Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wireless internet

More
18 Jan 2006 18:06 #7576 by Ερρικος
Καλησπερα. Πριν ξεκινησω να δηλωσω οτι δεν σκαμπαζω και πολλα απο τεχνολογια. Ειχα τη φαεινη ιδεα χτες να αγορασω τα απαραιτητα για wireless internet. Νομιζα πως θα ηταν ευκολο ακομα και για μενα να κανω την εγκατασταση, αλλα κολλησα.

Καποια στιγμη μου ζηταει name και password που εχω απο ISP για να συνεχισω. Που μπορω να τα βρω αυτα;

Αν εχετε αρκετη υπομονη μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω (και πως) ωστε να εγκαταστησω wireless internet;

Ευχαριστω.

ALL HEROES FIGHT LIKE GREEKS

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jan 2006 20:24 #7582 by Μπάμπης Κάιδος
Wireless internet
Λειτουργεί όπως τα ασύρματα δίκτυα πλέον (AWMN κτλ.) δηλαδή συνδέεσαι μέσω κεραίας ασύρματα με κάποιο hotspot (server ας το πούμε) που σου παρέχει πρόσβαση στο Internet

Στην ελλάδα υπάρχουν αρκετά δωρεάν hotspots στο Πανεπιστήμιο, στο αεροδρόμιο, σε καφετέριες κτλ.

Που υπάρχουν Wi-Fi Spots στην Ελλάδα

Μπείτε στα παρακάτω links:
free-wifi.gr
wi-fi.jiwire.com
...για να δείτε τα σημεία όπου υπάρχουν Wi-Fi Spots στην Ελλάδα.
Εύκολα και απλά, μπορείτε να συνδέσετε τον Η/Υ σας ή την φορητή σας παιχνιδομηχανή (PSP ή Nintendo DS) και να απολαύσετε τις Online υπηρεσίες που προσφέρει.

π.χ. Για να δείτε τα Wi-Fi hotspots της Αττικής, από το search επιλέγετε "Greece" και μετά "Attikis" και σας εμφανίζει τα παρακάτω 80 σημεία .

Στο προκείμενο τώρα. Αυτό που σου ζητάει για να συνδεθείς είναι απλά το username σου και ο κωδικός πρόσβασής σου στον ISP (Internet Service Provider, παροχέας Ιντερνετ δηλαδή. Forthnet, OTENet κτλ.). Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει provider για wireless Internetτότε μάλλον έκανες άσχημη αγορά. Αλήθεια, εξοπλισμό πήρες? Ίσως να μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να συνδεθείς στο wireless δίκτυο της πόλης σου...αν έχεις μια κεραία...

More
18 Jan 2006 20:39 #7583 by Μπάμπης Κάιδος
Xmmm... Meta apo sintomo psaksimo anakalipsa oti i forthnet exei epektinei to diktio tis se arketa magazia kai ksenodoxia, kathos kai se ploia ktl. Alla kai i otenet exei hotspots se merikous dimosious xorous.

www.onwireless.gr/where.htm
www.forthnet.gr/templates/corpor ... c=10007787

Isos kai alloi providers na exoun hotspots. I emvelia tous omos einai mallon mikri eno to kostos tous apagoreftiko! Sigoura omos den iparxei wireless internet me tin enoia tou na sindeese apo opoudipote mesa stin poli. Edo den exoume aksioprepi dsl, theloume kai wireless panathema mas :?

O eksoplismos sou omos profanos tha einai wi-fi sta 2.4GHz (WLAN, polla laptop exoun ensomatomenes teties asirmates kartes diktiou) kai mallon de tha paei xamenos afou oi xriseis tous einai pollaples (wireless lan, i kai opos eipa prin sindesi sto wireless tis polis sou)...

More
18 Jan 2006 21:47 #7584 by Δημήτρης Δερμάνης
Δεν ξέρω αν υπάρχει ISP που να δίνει υπηρεσίες wireless internet αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον στην Αθήνα.
Για κάνα ασύρματο δίκτυο δες στο www.awmn.net απ' όπου μπορείς να πας σε όλα τα υπόλοιπα της ελλάδας.

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

More
19 Jan 2006 00:02 #7592 by Ερρικος
Replied by Ερρικος on topic Wireless internet
Μαλλον παρεληψα κατι πολυ σημαντικο. Αγγλια μενω... Παντως οτι συμβουλη και να μου δωσετε επι του θεματος ειναι ακρως ευπροσδεχτη. :wink:

ALL HEROES FIGHT LIKE GREEKS

More
19 Jan 2006 13:51 #7604 by Δημήτρης Δερμάνης

Rigo wrote: Μαλλον παρεληψα κατι πολυ σημαντικο. Αγγλια μενω... Παντως οτι συμβουλη και να μου δωσετε επι του θεματος ειναι ακρως ευπροσδεχτη. :wink:

Είπα και γω! που το βρήκε το wireless inet :?: :)

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

More
13 Aug 2006 16:28 - 20 Feb 2008 12:07 #18057 by Μάνος Γρυπάρης
Που υπάρχουν Wi-Fi Spots στην Ελλάδα

Μπείτε στα παρακάτω links:
free-wifi.gr
wi-fi.jiwire.com
...για να δείτε τα σημεία όπου υπάρχουν Wi-Fi Spots στην Ελλάδα.
Εύκολα και απλά, μπορείτε να συνδέσετε τον Η/Υ σας ή την φορητή σας παιχνιδομηχανή (PSP ή Nintendo DS) και να απολαύσετε τις Online υπηρεσίες που προσφέρει.

π.χ. Για να δείτε τα Wi-Fi hotspots της Αττικής, από το search επιλέγετε "Greece" και μετά "Attikis" και σας εμφανίζει τα παρακάτω 80 σημεία .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 20 Feb 2008 12:07 by Μάνος Γρυπάρης.

More
11 Oct 2006 20:02 #20848 by Γιώργος Σοφιανός
Ρε παιζει τιποτα για κορυδαλλο ??
Σε λιγο θα εχω και εγω adapter αλλα μεχρι τοτε ........

More
11 Oct 2006 23:35 #20863 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν δείτε κι αυτό:
www.nintendo.gr/wifi-locations.asp

Δεν γνωρίζω για Κορυδαλλό αλλά μπορείς να ρωτήσεις στο επίσημο forum της αντιπροσωπείας της Nintendo (Nortec) που είναι το παρακάτω:
www.nintendo.gr/forums/

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Oct 2006 01:07 #20873 by a Guest
Replied by a Guest on topic Wireless internet
Βασικά ,όπου Starbucks,εκεί και Wi fi spot,αλλά και χάλια καφές
(πανάκριβα,μπαγιάτικα γλυκά,και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ φραπέ ffs (!?!?!?!)