Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόωρες Εκλογές 2015

More
29 Dec 2014 18:13 - 30 Dec 2014 00:41 #154817 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Μετά από την τελευταία αποτυχημένη απόπειρα εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, η χώρα μας θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015. Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε:

«Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι βουλευτές άκουσαν τη φωνή της συνείδησής τους, τη φωνή της λογικής και του Εθνικού συμφέροντος: Και ψήφισαν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα. Τους ευχαριστώ όλους. Δυστυχώς, μια μειοψηφία 132 βουλευτών, μέσα στους οποίους συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, σέρνουν τη Χώρα σε πρόωρες εκλογές. Όλοι όσοι καταψήφισαν φέρνουν ακέραιη την ευθύνη για μιαν εξέλιξη που δεν την ήθελε η Ελληνική κοινωνία».

ΠΗΓΗ

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!
Last edit: 30 Dec 2014 00:41 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Dec 2014 21:07 #154831 by Παντελής Δασκαλέλος
Χωρίς να θέλω να ξεκινήσω πολιτική συζήτηση θεωρώ ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη και εύχομαι να μην μπούμε σε χειρότερες περιπέτειες.

More
29 Dec 2014 23:08 #154848 by Κατερίνα Μαρίνου
Ωχ θα παιρνει 20-20 τα χαπια ο πιτσαδορος. :evil: Η επομενη κινηση θα ειναι η μπουζου μαζι με τον Παναθηναικακια για ολα τα λαμογια του "δημοκρατικου τοξου" που ρημαξαν την χωρα. Για να δουμε και τι ψαρια θα πιασει μια αλλη κυβερνηση.

More
29 Dec 2014 23:12 #154849 by Γιάννης Μοσχονάς
Επιτέλους ήρθε η ώρα να πετάξουμε το σκοτάδι από πάνω μας μήπως δούμε ξανά το ευεργετικό φως του ήλιου B)

More
30 Dec 2014 00:44 - 30 Dec 2014 00:48 #154850 by Μάνος Γρυπάρης

Blood King wrote: Επιτέλους ήρθε η ώρα να πετάξουμε το σκοτάδι από πάνω μας μήπως δούμε ξανά το ευεργετικό φως του ήλιου B)

A γεια σου. 40 χρόνια κλεψιές. Βγήκαν Τσοχατζόπουλοι, Παπαγεωργόπουλοι, Βουρλούμηδες, Κοσκωτάδες, Βατοπέδια, Χρηματιστήρια κι ένα σωρό ακόμη. Η χώρα έφτασε τα 340 δις χρέος το οποίο αυξήθηκε με την βοήθεια και των δύο κομμάτων (ενδεχομένως του Πασόκ περισσότερο). Τα ποσοστά Πασόκ-ΝΔ είναι τραγικά υψηλά για το κακό που έχουν κάνει. Από εκεί και πέρα το αν θα καταστραφούμε, ανατιναχθούμε και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα το μάθουμε στις 25 Ιανουαρίου. Χειρότερα από 340 δις χρέος και 30% ανεργία δεν ξέρω αν θα υπάρξει αλλά με αυτό το χρέος, ακόμα κι αν ο Σύριζα κάνει επιτροπή ελέγχου λογιστικού χρέους απ' το '74 μέχρι σήμερα και κατάσχει τα πάντα πάλι δεν ξεχρεώνουμε τουλάχιστον εντός δεκαετίας. Ο Τσοχατζόπουλος που λένε ότι έχει φάει τα περισσότερα έφαγε "μόνο" 2 δις.

Πάντως μεγάλη "μαγκιά" οι γαλάζιοι. Δώσανε στους συνταξιούχους την σύνταξη του Ιανουαρίου προκαταβολή. Σου λέει "Και θα με ψηφίσουν τα γερόντα και αν δεν βγούμε κυβέρνηση θα παγώσουμε την αγορά και θα τους κάνουμε ρόμπα". Λες και ο κόσμος μασάει κουτόχορτο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Dec 2014 00:48 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 Jan 2015 11:31 #155083 by Georgios Manolis
Μάνο κι όμως πολλοί το τρώνε το χόρτο ακόμα και τους αρέσει.Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν προς το παρόν γιατί δεν έχω δει ένα κόμμα εντός βουλής που να έχει ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα.Ο ένας το μακρύ του κι ο άλλος το κοντό του και αφήνουν το κόσμο να πάει στην εύκολη λύση που είναι "σπάστε τα όλα" δλδ. χρυσή αυγή.Μέγα λάθος.Η χρυσή αυγή σ αυτό βασίζεται,σε νέους αγανακτισμένους που γνωρίζουν μόνο το δρόμο της βίας.Η βια δεν έλυσε ποτέ τίποτα.Ο μόνος που έχει πρόγραμμα,αληθινό πρόγραμμα εξόδου από τη κρίση είναι ο "τρελός η εκκεντρικός" για κάποιους Βασίλης Λεβέντης.Και είναι ο μόνος που λέει αλήθειες όλα αυτά τα χρόνια.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
08 Jan 2015 20:37 #155364 by Μάνος Γρυπάρης
Δημοσκόπηση GPO: Στις 3,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ! "Σφαγή" 4 κομμάτων για την 3η θέση. Το Κίνημα δεν μπαίνει στη Βουλή

Νέα δημοσκόπηση δείχνει πως η πρώτη θέση παγιώνεται για το πρώτο κόμμα με μικρότερη όμως διαφορά από τη ΝΔ, ενώ το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου εξακολουθεί να μην πιάνει το όριο του 3%

Στο χορό των δημοσκοπήσεων, άλλη μια μέτρηση δείχνει την τάση του εκλογικού αποτελέσματος 18 μέρες πριν την κάλπη. Στα πρώτα συμπεράσματα στη δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, βλέπουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το προβάδισμα, αν και η διαφορά μοιάζει να μειώνεται, ενώ τα μικρότερα κόμματα μοιάζουν να συμπιέζονται από την έντονη πόλωση των δύο πρώτων κομμάτων.
ΣΥΡΙΖΑ 28,5%
ΝΔ 25.3%
ΠΟΤΑΜΙ 5,8%
ΚΚΕ 5,7
ΧΑ 5,4
ΠΑΣΟΚ 5,0
ΑΝΕΛ 2,7
ΚΙΔΗΣΟ 2,6
ΛΑΟΣ 2,0
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,0
Άλλο Κόμμα 2,0
Άκυρο, Λευκό 0,9
Αναποφάσιστοι 13,1
Το 17,5% των ερωτηθέντων δηλώνουν πως δεν είναι σίγουροι τώρα για την ψήφο τους και το 13,5% δηλώνουν ότι θα αποφασίσουν την τελευταία εβδομάδα ή και την τελευταία ημέρα πριν από τις εκλογές, γεγονός που μαρτυρά πόσο ρευστό είναι το πολιτικό σκηνικό.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 40,3%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει 34,9%. "Κανένας από τους δύο" απαντά το 23,5% των ερωτηθέντων.
Στην ερώτηση εάν θεωρούν ότι η χώρα μας πρέπει να παραμείνει πάση θυσία στην Ευρωζώνη, θετικά (ναι και μάλλον ναι) απαντά το 75,7% των ερωτηθέντων και αρνητικά (όχι και μάλλον όχι) το 22,3% των ερωτηθέντων. Δεν ξέρω/Δεν απαντώ δηλώνει το 2%.
Στην ίδια ερώτηση, οι ψηφοφόροι της ΝΔ απαντούν θετικά (ναι και μάλλον ναι) σε ποσοστό 95,2% και αρνητικά (όχι και μάλλον όχι) σε ποσοστό 4,4%, ενώ οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν θετικά (ναι και μάλλον ναι) σε ποσοστό 66% και αρνητικά (όχι και μάλλον όχι) σε ποσοστό 30%.
Στην ερώτηση εάν πιστεύουν ότι ο κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη έχει περάσει οριστικά, η πλειονότητα των ερωτηθέντων, ποσοστό 59,2%, απαντά αρνητικά (όχι και μάλλον όχι). Για το 35,4% των ερωτηθέντων ο κίνδυνος έχει περάσει οριστικά, ενώ "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ" δηλώνει το 5,4%.
Στην ερώτηση "τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει η επόμενη κυβέρνηση σε σχέση με το χρέος;", οι συμμετέχοντες στην έρευνα απαντούν:
Να κάνει νέα διαπραγμάτευση και νέα συμφωνία: 53,7%
Να προχωρήσει σε μονομερή διαγραφή του χρέους: 20,5%
Να ζητήσει την παράταση της σημερινής συμφωνίας: 12,6%
Να αναζητήσει δάνειο από άλλες χώρες: 7,1%
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ: 6,1%

Πηγή

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Νόνη Δούνια
Στην εκλογική μάχη και η Νόνη Δούνια, στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρώην διάσημο μοντέλο και για ένα φεγγάρι ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία.
Η Νόνη Δούνια θα κατέβει στην Α' Πειραιά. Σημειώνεται ότι αργά το μεσημέρι της Πέμπτης εμφανίσθηκε στη Συγγρού για τις λεπτομέρειες και, κατά τα αρμόδια στελέχη της, στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Πηγή

Σχόλιο:
Επόμενες μεταγραφές:
- Χριστίνα Μουστάκα
- Δούκισσα Νομικού
- Τρύφων Σαμαράς
- Ενώ εξετάζεται και ο Γιώργος Σαμαράς που μένει ελεύθερος απ' τη Μπρόμγουιτς για να παίξει μπροστά από Ζαγοράκη-Μητρόπουλο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
08 Jan 2015 22:38 - 08 Jan 2015 22:42 #155370 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Αυτή η ιστορία με τις δημοσκοπήσεις έχει πολύ γέλιο, πραγματικά. Όπως στις περιφερειακές εκλογές, που η Δούρου έβγαινε τεταρτοπέμπτη και τελικά κέρδισε στην Αττική, ενώ στο Δήμο Αθηνών ο Σακελλαρίδης από τριτοτέταρτος που έβγαινε, έχασε με μικρή διαφορά από τον Καμίνη. Η ευκολία με την οποία μπορούν να μαγειρευτούν τα νούμερα είναι ολίγον σοκαριστική. Μου θυμίζει "μετρήσεις" για την ακροαματικότητα των ραδιοφώνων, όπου αυτός που έχει όμιλο με πολλά στην κατοχή του, μπορούσε να λέει πώς θα μοιραστούν τα ποσοστά που του... αναλογούν!

Όπως και να 'χει, για να μην είμαστε μετά Χριστόν προφήτες, προβλέπω ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά με μεγαλύτερη διαφορά από το 3.5% που του δίνουν στην καλύτερη οι δημοσκοπήσεις. Η κυβέρνηση έχανε συνεχώς σε δημοτικότητα και ο Σαμαράς προκήρυξε νωρίτερα την ψηφοφορία για εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ήξερε ότι ΔΕΝ βρίσκει 180 βουλευτές και συνεπώς η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, με στόχο να περιορίσει τις απώλειές του από ότι αν γινόταν η ψηφοφορία τον Μάρτιο. Κι αυτό γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως έρχονται νέα δυσβάσταχτα μέτρα -το περίφημο mail Χαρδούβελη- κι αν σήμερα έχει μία ελπίδα να μη διασυρθεί, σε τρεις μήνες (από όταν ανακοίνωσε την εκλογή ΠτΔ) δε θα είχε καμία. Και φυσικά δε μιλάμε για την παραμονή του στον πρωθυπουργικό θώκο, αλλά για το γεγονός ότι σε ενδεχόμενο διασυρμό θα τελειώσει πολιτικά ακόμη κι από τη Ν.Δ..

Σε μια τέτοια περίοδο λοιπόν, κι ενώ προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί, οι δημοσκοπήσεις λένε ότι η Ν.Δ. ροκανίζει τη διαφορά. Εμένα αυτό, αν μη τι άλλο, με μπερδεύει. Μέχρι τις εκλογές, βλέπω να μειώνεται η απόσταση -από το... 2.1% που την παρουσιάζουν κάποιες δημοσκοπήσεις- στο 1.5% και μαζί με τους αναποφάσιστους και το ανάλογο μαγείρεμα να παρουσιάζεται η διαφορά των δύο κομμάτων στα όρια του στατιστικού λάθους!
Last edit: 08 Jan 2015 22:42 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
09 Jan 2015 14:00 #155376 by Νικολής Ασημάκης
Δεν με έχει πείσει κανένα από τα μεγάλα κόμματα, ούτε το νεοσύστατο Ποτάμι, ότι μπορούν ή θα κάνουν κάτι. Ευτυχώς έχουμε ακόμα 2 βδομάδες μέχρι τις εκλογές να ψάξω πιο πολύ τα πράγματα. Αξίζει να αναφερθεί πάντως η ΤΕΛΕΙΑ, καθώς αν μη τι άλλο ο Γκλέτσος πάνω στη Στυλίδα έκανε δουλειά.

More
10 Jan 2015 13:19 #155406 by Billy
Πάντως για ακόμα μια φορά η Ελλάδα πρωτοπορεί και πάει το τρολ σε άλλα επίπεδα με τον Γιωργάκη και το καινούριο του κόμμα...Πραγματικά οι άνθρωποι το τρολ το έχουν κάνει επάγγελμα...που να τους πιάσουν οι δικοί μας youtubers & internetακιδες κάθε λογής. (Που πάτε βρε γατάκια greek youtubers?) το τρολλάρισμα το έχουν πάει σε άλλα επίπεδα.