Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως στηνουμε Online ραδιοφωνο?

More
04 Oct 2006 19:43 #20511 by chris
χαιρεται.ξερει κανενας πως μπορω να στησω ενα ραδιο Online,να παιζει με Winamp;δεν εχω τρελες απαιτησεις,απλα 4-5 φιλοι να ακουνε θελω.αν υπαρχει ηδη καποιο παρομοιο ποστ να μου το πειτε γιατι δεν μπορεσα να βρω κατι παρομοιο.και αν καποιος ξερει οσο το δυνατον πιο αναλυτικα μπορει παρακαλω.Αυτα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Oct 2006 22:24 #20516 by Σωκράτης
Αυτήν την απορία την εχω κ εγώ!

More
04 Oct 2006 23:30 #20520 by Μάνος Γρυπάρης
Πας εδώ:
www.shoutcast.com/download/

Και κατεβάζεις το "be a server".

Μεσα εχει κι οδηγιες.

Τώρα αν θέλετε να στήσετε σοβαρό ραδιοφωνικό σταθμό πρέπει να πληρώσετε server. Αυτό όμως είναι για ερασιτεχνικό, δηλαδή όσο σηκώνει η ADSL σας. Ανοίγετε το winamp και μαζί το Shoutcast Server, παίζετε τα Mp3 σας, δίνετε την IP σε φίλους κι είστε ΟΚ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Oct 2006 00:16 #20523 by ribogio
Οταν ψαχνεις ολο και κατι θα βρεις......

Για δειτε λιγο αυτο πιστευω να σας βοηθησει

my.aegean.gr/web/ftopict-212.html

More
05 Oct 2006 02:02 #20527 by chris
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια

More
05 Dec 2006 22:43 #23266 by giannis
gia na kano ekpompi meso tou winamp sto internet prepei na plirono kathe mina thn aepi????
xreiazete kamia adeia?????

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
05 Dec 2006 23:16 - 05 Dec 2006 23:17 #23268 by a Guest
Ναι πρέπει να πληρώνεις στην ΑΕΠΙ εφόσον χρησιμοποιείς μουσική της οποίας η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκει στην ΑΕΠΙ. Αν τώρα αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις Public Domain μουσική δεν χρειάζεται να πληρώσεις φράγκο (ΟΚ, σε γενικές γραμμές ισχύει, εξαρτάται από την άδεια χρήσης). Επίσης υπάρχουν συνθέτες, στιχουργοί κλπ που δεν έχουν κάνει εκχώρηση δικαιωμάτων στην ΑΕΠΙ, και σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνεις στην ΑΕΠΙ αλλά πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον δημιουργό. Απο' κει και πέρα τίθενται και ζητήματα εμπορικού αποτελέσματος αλλά αυτά είναι καλύτερο να τα συζητήσεις με τον νομικό σου σύμβουλο. Τώρα για το shoutcast ή κάποιο αντίστοιχο, δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί είναι ζήτημα προσωπικών δεδομένων. Πχ ότι και να κάνει η ΑΕΠΙ δεν μπορεί να σου δώσει κλήση αν ακούς μουσική στο σπίτι σου. Για να βεβαιωθεί η παράβαση χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα και να ασχοληθεί η αστυνομία γιατί είναι ιδιωτικός χώρος. Αν αυτό που έχεις σκοπό να κάνεις είναι private, και όχι public όπως ο gamesradio, τότε νομίζω πως δεν μπορεί να σε ελέγξει η ΑΕΠΙ. Μπορεί όμως να σε ελέγξει η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αυτά βέβαια λέει η κοινή λογική, αλλά ζώντας στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας καλύτερα να ρωτήσεις έναν δικηγόρο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πχ ο Μάνος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μουσική από demos και παιχνίδια και να μην ασχοληθεί με τους κυρίους αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Last edit: 05 Dec 2006 23:17 by a Guest.

More
05 Dec 2006 23:16 #23269 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, εφόσον χρησιμοποιείς τα τραγούδια που αντιπροσωπεύει. Για περισσότερες πληροφορίες -> www.aepi.gr

Εδώ αναγράφονται και στοιχεία επικοινωνίας

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Feb 2007 03:06 #27053 by ribogio
Δηλαδη αν καποιος παιζει κομματια για προσωπικη χρηση σε φιλους θα πρεπει να γραφτει στην ΑΕΠΙ...?

More
16 Feb 2007 00:36 #27139 by Δημητρης
Ή απλά γίνεσαι ράδιο Μπλάκμαν, χεχεχεχε

(αν και ΔΕΝ είναι καλό και το ξέρεις :P :P :P :P )