Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

προβλημα στα windows xp με αρχεια .dll

More
02 Apr 2010 13:11 #70045 by Γιώργος Δημόπουλος
Χθες το απογευμα που ανοιξα το pc απο τη στιγμη που διαλεξα χρηστη μου εμφανιζει μηνυματα που λενε πως το χ αρχειο .dll δεν εχει εγκειρη εικονα.Αυτο μου το βγαζει για οτιδηποτε, το msn, το skype, firefox ολα κ αλλα των windows καποιο services ενα SDLoader.Εχω windows xp sp2.Αν ξερει καποιος κατι.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2010 13:18 #70046 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κανε μια επαναφορά συστήματος! Όταν εγώ δεν ξέρω πως φτιαχνεται κατι αυτο κανω.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Apr 2010 13:20 #70048 by Γιώργος Δημόπουλος

BigBoss wrote: Κανε μια επαναφορά συστήματος! Όταν εγώ δεν ξέρω πως φτιαχνεται κατι αυτο κανω.

format εννοεις????

More
02 Apr 2010 14:37 #70052 by MannyC
Η επαναφορά συστήματος δεν είναι format....πάνε στην επιφάνεια εργασίας και επέλεξε το εικονίδιο ''Ο Υπολογιστής μου''....μετά δεξί κλικ ''Ιδιότητες'' και επιλέγεις την καρτέλα ''Επαναφορά Συστήματος''....η διαδικασία αυτή επαναφέρει τον υπολογιστή στα default settings! Δοκίμασε το και αν συνεχιστεί εδώ είμαστε :)

You want to know if your free from responsibility, free to live your life. It's what all human's crave, isn't it? Freedom?"

More
02 Apr 2010 14:39 #70053 by Γιώργος Δημόπουλος

MannyC wrote: Η επαναφορά συστήματος δεν είναι format....πάνε στην επιφάνεια εργασίας και επέλεξε το εικονίδιο ''Ο Υπολογιστής μου''....μετά δεξί κλικ ''Ιδιότητες'' και επιλέγεις την καρτέλα ''Επαναφορά Συστήματος''....η διαδικασία αυτή επαναφέρει τον υπολογιστή στα default settings! Δοκίμασε το και αν συνεχιστεί εδώ είμαστε :)

thanx θα το δοκιμασω.

More
02 Apr 2010 15:11 #70056 by Γιώργος Δημόπουλος
Παω εκει που ειπες αλλα δν εχει κατι να πατησω,εβαλα κ τι βγαζει:
[img

More
02 Apr 2010 16:05 #70066 by MannyC
επέλεξες το C?

You want to know if your free from responsibility, free to live your life. It's what all human's crave, isn't it? Freedom?"

More
02 Apr 2010 16:13 #70067 by Γιώργος Δημόπουλος

MannyC wrote: επέλεξες το C?

κ να επιλεξεις τον c δν γινεται απλα πατας οκ κ δν αλλαζει κατι :-k

More
02 Apr 2010 16:25 #70068 by MannyC
Δώσε μου λίγο χρόνο να το τσεκάρω, έχεις κάποιο utility να σου σκανάρει το σύστημα? πχ Tune Up? εαν ναι τότε δοκίμασε το!

More
02 Apr 2010 16:31 #70069 by MannyC
Βρήκα και αυτό...πάνε

Έναρξη> Προγράμματα >Βοηθήματα> εργαλεία συστήματος> επαναφορά συστήματος
στο αναδυόμενο πάτα επαναφορά σε παλαιότερο και επόμενο
βρες την κοντινότερη προηγούμενη ημερομηνία πριν την αλλαγή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα δώσε την με ΟΚ και μετά
κάνε επανεκκίνηση....λογικά πρέπει να λυθεί