Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Speedlink: Γενική συζήτηση

More
15 Sep 2014 17:14 - 07 Feb 2016 22:28 #149555 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αυτό το topic μπορούμε να συζητάμε για τα περιφερειακά της Speedlink.
Η Speedlink ιδρύθηκε το 1974 και από το 1998 διαπρέπει στην αγορά των περιφερειακών.

Οι πρώτες παρουσιάσεις που πραγματοποιήσαμε στο GameWorld φέτος το καλοκαίρι αφορούν τα εξής περιφερειακά.

Τα πληκτρολόγια Speedlink Parthica και Virtuis

Tα ποντίκια της Speedlink, Kudos και Decus.
YΓ. Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί πλέον.

Speedlink Coniux και Medusa NX headsets

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 07 Feb 2016 22:28 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2015 22:46 - 07 Feb 2016 22:27 #160661 by Μάνος Γρυπάρης
Μάθετε για τα gamepad Speedlink Striker 2 και FX

Σας παρουσιάζουμε επίσης την τιμονιέρα Speedlink Drift O.Z.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 07 Feb 2016 22:27 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Feb 2016 22:31 #176473 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Δειτε την παρουσιαση του Speedlink Torid gamepad :)

More
27 Jul 2017 23:08 #203056 by Πιέρρος Φουστέρης
Budget Gaming 22: Speedlink Rapax

Στο νέο επεισόδιο του Budget Gaming, σας παρουσιάζουμε το Speedlink Rapax! Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review του πληκτρολογίου από την Χριστιάνα στο σχετικό άρθρο ή να δείτε την παρουσίασή του στο νέο μας βίντεο:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
27 Sep 2017 10:47 #206107 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Budget Gaming 24: Speedlink Assero review

Στο σημερινό Budget Gaming συνεχίζουμε τις οικονομικές προτάσεις περιφερειακών, με το Speedlink Assero.

Το Assero αποτελεί ένα gaming mouse που κοστίζει μόλις 20 ευρώ (όταν γυρίστηκε το βίντεο κόστιζε 24€, πλέον όμως πωλείται σε ακόμη χαμηλότερη τιμή). Ως μέγεθος είναι κοντά σε αυτό ενός laptop mouse, αν και θεωρείται ένα κλικ μεγαλύτερο.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο.

More
28 Nov 2017 15:36 #208802 by Νίκος
Γεια χαρα παιδες ! Αγορασα προχθες το συγκεκριμενο gamepad φαινεται πολυ καλο γι αρχη ! Εχω 2 ερωτησεις ομως ! 1ον μπορώ να το φορτιζω σε φορτιιστη κινητου ? Κι δευτερον οταν το κουμπωνω πανω στ pc γι να φορτισει το μπλε led αναβοσβηνει γι κανα 5 λεπτο οπως λενε οι οδηγιες οτι κανει στη φορτισει κι μετα σταματαει να αναβοσβηνει επίσης αφου το ειχα αφησει πανω κανα 3ωρο το μπλε led στη μεση δεν εμεινε σταθερο οπως λεει οτι κανει στη πληρη φορτισει ! Ειναι φυσιολογικο ? Επισης το κουμπακι που εχει απο πισω ειναι γι on - off ξερω γω ? η κατι αλλο ?
Ευχαριστω εκ των προτερων !

More
28 Nov 2017 16:46 #208806 by Lyricaldemon
Θέλει συγχρονισμό την πρώτη φορά που θα το κάνεις,κρατάς το μεσαίο κουμπί,αν είναι ασύρματο είναι μαζί με αντάπτορα usb.
Βάζεις αντάπτορα και drivers,και κράτας το μεσαίο κουμπί για συγχρονισμό.Έχει και οδηγίες το κουτί.Λογικά θα φορτίζει και απο φορτίστη κινητού,δεν θα το συνιστούσα.

More
28 Nov 2017 16:57 #208808 by Νίκος
Σαν gamepad λειτουργει αψογα ! Και τους drivers απο το cd περασα και εχω παιξει και κανα 2-3 φορες ! Το θέμα μου είναι η φόρτιση του ! Στις οδηγιες λεει ότι κατά τη διάρκεια της φορτισης το μπλε led στη μεση πρεπει να αναβοσβήνει και στην πλήρη φόρτιση να μένει ανοιχτο ! Εγώ δε βλεπω ουτε να αναβοσβηνει στη φορτιση αλλα ουτε και να μενει μονιμα ανοιχτο στη πληρη φορτιση ! Μηπως πρεπει να ξεφορτισει τελειως !? Να σημειωσω πως ουτε στη πρωτη φορτιση εκανε αυτο με το μπλε led !

More
29 Nov 2017 13:37 #208834 by Lyricaldemon
Επείδη είχα και εγώ ασύρματο speedlink όπως τα λένε οι οδηγίες γινόταν όλα.Τελείωνε σιγά σιγά η μπαταρία?αναβόσβηνε στην φόρτιση.
Όταν αναβόσβηνε συνήθως ήταν σημάδι ασυγχρόνισμου,μπαταρίας!Φυσικά το φόρτιζα στην usb θύρα που έπαιζα στον υπολογιστή.
Δεν βρήκα κάτι περί του θέματος.(Υπόψιν είχα ασύρματο της ίδιας εταιρίας και μετά από 1,5 χρόνια μικρής χρήσης σταμάτησε να δουλεύει το ασύρματο
stick,κόλλαγαν μέσα τα κουμπιά.)

More
19 Mar 2018 10:13 #213519 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Speedlink Trailblazer review

Δείτε την αναλυτική μας παρουσίαση της τιμονιέρας στο παρακάτω βίντεο και διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο.