Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπολογίστε την αποζημίωση της απόλυσής σας

More
12 Mar 2014 14:33 #141730 by Γιώργος Λόλας
Με τις απολύσεις να πέφτουν βροχή τα τελευταία χρόνια, καλό είναι να γνωρίζουμε πόσα λεφτά θα πάρουμε ως αποζημίωση σε περίπτωση που μας δείξουν (δυστυχώς) την πόρτα της εξόδου.

Με το παρακάτω εργαλείο που παρέχει το site μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό. Μπορείτε να υπολογίσετε την αποζημίωση που δικαιούστε, ενώ σας παρέχει και πίνακες με χρήσιμες πληροφορίες.

Θα βρείτε το εργαλείο αυτό εδώ:
Υπολογισμός αποζημίωσης απόλυσης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2014 18:21 #141735 by tony g
Ναι, ζούμε σε άσχημες οικονομικές εποχές. Ναι, το εργασιακό θέμα είναι ευαίσθητο. Ναι, όλοι συμπάσχουμε όταν χάνει κάποιος την εργασία του. Αλλά αυτό το thread όπως και πολλά αλλά που συχνά υπάρχουν στο φόρουμ θεωρώ ότι ξεφεύγουν κατά πολύ από το focus του site, που είναι το gaming. Κοιτώντας τα 10 τελευταία threads αυτή τη στιγμή τα 6/10 είναι άσχετα με το gaming.Μήπως γίνεται κατάχρηση των off topic θεμάτων;

More
12 Mar 2014 19:28 #141737 by Κώστας Λάβαρης
Και τα 10 επόμενα αφορούν όλα παιχνίδια που είναι το focus του site. Και για αυτό που θες να πεις σου έχουμε απαντήσει και εδώ: www.gameworld.gr/forum/2/10?start=1125

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
12 Mar 2014 19:47 #141738 by tony g
τα επόμενα 10 δεν τα κοιτάει κανείς. Και επειδή υποθέτω ότι τα παιδιά το site το διατηρούν για βιοποριστικούς λόγους τους νοιάζει το feedback από αναγνώστες (υποθέτω). Απαντήσεις στη διαπίστωσή μου ότι το φόρουμ δε κινείται του στυλ το 2009 τα πράγματα ήταν χειρότερα ή ότι όλοι έχουν πρόβλημα λόγω facebook είναι αστειότητες.
Ευχαριστώ

More
12 Mar 2014 20:04 #141741 by Κώστας Λάβαρης
Τα επόμενα 10 ήταν πριν τα πρώτα 10. Δηλαδή εσένα ποιο είναι το θέμα σου; Να γίνεται συζήτηση μόνο περί gaming; Οκ. Κάνε συζήτηση σε threads παιχνιδιών που σε ενδιαφέρουν. Έχεις κάνει και δε σου έχει απαντήσει κανένας; Συν τοις άλλοις είσαι off topic εδώ, για αυτό σου έστειλα το άλλο θέμα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
12 Mar 2014 20:16 #141742 by eliminator

tzoymtzoym wrote: Αλλά αυτό το thread όπως και πολλά αλλά που συχνά υπάρχουν στο φόρουμ θεωρώ ότι ξεφεύγουν κατά πολύ από το focus του site, που είναι το gaming. Κοιτώντας τα 10 τελευταία threads αυτή τη στιγμή τα 6/10 είναι άσχετα με το gaming.Μήπως γίνεται κατάχρηση των off topic θεμάτων;

Και να γίνεται, τι προς σε; Το εχεις γραψει ξανα και σου δοθηκε απαντηση, αν δεν σε καλυψε η απαντηση ξαναρωτα στο ιδιο thread μην το γραφεις παντου. Φιλικα.

More
12 Mar 2014 20:45 #141744 by tony g
whatever απλά είπα τη γνώμη μου. Γράψτε ότι θέλετε παίδες κανένα πρόβλημα.Meanwhile η sony την άλλη βδομάδα βγάζει vr headset, το driveclub φημολογείται για delay αλλά οκ συνεχίστε να θάβετε τα threads με eurovision, παοκ, παο, τσουκαλά e.t.c. Καλή συνέχεια.

More
12 Mar 2014 21:14 #141745 by Κώστας Λάβαρης
Άμα δεις 4 posts πάνω από αυτό που έκανες στις ειδήσεις της Sony, θα δεις πως ούτε εσύ μπαίνεις και παρακολουθείς το φόρουμ και θα δεις κανονικότατο post για το vr. Ενεργή συμμετοχή του καθένα μας θέλει. Δε θέλει διαφήμιση του κάθε ποστ μας. Και δε σου έθαψε κανείς το ποστ σου. Δεν τα έβαλε κανείς μαζί σου. Και σεβαστή η γνώμη σου.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
12 Mar 2014 21:23 #141746 by tony g
το post σου είναι 24/2. Το ποστ που έβγαλα είναι από το edge και έχει αρκετές λεπτομέρειες που δεν είναι γνωστές και σήμερα διέρρευσαν . Όπως προείπα απλά λέω γνώμες και τίποτα άλλο, απλό member είμαι και κάνω παρατηρήσεις. Δεν κάνω διαφήμιση στα ποστ μου γιατί πολύ απλά δεν έχω κάποιο κέρδος από αυτά.Αυτά τα ολίγα είχα να πω. Τέλος
Ευχαριστώ

More
12 Mar 2014 21:30 #141747 by Κώστας Λάβαρης
Γιατί εμείς τι είμαστε; Deluxe χρήστες; Ναι αλλά τα δικά σου ποστ μου λες. Και πως τα θάβουν.. Και μη λες τέλος ευχαριστώ.. Συζήτηση κάνουμε. Δεν είσαι ο Χατζηνικολάου να κλείνεις τα παράθυρα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.