Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Movie maker για Windows 7;;;

More
25 Jun 2010 15:41 #74433 by Tasos Georgos
Επειδή τα Windows 7 από όσο έχω ψάξει δεν έχουν to Windows Movie Maker που υπήρχε στα VIsta και στα XP, ξέρετε αν μπορώ να βρώ το πρόγραμμα αυτό ή κάποιο παρόμοιο για τα Windows 7;

Eυχαριστώ εκ των προταίρω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2010 16:10 #74435 by thanasis
Υπαρχει windows live movie maker....

More
25 Jun 2010 16:51 #74439 by Aνέστης Αδαμίδης

8@no$ wrote: Υπαρχει windows live movie maker....

Αυτό όμως δεν το κατεβάζεις μαζί με αναβαθμίσεις από το MSN? Εγώ δεν ξέρω και πολλά σχετικά με τα 7, αλλά νομίζω πως αν ρωτήσεις για κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας σε κάνα Πλαίσιο, τίποτα multirama ή αν ρωτήσεις κάποιον που σπουδάζει στο akto θα σου πουν ένα καλό πρόγραμμα. Ειδικά ο τελευταίος.

More
25 Jun 2010 17:38 #74440 by Tasos Georgos

8@no$ wrote: Υπαρχει windows live movie maker....

Το οποίο τι ακριβώς είναι ???

More
25 Jun 2010 17:48 #74441 by Aνέστης Αδαμίδης
Μπελάς στο κεφάλι είναι φίλε. Είναι σαν το κανονικό Movie Maker αλλά δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες και απ' όσο το έχω χρησιμοποιήσει εγώ, δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς "εύχρηστο". Πάντως μπορεί να φτιάξει βίντεο σε HD και να τα δημοσιεύσει απευθείας στο youtube. Μπορώ να ξαναρίξω μια ματιά αν θες, γιατί το έχω στο laptop και σου ξαναγράφω για οποιαδήποτε απορία.

More
25 Jun 2010 19:37 #74446 by Tasos Georgos
Το κοίταξα. Στα XP ήταν πολύ πιο εύχρητο.
Ευχαριστώ πολύ πάντως.

More
25 Jun 2010 20:09 #74447 by thanasis
Εμενα παντως με βολευε πιο πολυ του 7 λογω του οτι καθε video που εφτιαχνα το ανεβαζα κατευθειαν στο youtube...

More
25 Jun 2010 23:08 #74454 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι ρε Θάνο, αλλά δεν έχει τις ίδιες ικανότητες με αυτόν του ΧΡ. Αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ούτε Vista έχουν ολοκληρωμένο Movie Μaker πάντως, ούτε στα ΧΡ ήταν το ιδανικό. Μπορώ να πω ότι αν συνδυάζονταν αυτά τα δύο, το αποτέλεσμα θα ήταν φοβερό. Πάντως για το Live Movie Maker η άποψή μου είναι ότι δεν είναι εντάξει. Το μόνο πρακτικό κομμάτι, είναι αυτό, ότι δηλαδή ανεβάζει κατευθείαν τα βίντεο στο ίντερνετ.

More
09 Aug 2010 23:09 #76574 by Aνέστης Αδαμίδης
8@no μια ερώτηση που εσύ λογικά θα μπορείς να απαντήσεις. Όσον αφορά το Live Movie Maker(ναι το χρησιμοποιώ κανονικά για πρώτη φορά) τι αρχεία υποστηρίζει; Είδα μια λίστα με ένα σωρό αρχεία, αλλά δεν τα χώραγε όλα η οθόνη κι έτσι ήθελα να μου πεις αν υποστηρίζει αρχεία .mp4

Βέβαια, αν κάποιος άλλος ξέρει μπορεί να απαντήσει αν δεν έχει απαντήσει ο Θάνος.

More
10 Aug 2010 02:04 #76578 by thanasis

TheReaper wrote: 8@no μια ερώτηση που εσύ λογικά θα μπορείς να απαντήσεις. Όσον αφορά το Live Movie Maker(ναι το χρησιμοποιώ κανονικά για πρώτη φορά) τι αρχεία υποστηρίζει; Είδα μια λίστα με ένα σωρό αρχεία, αλλά δεν τα χώραγε όλα η οθόνη κι έτσι ήθελα να μου πεις αν υποστηρίζει αρχεία .mp4

Βέβαια, αν κάποιος άλλος ξέρει μπορεί να απαντήσει αν δεν έχει απαντήσει ο Θάνος.

Κανονικα πρεπει να το υποστηριζει αλλα,αν δεν σου παιζει μετετρεψε τα σε .wmv....Παντως οι καλυτερες επιλογες για το movie maker ειναι:
Photos - bmp
Video - wmv or dv-avi
Music - wma, wav, .wmv
Πιστευω να βοηθησα....