Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Φόνος στην Ιταλία από ... videogame

More
26 Jan 2010 10:41 #68293 by Θάνος Βουτσίνος
[center:1hywsd86] [/center:1hywsd86]

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου αναφέρθηκε ένας φόνος από τον ίδιο του τον γιο. Ο πατέρας μαχαιρώθηκε στον λαιμό του από τον γιο του μετά από διαμάχη του για το FIFA 2009.

Αναφέρθηκε από την μητέρα του ότι το παιδί τους, ο 16άχρονος Mario, ήταν βαθιά απορροφημένος στο Playstation και έτσι ήθελαν και του αγόρασαν το PS3 με το FIFA 2009 για να έχει να παίξει, και όχι βίαια παιχνίδια.
Ο πατέρας του έδινε συμβουλές και τακτικές για να βελτιώσει την ομάδα του, και μετά έκλεισε την τηλεόραση, με αποτέλεσμα ο γιος τους να κατεβεί στην κουζίνα να πάρει ένα μαχαίρι κουζίνας για να τον σφάξει. Γύρισε πίσω και καθάρισε το μαχαίρι του από το αίμα και μετά κλειδώθηκε στο δωμάτιό του.

Η μητέρα χωρίς να καταλάβει τι έγινε, είδε τον άντρα της να σέρνεται με τον λαιμό σφαγμένο και μετά έτρεξε να το αναφέρει στην αστυνομία και στο νοσοκομείο. Μετά από αυτό, ο νεαρός δεν αντιστάθηκε της συλλήψεως του από την αστυνομία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2010 11:09 #68294 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Και μετά σου λένε ότι μόνο τα "βίαια" παιχνίδια φταίνε για την επιθετικότητα των νέων.
Και καλά συγγνώμη αλλά οι γονείς του παιδιού γιατί του πήραν το ΦΙΦΑ 2009 και όχι το 2010;
Και τελευταίο, εγώ δεν πιστεύω ότι του παιδιού του ήρθε έτσι μετά από έναν καβγά να το κάνει αυτό. Φαντάζομαι θα είχαν προηγηθεί και άλλα κηρύγματα για το ότι παίζει πολύ και για άλλα διάφορα, μπορεί πιο προσωπικά και μπορεί η τελευταία διαφωνία να ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά.

PC user forever !!!

More
26 Jan 2010 11:40 #68295 by Θάνος Βουτσίνος
Εμένα μην με ρωτάς. Εγώ είμαι RPGας. Δεν παίζω αθλητικά, αγωνιστικά, φανταρίστικα και αεροπλανιστικά ΠΟΤΕ. Αν εσύ είσαι του ποδοσφαίρου, κάτι θα ξέρεις τι έχει στο μυαλό του και πέταξε πολύ μακριά την βαλίτσα.

Κατά την προσωπική μου γνώμη, τέτοια παιχνίδια, που ΔΕΝ παίζω ΠΟΤΕ, φέρνουν πολλές φορές διαμάχη μεταξύ ανθρώπων και στο τέλος μερικοί, όπως και ο από πάνω Ιταλός νεαρός φανατικός, σκοτώνουν μη ξεχωρίζοντας την πραγματικότητα από το ψηφιακό ή απλά είναι και παρανοϊκοί. Εγώ δεν ανακατεύομαι με τέτοια παιχνίδια και γιαυτό μένω ΠΑΝΤΑ στα RPGs και στα single player mode τους και έχω την ησυχία μου. Δεν τρελάθηκα να τα κάνω αυτά, που έκανε αυτό το βλαμμένο πάνω.

More
26 Jan 2010 12:37 #68296 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Εντάξει συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ έχω τσακωθεί (παραλίγο να πέσει ξύλο) με ένα φίλο μου ενώ παίζαμε προ 2010.

PC user forever !!!

More
26 Jan 2010 14:08 #68297 by thanasis
Aπιστευτο και ομως αληθινο... :( :o Δεν φανταζομουν ποτε οτι μπορει να γινει κατι τετοιο...Εχω μεινει αφωνος... 8O 8O

More
26 Jan 2010 14:26 #68298 by doxitis
Εγω που παιζω φανατικα pro και fifa οπως παρα πολυ αλλοι σιγουρα εχουμε τσακωθει για τα συγκεκριμενα παιχνιδια βριζοντας λιγο αλλα ως εκει,δεν νομιζω κανενας να πλακωνεται για ενα παιχνιδι...

Πιστευω πως αυτοι οι ανθρωποι οποιας ηλικιας και να ειναι "σκοτωνονται" οχι ομως επειδη το παιχνιδι ειναι βιας ή οτιδηποτε αλλο αλλα κατα την αποψη μου εχουν σοβαρο προβλημα στον εγκεφαλο!

More
26 Jan 2010 14:38 #68299 by Θάνος Βουτσίνος
Προσωπικά θα ήταν πολύ καλύτερη ιδέα να παίξεις πραγματικό ποδόσφαιρο παρά το ψηφιακό, γιατί με αυτόν τον τρόπο έτσι δίνεις δίκαιη μάχη και το παραδέχεται ο άλλος με την μία. Ψηφιακά είναι άλλος δρόμος, δλδ είδατε αποτέλεσμα από τους ξένους και λίγους εδώ Ελλάδα που πήγαν την βαλίτσα μακριά με το να τσακώνονται και να βρίζουν συνέχεια σαν 10άχρονα, επειδή τους κόλλησε με lag το παιχνίδι ή του άλλου κολλάει λίγο και η μπάλα σου παίζει παιχνίδια σαν glitch ή νομίζεις ότι είσαι μέσα στο γήπεδο και την "είδες" προπονητής. ή και άλλος λόγος. Ε αυτό παραπάει πολύ.

Με την παραπάνω βάση λόγου, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να υπάρχει κι ένα όριο στα αθλητικά παιχνίδια. Αν είναι να το επιτρέψουν ακόμα να συμβεί κι άλλο, τότε πολύ πιθανό να ζητήσουν από την ΕΑ ή την ΚΟΝΑΜΙ να καταργήσουν το ποδόσφαιρο σε ορισμένες ηλικίες, αλλιώς στην χειρότερη περίπτωση είναι να το καταργήσουν ως δια παντός.

Απορώ που έχετε το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και το snowboard να το παίζετε στην πραγματική ζωή, μας θέλετε και ψηφιακό. Ε παράγινε το κακό. Κρατήστε μία και τα άλογα λέω γω. Εγώ παλιά έπαιζα ποδόσφαιρο πραγματικό και λίγο basket και μετά όταν μεγάλωσα και απέκτησα τις κονσόλες έπαιξα λίγο τα ψηφιακά, αλλά γρήγορα το βαρέθηκα. Πιο καλό είναι το πραγματικό παρά το ψηφιακό.

More
26 Jan 2010 15:18 #68301 by Andr
πρεπει να ειναι πολυ εθισμενα τα ατομα για να σκοτωνουν για ενα παιχνιδι.ενταξει δε λεω τα νευρα σε ενα παιχνιδι μπορει να υπαρχουν οχι ομως σε τετοιο σημειο

More
26 Jan 2010 15:56 #68302 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Εντάξει, εγώ θεωρώ ότι τη στιγμή που έκλεισε ο πατέρας την τηλεόραση το παιδί ήταν πολύ αφοσιωμένο στο παιχνίδι που αντέδρασε όταν έγινε αυτό. Και εμένα θα με πείραζε αυτό και θα αντιδρούσα, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έπιανα μαχαίρι.

PC user forever !!!

More
26 Jan 2010 17:18 #68304 by doxitis
Γιαυτο λεω εγω οτι οσοι κανουν τετοια πραγματα εχουν σοβαρα προβληματα ειτε ψυχολογικα ειτε οτιδηποτε αλλο!