που έκανε τις γρατσουνιές στο αμάξι. Ή μπορεί να υποστηρίξει ότι εμείς τις κάναμε επίτηδες και κατηγορούμε το σκυλί του.

Αλλά τώρα για 300 ευρώ που πιθανότατα θα είναι η ζημιά, δεν νομίζω να αξίζει να πάει στα δικαστήρια. Εκτός κι αν είναι τόσο γύφτος όσο τον λέω εγώ πως είναι.

GoldString wrote: Φώναξε δύο τρεις φίλους σου και θα δεις για πότε θα πληρώσει

Θα το έκανα, αλλά μετά θα γίνουμε εμείς οι κακοί της γειτονιάς ενώ τώρα είναι ένας αυτός( που μαζί με τη γυναίκα του πρέπει να δουλεύουν για την Λαμπίρη) και ένας ο γατάς που αυτός κι αν θέλει ξύλο!

More
09 Aug 2010 14:56 #76541 by Μάνος Γρυπάρης
Μανώλης Πατηνιώτης (δικηγόρος Αρείου Πάγου), τηλ: 210-3646997 . Αυτόν είχα πάντα και είναι ο καλύτερος για κάθε περίσταση. Πες του εκ μέρους μου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Aug 2010 15:15 #76543 by Ιβάν
Και εγώ ξέρω έναν δικηγόρο. Πηγαίνει μαζί μου και Taekwondo, οπότε έχεις 2 σε 1. :mrgreen:

More
09 Aug 2010 19:10 #76559 by Aνέστης Αδαμίδης
OK, ευχαριστώ παιδιά. Θα μιλήσω και με τους δικούς μου, να δούμε τι θα κάνουμε. Ευχαριστώ για το τηλέφωνο, Μάνο.

More
10 Aug 2010 11:22 #76582 by Ιβάν
Και κάτι άλλο. Ρε Ανέστη αφού η αδερφή σου είδε το σκυλί γιατί δεν πήρε το κινητό της να τραβήξει ένα βίντεο ή μια φωτογραφία, έτσι θα σας τα έδινε γιατί θα είχατε αποδείξεις. :mrgreen: