Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καληνύχτα κύριοι...

More
16 Apr 2006 03:50 #11033 by Αντώνης Παπαθανασίου
Δεν μπορώ... Δεν μπορώ να μην το κάνω... Περίμενα να το κάνουν οι άλλοι... Οι "υπεύθυνοι"... Περίμενα μια μέρα... Δεν το είδα, όμως, πουθενά... Δεν το έκανε ουδείς... Δεν ασχολήθηκαν... Δεν "πουλούσε" το θέμα... Δεν ήταν Eurovision... Δεν ήταν Βίσση... Δεν ήταν Fame Story ή Dream Show... Εκανα υπομονή μία μέρα... Εκανα υπομονή 24 ώρες... Περίμενα... Περίμενα μια εκπομπή, ένα θέμα βρε αδερφέ... Περίμενα κάτι παραπάνω από μια απλή αναφορά στα "Σαν Σήμερα" των εφημερίδων... Συγγνώμη αν σας ξενερώνω, συγγνώμη αν δεν είμαι ο Paparazzi που έχετε συνηθίσει, αλλά αισθανόμουν την υποχρέωση να το κάνω... Τότε με είχε συγκλονίσει... Τώρα με πονάει... Με πονάει ακόμα περισσότερο όταν βλέπω να ξεχνιέται... Από μένα όχι... Κάθε χρόνο θα το θυμάμαι... Ηταν 13 Απριλίου του 2003... Τότε που 21 ψυχές χάθηκαν γιατί κάποιοι το ήθελαν... Ναι, το ήθελαν... Αλλιώς θα έκαναν τα πάντα για να αποφύγουμε αυτή τη τραγωδία... Τρία χρόνια μετά ουδείς έδωσε τη σημασία που έπρεπε... Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έμειναν εκτός final four... Η Βίσση συνεχίζει την προώθηση του "Everything"... Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να παίξει σε ταινία... Εντείνονται οι έλεγχοι στη Βαρβάκειο αγορά... Καραμανλής και Παπανδρέου τσακώνονται για την οικονομία... Μα κανείς;... Κανείς δεν το θυμήθηκε όπως θα έπρεπε;... Γιατί;... Αυτά τα "γιατί" βασανίζουν κάποιους που τρία χρόνια τώρα κλαίνε για τα 21 αγγελούδια... Αυτά τα "γιατί" θα παραμείνουν και θα πολλαπλασιάζονται... 13 Απριλίου 2003: Ο χρόνος σταμάτησε εδώ... Kαληνύχτα κύριοι...

Ευαγγελία Θ. Γάτου
Ετών 16

Αναστασία Π. Παυλίδου
Ετών 16

Περιστερά Ι. Ουστά
Ετών 16

Γεωργία Δ. Τραπεζανλή
Ετών 16

Σταύρος Δ. Κανελλόπουλος
Ετών 15

Ηλίας Π. Τσολερίδης
Ετών 16

Παναγιώτης Κων. Μουρατίδης
Ετών 16

Ανδρέας Χ. Αθανασιάδης
Ετών 16

Χριστίνα Ε. Σταματέλλου
Ετών 16

Ιωάννης Κ. Τριανταφυλλίδης
Ετών 16

Βασίλειος Ν. Παπαδόπουλος
Ετών 16

Ευανθία Κ. Ψαλίδα
Ετών 16

Δημήτριος Α. Κοσμίδης
Ετών 15

Κωνσταντίνος Α. Θαλαλαίος
Ετών 16

Γεσθιμανή Ζ. Σταφυλίδου
Ετών 16

Σάββας Λ. Παναγιωτίδης
Ετών 16

Αθανάσιος Μαρκανταράς
Ετών 16

Γιώργος Κ. Μήτσκας
Ετών 16

Ιωάννα Θ. Καστίδου
Ετών 16

Δημήτριος Θ. Σίγγας
Ετών 16

Ολγα Β. Αγγελίνα
Ετών 15

απο contra.gr...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2006 04:00 #11034 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε Αντώνη με τρόμαξες με τέτοιο τίτλο στο topic! Λέω κι εγώ...αποχωρεί ο άρχοντας των ερτζιανών? :na:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Apr 2006 04:09 #11035 by Αντώνης Παπαθανασίου
Μπα η αποχώρησή μου θα ήταν κλάσεις ανώτερη :P

btw με πρόλαβες πρίν κάνω edit...ανάμεσα σε 10βάλε ποτήρια κρασί και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κατέβασα σήμερα μπορώ να πω οτι ανατρίχιασα διαβάζοντάς το :?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 Apr 2006 11:19 #11039 by a Guest
Replied by a Guest on topic Καληνύχτα κύριοι...
Έτσι είναι δυστυχώς τα πράματα στοι Ελλαδιστάν! :x Είναι πιο σοβαρό να βλέπουμε στις ειδήσεις το τι θα φορεθεί το καλοκαίρι, με ποια τα έχει ο Ρέμος, τεχνικές για τέλειο μαύρισμα και άλλα τέτοια σκουπίδια.
Ποιός ασχολείται τώρα με τις 21 χαμένες ψυχές??? Τα είπανε τότε, κρατήσανε το θέμα για καμια εβδομάδα (πουλούσε τότε) και τώρα πάμε γι άλλα. Περιμένουνε τις επόμενες ψυχές που θα χαθούν ωστε να ξανακάνουνε νούμερα. Το άλλο? Πάει πάλιωσε! :x :x :x :x

More
16 Apr 2006 12:54 #11058 by Kleanthis
S P E A C H L E S S

Ένα μεγάλο μπράβο στον akpe από 'μένα!

More
16 Apr 2006 23:26 #11088 by Γιώργος Γκούμας
Akpe εκανες πολυ καλα που το εβαλες για να θυμομαστε καποια πραγματα μιας και οι αρμοδιοι ειναι για τα μπαζα.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....

More
17 Apr 2006 08:49 #11095 by DIMITRIS
mprabo kai apo emena AKPE to grafo me kefalea giati etsi sou aksizi
oli lipi8ikame ekini tin imera makari na min ginotan afto
alla i ellada troei ta idia tis ta pedia o 8eos na anapafsi tin psixoula tous
kai na dini dinami stin oikogenia tous :(
exo mia protasi na ftiaxti mia stili "san simera" edo ston gamesradio
giati mono edo den ksexnounte kapia pragmata

LOAD THE DREAM
SAVE THE GAME!!!!!

More
17 Apr 2006 17:46 #11102 by Αντώνης Παπαθανασίου
Παίδες το κείμενο δεν το έγραψα καν εγώ...το παρέθεσα απο το paparrazi (τον γνωστό του contra.gr). Και οφείλω να ομολογήσω πως είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτούς που "ξέχασαν"...

More
18 Apr 2006 12:06 #11127 by Kleanthis
Αν ..."ξέχναγαν" όλοι όπως εσύ, akpe, τότε θα είχαμε μια πολύ καλύτερη κοινωνία :wink:

More
18 Apr 2006 17:21 #11135 by Iannis Iason Maragakis
Τέτοια γεγονότα (όταν συμβαίνουν) είναι λυπηρά. Καί στήν ουσία πεθαίνει κάτι όταν ξεχνιέται. Πολύ τρυφερή ώς κίνηση η αναφορά τού akpe στα αδικοχαμένα παιδιά.
Αλλά η ζωή συνεχίζεται καί αυτό δέν είναι καλό ή κακό. Είναι η πραγματικότητα.
Να είστε καλά όλοι καί να προσέχετε...