Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το YouTube πληρώνει τους πιο επιτυχημένους χρήστες του!

More
14 Jul 2010 23:34 #75215 by thanasis
Εκμεταλλευόμενο τη δύναμή του στην ανάδειξη νέων ταλέντων, το YouTube ανακοίνωσε στο Vidcon (τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της online video community) ότι στο εξής οι ερασιτέχνες χρήστες του που γίνονται πολύ δημοφιλείς και τα videos που ανεβάζουν αποκτούν πολλά views, θα λαμβάνουν αμοιβή μέσα από το YouTube!

Έτσι εκατομμύρια χρήστες αποκτούν κίνητρο για να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο content online, ενώ επίδοξοι καλλιτέχνες έχουν ακόμα ένα λόγο για να επιλέγουν το YouTube ως κύριο μέσο διάδοσης της δουλειάς τους.

Ποιοί μπορούν να ενταχθούν στο νέο "Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων Συνεργατών"; Όλοι οι ερασιτέχνες που ανεβάζουν τα δικά τους videos, που έχουν γυρίσει οι ίδιοι. Τα χρήματα που θα τους δίνει το YouTube θα κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, ανάλογα με το περιεχόμενο και την απήχηση του κάθε βίντεο.

Πηγη:Τα Νεα( www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4584027 )

Πως σας φαινετε η ιδεα?Καλη?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jul 2010 23:38 #75216 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά υπήρχε ήδη κάτι τέτοιο, σε video με πάνω από ένα όριο views, να μπαίνει η διαφήμιση, από την οποία ο χρήστης παίρνει κάποιο μικρό ποσό.

More
15 Jul 2010 02:47 #75222 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τι μικρο πασο ρε παιδια! Μιλαμε για το αγαπημενο μου site τωρα!

Λοιπον ακουστε όσοι χρήστες του YouTube καταφέρουν και δημιουργήσουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ* βιντεο με οτι περιεχόμενο θελουν και καταφέρουν να μαζέψουν αρκετα views αλλα και subscribers μπορουν να ζητήσουν να γίνουν YouTube Partners. Οσοι γίνονται δεκτοί, μετά πληρόνονται για κάθε view στο video τους. Υπάρχουν παρα πολλοί youtube partners και μπορω να σας πω πως το μηνα βγάζουν ανετα 5000 ευρόπουλα...

*Με τον όρο δικά τους εννοώ πως ότι εμπεριεχεται στο βίντεο πρεπει να είναι πρωτότυπο, ακόμα και η μουσική!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Jul 2010 06:59 #75229 by pReDiCtOR
Επιτυχημενοι, ΜΟΝΟ ως χρηστες του utube, διοτι, σε ολα τα αλλα (real life) ειναι LOSERS. (<- το εχει παραδεχτει κιολας' ενας απο τους πιο "δημοφιλεις" χρηστες)

More
15 Jul 2010 14:49 #75234 by Μπάμπης Χαραλάμπους

predictor wrote: Επιτυχημενοι, ΜΟΝΟ ως χρηστες του utube, διοτι, σε ολα τα αλλα (real life) ειναι LOSERS. (<- το εχει παραδεχτει κιολας' ενας απο τους πιο "δημοφιλεις" χρηστες)

Για ποίον λες;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Jul 2010 15:10 #75237 by Μάνος Γρυπάρης

predictor wrote: Επιτυχημενοι, ΜΟΝΟ ως χρηστες του utube, διοτι, σε ολα τα αλλα (real life) ειναι LOSERS. (<- το εχει παραδεχτει κιολας' ενας απο τους πιο "δημοφιλεις" χρηστες)

Ας έβγαζα κι εγώ (όχι 5.000 αλλά) έστω 3.000 ευρώ το μήνα από ένα βίντεο που θα είχα φτιάξει κάποτε και που μετά θα καθόμουνα, κι ας με λέγανε loser και nolifer για μια ζωή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jul 2010 15:22 #75239 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Βασικά ειναι ακόμη παραπάνω...

[youtube:18kg0rar]
[/youtube:18kg0rar]

και μιλάμε για 1 βιντεο ετσι; Για υπολογίστε το με, ας πουμε 3 βιντεο το μηνα...

Ακόμη να σας θυμίσω πως πριν μερικους μηνες η Google έδωσε σε ολους τους YouTube Partners τα Nexus One τηλέφωνα για να τα διαφημίσουν μέσα απο τα βίντεο τους ΔΩΡΕΑΝ! Λέω να πάρουμε ολοι καμερες και να αρχίσουμε να τραβάμε βίντεο. Δεν μπορει όλο και καποιος απο εμας θα τα καταφερει!

Σύμφωνα με ένα γνωστο μου που δουλεύει στην Vodafone, η συγκεκριμενη εταιρια θα φέρει πρώτη το Nexus One στην Ελλάδα.

More
15 Jul 2010 15:27 #75240 by pReDiCtOR

BigBoss wrote: Για ποίον λες;

Ray W.J.

More
15 Jul 2010 15:41 #75244 by Μπάμπης Χαραλάμπους

predictor wrote:

BigBoss wrote: Για ποίον λες;

Ray W.J.

Αυτός από οσο έχω δει έχει μια χαρα ζωούλα (φαινεται και απο το αλλο του channel το BreakingNYC) δεν τον βλέπω και σε ασχημη κατασταση... Βασικά δεν τον εχω δει να το παραδέχεται αυτο.... Το μόνο που εχω δει είναι που λέει σε ενα βιντεο οτι δεν θέλει να το κάνει αυτό για πάντα και πως θέλει να κανει κατι άλλο στη ζωη του εκτος απο βιντεο.

More
15 Jul 2010 16:03 #75246 by pReDiCtOR
TSU!!!! το εχει πει 2 φορες (νομιζω). Περα απ' αυτο, τι σε κανει να πιστευεις οτι οσα λεει ισχυουν ? Anyway, καλος ΗΤΑΝ' τωρα πια ....

Κατι που μου ηρθε τωρα, ο γιωργακης ελεγε "Λεφτα υπαρχουν. Αλλα η κυβερνηση τα παει καπου αλλου!
Λετε το "καπου αλλου" να ειναι το utube???