Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το Black Ops παίζει LAN τοπικά;

More
20 Dec 2010 10:25 #86477 by leontokardos977
ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΟ BLAC OPS ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΣΕ ΔΙΚΤΙΟ(LAN)ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ?ΓΙΑ PC ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Dec 2010 13:11 #86484 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ναι μπορεις, αλλα να γραφεις με μικρα γραμματα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Dec 2010 18:10 #86520 by leontokardos977
και με ποιον τροπο θα το καταφερο αυτο? μιλαμε οτι τα λαπτοπ θανε ασιρματα συνδεδεμενα μεταξιτους (οχι internet)

More
21 Dec 2010 20:38 #86570 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δυστυχώς, δεν έχω εγκατέστημενο κάποιο Black Ops στο PC οπότε αυτά που σου λέω δεν ειναι 100% σίγουρα.

Από οτι κοίταξα μέσω internet, το Black Ops έχει στο menu του επιλογη για Local Multiplayer (Lan). Εκει ενας απο εσας που βρίσκεται στο δίκτυο θα πρεπει να επιλέξει το Create a server (ή κατι παρόμοιο μπορει να γράφει). Απο εκει θα εμφανιστει ενα αλλο menu με ρυθμισεις που αφορουν το χρονο που θα παιζετε τις πιστες κτλ. Αφου κανετε τις επιλογες σας πατατε start game.

Αφου μπει αυτος που φτιαχνει το παιχνιδι στην πίστα, οι υπολοιποι πανε στο Join Game (ή κατι παρόμοιο) και βρίσκουν το server πατώντας το κουμπι refresh. Μετα κανουν join game και ειστε οκ.

Προσωπικά, εχοντας προσπαθισει να φτιαξω ασυρματο δικτυο LAN δεν μαρεσε το αποτελεσμα του στα games. Υπήρχαν αρκετα κολλήματα και δεν ήταν σταθερο το παιχνιδι. Δοκιμάστε να συνδεθείτε με καλώδιο δικτύου. www.getitnow.gr/prod/computers-a ... rod342984/

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Dec 2010 20:26 #86843 by leontokardos977
οταν πεζω multiplayer καποια στιγμη μεσα στο παιχνιδι μου κολαει η οθωνι και για να ξεκολισι πρεπι να πατισο ctrl+alt+del ξερι καποιοσ να μου πει τι κανουμε σε αφτην την περιπτωση?

More
26 Dec 2010 21:28 #86845 by rafor
Καλη συνδεση στον Internet εχεις?Το συστημα σου πως ειναι?

More
26 Dec 2010 22:45 #86848 by leontokardos977
κοιτα βασικα απο σθνδεσι ειμε καλα οστοσο για το αλλο τι ενοεισ

More
27 Dec 2010 14:37 #86872 by rafor
Το συστημα σου, δηλαδη τι εχεις στο pc (καρτες γραφικων, επεξεργαστη), για να διαπιστωσουμε εαν τρεχει ανετα και δεν τρως απο εκει το lag.

More
27 Dec 2010 22:12 #86893 by leontokardos977
επεξεργαστη 2.1 καρτα ATI2400 μνιμη 3GRAM,εξαλου το medal of honor to pezei kanonika me analish 1024-600

More
27 Dec 2010 23:11 #86895 by rafor
Αφου το σηκωνει το συστημα σου και ταχυτητα καλη εχεις στο internet, τοτε δεν βρισκω λογο για να σου κολλαει.Καν' το ξανα εγκατασταση και ξαναδοκιμασε.Εαν ουτε ετσι λυθει το προβλημα, τοτε δεν εχω να σου προτεινω καποια λυση.Κανε αρχικα απεγκατασταση και ξανα install ,δοκιμασε να παιξεις και γραψε μας το αποτελεσμα.