Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπερθέρμανση του PlayStation 3

More
17 Jun 2013 22:14 #126176 by Μακης Ακριτιδης
Παιδια εχω ενα ps3 slim εδω και 2μιση χρονια και τις τελευταιες μερες υπερθερμενεται!!το εχω σε ορθια θεση και εχει καλο εξαερισμο γενικα...να περιμενω YLOD??Δοκιμασα laptop cooler(τζαμπα λεφτα) που μπαινει απο κατω και παραλιγο να καει το cooler...δεν μου βγαζει καποιο μηνυμα υπερθερμανσης ακομα αλλα τι μπορει να φταιει?Το καθαρισα με σκουπα απο πισω αλλα παλι τα καιει!!εχει παθει κανεις κατι παρομοιο?καμια ιδεα...?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2013 22:17 #126177 by Βασίλης Καμακάρης
Το έχεις σε ανοιχτό χώρο η σε κάποιο ράφι?

More
17 Jun 2013 22:21 #126179 by Μακης Ακριτιδης

Vasilis wrote: Το έχεις σε ανοιχτό χώρο η σε κάποιο ράφι?

το ειχα σε ραφι αλλα μεγαλο ραφι με 20 εκατοστα πισω χωρο και αλλα 10 δεξια,απο αριστερα απλετο χωρο....Τωρα το εβαλα πανω στο γραφειο ορθιο και παλι ζεστενεται...μεσα σε 15 λεπτα!!

More
17 Jun 2013 22:29 #126180 by Βασίλης Καμακάρης
Αυτό επειδή είναι slim δεν θέλει να είναι όρθιο σε σχέση με το fat κάλο είναι να το έχεις σε ανοιχτό χώρο με καλή θερμοκρασία γύρο του. Ιδικά τώρα το καλοκαίρι.

More
17 Jun 2013 22:34 #126181 by Μακης Ακριτιδης

Vasilis wrote: Αυτό επειδή είναι slim δεν θέλει να είναι όρθιο σε σχέση με το fat κάλο είναι να το έχεις σε ανοιχτό χώρο με καλή θερμοκρασία γύρο του. Ιδικά τώρα το καλοκαίρι.

το βαλα στο ισιο τωρα...μπορω να βαλω μεγαλο ανεμιστηρα να το χτυπαει αλλα το θεμα ειναι μονο του να δουλευει...

More
17 Jun 2013 22:41 #126183 by Βασίλης Καμακάρης
Επειδή και το δικό μου υπερθερμενεται κάνω το εξής κλείνω την πόρτα και το τζαμί του δωματίου μου και ανοίγω το air condition σε μια φυσιολογική θερμοκρασία. Γενικά είδα διάφορα. Αν είναι ψάξε για έναν ειδικό ανεμιστήρα που μπαίνει μπροστά στο ps3 δεν γνωρίζω αν υπάρχουν για slim. Αν έχεις ακόμα θέμα πήγαινε το σε ένα τεχνικό να στο τσεκάρει.

More
17 Jun 2013 22:45 #126185 by Μακης Ακριτιδης

Vasilis wrote: Επειδή και το δικό μου υπερθερμενεται κάνω το εξής κλείνω την πόρτα και το τζαμί του δωματίου μου και ανοίγω το air condition σε μια φυσιολογική θερμοκρασία. Γενικά είδα διάφορα. Αν είναι ψάξε για έναν ειδικό ανεμιστήρα που μπαίνει μπροστά στο ps3 δεν γνωρίζω αν υπάρχουν για slim. Αν έχεις ακόμα θέμα πήγαινε το σε ένα τεχνικό να στο τσεκάρει.

ok φιλος thanks...

More
17 Jun 2013 23:02 #126197 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Προσπαθήστε να καθαρίσετε τις διόδους του αέρα και αν μπορείτε να το ανοίξετε ώστε να το καθαρίσετε και τον ανεμιστήρα ακόμα καλύτερα! Επίσης, έχω δει πως καλύτερα να είναι ξαπλωτό παρά όρθιο ειδικά το fat!

More
17 Jun 2013 23:08 #126200 by Μακης Ακριτιδης

aliengoa wrote: Προσπαθήστε να καθαρίσετε τις διόδους του αέρα και αν μπορείτε να το ανοίξετε ώστε να το καθαρίσετε και τον ανεμιστήρα ακόμα καλύτερα! Επίσης, έχω δει πως καλύτερα να είναι ξαπλωτό παρά όρθιο ειδικά το fat!

το κολπο που πατας το eject και δουλευει ο fan πιανει?ανοιγει ευκολα το slim?

More
17 Jun 2013 23:37 #126202 by Βασίλης Καμακάρης

makisrafale wrote:
το κολπο που πατας το eject και δουλευει ο fan πιανει?ανοιγει ευκολα το slim?

Είναι για μικρο χρονικό διάστημα μόνο για να βγει το cd. Πάντως δες το μην έχει ο ανεμιστήρας θέμα.