Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Φραπελιά

More
05 Feb 2007 19:50 #26429 by Nikos Georgopoulos
ρε παιδια τι πανικος εχει γινει τις τελευταιες μερες με την φραπελια?
εβγαλε η Δρουζα εναν παπαρα και βγηκαν ολοι και τον πιστεψανε?

τραγικη η κατασταση.
news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 007_214752

ρεζιλικια international
www.taxheaven.gr/acforum/index.p ... opic=39667

για οσους δεν εχουν ακουσει την ιστορια απλα να πω οτι αν ανακατεψεις λεει φυλλα ελιας και τα κανεις χυμο μπορεις να θεραπευτεις απο τον καρκινο.μεχρι τωρα εχουνε παει αρκετα ατομα στο νοσοκομειο επειδι πιστεψανε κατι δηθεν "ειδικους" !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2007 21:21 #26434 by Μάνος Αλιμπέρτης
Τo ελαιόλαδο αλλα και η ελιά(και προφανως και τα φύλα της) έχουνε διάφορους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και γενικότερα πολύ καλα συστατικά(ουσιαστικά το ελαιόλαδο είναι το "καλό λίπος").Με την κατανάλωση ελαιολάδου εννοείται πως ενισχύεται η άμυνα του οργανισμού μας και δρα προληπτικά για διάφορες ασθένειες(καρκίνος κτλ)...ΑΛΛΑ ΔΡΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.Ουσιαστικά πρόκεται για ένα μεγάλο + στην διατροφή μας.Επιστήμονες έχουνε βρει διάφορες τέτοιες ουσίες μέσα στα φύλα της ελιάς και έχουνε γίνει και ερευνες και ίσως μελλοντικά μας βοηθήσουνε στην αντιμετώπιση του καρκίνου...Αλλα προς θεού,δεν θαραπεύει τον καρκίνο.

Λογικά όσοι καταλήξανε στο νοσοκομείο θα είναι επειδή τα φύλα της ελιας που χρησιμοποιήσανε θα ήτανε ραντισμένα ( Παίζουνε τρελά φυτοφάρμακα στα ελαιόδεντρα ).

Everything that has a beginning has an end...

More
06 Feb 2007 09:18 #26449 by Kleanthis
Replied by Kleanthis on topic Φραπελιά
Ξέρετε πόσες φαρμακοβιομηχανίες, εργοστάσια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα κλείσουν, εάν "ανακαλυφθεί" το φάρμακο για τον καρκίνο?
Αλήθεια, πιστεύετε ότι η Επιστήμη, που έχει βρει τόσα και τόσα, έχει κολλήσει στον ...καρκίνο? Πολύ αφελές μου μοιάζει, δεν ξέρω...

Οι καιροί μας, δε μας αφήνουν να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις όπως θα έπρεπε και όπως θα ήταν το σωστό...

Υ.Γ. Το "ντόπινγκ"(αγγλιστί "farmakodiegeirestai") μήπως έχει καμιά σχέση με τα φύλλα ελιάς?

More
06 Feb 2007 13:22 #26454 by Kostas Kefallinos
Replied by Kostas Kefallinos on topic Φραπελιά
8a simfwnhsw me to pagouri

More
06 Feb 2007 13:45 #26458 by Kostas Sotiropoulos

PASaris\ wrote: Ξέρετε πόσες φαρμακοβιομηχανίες, εργοστάσια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, θα κλείσουν, εάν "ανακαλυφθεί" το φάρμακο για τον καρκίνο?
Αλήθεια, πιστεύετε ότι η Επιστήμη, που έχει βρει τόσα και τόσα, έχει κολλήσει στον ...καρκίνο? Πολύ αφελές μου μοιάζει, δεν ξέρω...

Tην ίδια εύλογη απορία συμμερίζομαι κι εγώ. Αnyway, ίσως ποτέ δε θα μάθουμε τι παίζεται... :?

Πώς τα καταφέρνουμε πάντως και από το τίποτα δημιουργούμε μείζον ζήτημα, αυτό είναι το κάτι άλλο!

More
06 Feb 2007 15:15 #26462 by Νικολής Ασημάκης
H γιαγιά μου πέρσι έπινε ρόφημα από φύλλα ελιάς για τον καρκίνο. Πέθανε την προηγούμενη βδομάδα, από καρκίνο, άρα δεν έκανε και τίποτα. :cry:

More
06 Feb 2007 16:12 #26466 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Φραπελιά
Συλλυπητήρια ρε... !!! :(

More
07 Feb 2007 01:09 #26528 by Panagiotis Koutelidakis
Και τα δικά μου...

Όσον αφορά τον καρκίνο, έχουν διαφανεί πολλά στοιχεία ότι, γενικά, έχει φάει... φώλα το πράγμα, κι αυτό κυρίως από τις χιλιάδες των ερευνών που όλοι έχουμε ακούσει ότι οδεύουν προς τη θεραπεία του καρκίνου... κι ακόμα περισσότερο από τη θανατερή σιωπή που τις ακολουθεί.

Σημειωτέον, ναι, καλά τα οντιοξειδωτικά, αλλά υπάρχουν πολλές τοξικές ουσίες στα φύλλα, τουλάχιστον από το ράντισμα και το καυσαέριο.

More
11 Feb 2007 02:46 #26766 by penny
Replied by penny on topic Φραπελιά
Μονάχα στην Ελλάδα κυκλοφορούμε "γιατρικό" έπειτα από 15 μέρες μελέτης κι έρευνας. Τη στιγμή μάλιστα που για να βγει στην αγορά ένα "φάρμακο" θέλει 20 χρόνια μελέτης.
ΜΗΝ το τολμήσετε.
Ας αφήσουμε τα βοτανάκια στη Βασιλειάδου.

More
11 Feb 2007 10:55 #26771 by Μάνος Αλιμπέρτης

tiamat\ wrote: Μονάχα στην Ελλάδα κυκλοφορούμε "γιατρικό" έπειτα από 15 μέρες μελέτης κι έρευνας. Τη στιγμή μάλιστα που για να βγει στην αγορά ένα "φάρμακο" θέλει 20 χρόνια μελέτης.
ΜΗΝ το τολμήσετε.
Ας αφήσουμε τα βοτανάκια στη Βασιλειάδου.

Αν τα φύλα δεν είναι ραντισμένα(είναι δηλαδή βιολογικά) και να πιεις το ρόφημα δεν παθαίνεις τίποτα.Αυτο τουλάχιστον κατάλαβα μ' όλα αυτα που ειπώθηκαν. Μια-δύο μέρες μετά τον μεγάλο ντόρο που είχε γίνει είχα δει πρωι πρωι όπως πήγαινα στην δουλεια ένα αγροτικό ημι-φορτηγάκι φορτωμένο με κλαδια ελιάς.Πιο πολύ θα αξίζουν σε λίγο καιρό τα φύλα απο τις ίδιες τις ελιές.

Everything that has a beginning has an end...