Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση

More
22 Dec 2010 13:42 #86601 by lavezzi7
Θα είμαι συνοπτικός.

Γίνεται να συνδέσω το laptop μου με την τηλεόραση;
Υπάρχει κανένα καλώδιο και ποιό είναι αυτό;Πως γίνεται και αν χρειάζεται τίποτα αλλαγές αναλύσεων.Συμφέρει;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2010 14:08 #86611 by Aνέστης Αδαμίδης
Γιατί να θέλεις να συνδέσεις ένα laptop με την τηλεόραση; Δεν έχεις οθόνη; Πιστεύω πως αν θέλεις να βλέπεις σε μεγαλύτερη οθόνη θα πρέπει να πάρεις προτζέκτορα.

More
22 Dec 2010 14:16 #86612 by lavezzi7
Λέω πως αν γίνεται θα είναι πιο άνετη η παρακολούθηση των ταινιών.Δεν έχω άλλον λόγο.Δεν ξέρω βέβαια πως θα είναι η ανάλυση και αυτό είναι ένα θέμα.

More
22 Dec 2010 15:12 #86615 by Νικολής Ασημάκης
Γίνεται, αρκεί το pc σου να έχει έξοδο για καλώδιο (πχ αυτό που ενώνεται με οθόνη pc) να έχει η τηλεόραση την κατάλληλη είσοδο και να έχεις και το καλώδιο που χρειάζεται. Το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Πάντως σε γενικές γραμμές γίνεται. Η νονά μου το νετμπουκ που έχει το ενώνει στην τηλεόραση για ταινίες.

More
22 Dec 2010 15:26 #86619 by Aνέστης Αδαμίδης
Γιατί απλά να μην πάρεις ένα DVD player;

More
22 Dec 2010 15:32 #86620 by lavezzi7

TheReaper wrote: Γιατί απλά να μην πάρεις ένα DVD player;

Πόσο έχει το καλώδιο και πόσο το DVD? :roll:

Είχα στο PS2 αλλά έπαιζε μόνο αυθεντικά DVD και μιας ειδικής κατηγορίας,που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

More
22 Dec 2010 15:34 #86621 by lavezzi7

Nikolis wrote: Γίνεται, αρκεί το pc σου να έχει έξοδο για καλώδιο (πχ αυτό που ενώνεται με οθόνη pc) να έχει η τηλεόραση την κατάλληλη είσοδο και να έχεις και το καλώδιο που χρειάζεται. Το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Πάντως σε γενικές γραμμές γίνεται. Η νονά μου το νετμπουκ που έχει το ενώνει στην τηλεόραση για ταινίες.

Ωραίος ο Nikolis άμα βρεις και το όνομα ακόμα καλύτερα... :D

More
22 Dec 2010 17:07 #86623 by Γιάννης Ρέμας

lavezzi7 wrote:

Nikolis wrote: Γίνεται, αρκεί το pc σου να έχει έξοδο για καλώδιο (πχ αυτό που ενώνεται με οθόνη pc) να έχει η τηλεόραση την κατάλληλη είσοδο και να έχεις και το καλώδιο που χρειάζεται. Το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Πάντως σε γενικές γραμμές γίνεται. Η νονά μου το νετμπουκ που έχει το ενώνει στην τηλεόραση για ταινίες.

Ωραίος ο Nikolis άμα βρεις και το όνομα ακόμα καλύτερα... :D

νομίζω αυτό σου κάνει για να πουν και τα παιδιά τη γνώμη τούς www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566119

More
22 Dec 2010 17:27 #86625 by rafor
Το καλωδιο που μας εδειξες legend, εαν δεν κανω λαθος ειναι ενα καλωδιο scart, που νομιζω πως ειναι μονο για τις κονσολες και οχι για υπολογιστες.Επισης φιλε lavezzi, μπορεις να πας σε καποιο καταστημα και να ζητησεις τις πιθανες λυσεις γιατι, οτι γινεται με καλωδιο, γινεται, αλλα πρεπει να υπαρχει και στην τηλεοραση σου η αναλογη υποδοχη.Tωρα, αμα δεν θες να μπλεκεις σε ιστοριες , μπορεις να παρεις ενα ωραιοτατο dvd player.Δες εδω !Διαβαζει και cd και dvd, εχει δωρεαν καλωδιο HDMI και εχει και ρυθμιση για 1080p.Επισης κατι εξισου σημαντικο, η εξοδος ηχου ειναι 5.1 κλπ.Πιστευω οτι για τα 50 ευρω που αξιζει, ειναι παρα πολυ καλο και πιστευω οτι θα το ευχαριστηθεις και εσυ ο ιδιος.Βεβαια, αυτο σιγουρα αποτελει εναλλακτικη λυση , απλα σου την προτεινα, γιατι η τιμη ειναι κατι παραπανω απο δελεαστικη!

ENTIT: Μετα απο ερευνα στο youtube για να δω μηπως μπορω να βοηθησω, βρηκα το παρακατω βιντεο [youtube:5mujjv70]
[/youtube:5mujjv70]
Μην σε μπερδεψουν αυτοι οι Mac adapters, γιατι εαν δεν εχεις Mac, δεν θα τους χρειαστεις.Λογικα VGA θυρα θα εχει το laptop σου, βασικα δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει.Εαν δεις τα βηματα ειναι πολυ απλα και εξεταζει και τις περιπτωσεις σε pc's και οχι μονο σε laptops ,οποτε οποιος ενδιαφερεται μπορει να λυσει καποιες αποριες του.

More
22 Dec 2010 18:23 #86628 by Γιάννης Ρέμας
Το καλώδιο που του δείχνω λέει πως συνδέει pc με tv

:kf8g2of4