Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ψηφίστε την καλύτερη Clan του Counter που γνωρίζετε

Poll: Ποια είναι η καλύτερη clan που έχει αναδείξει το Counter Strike? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

eoLithic
1 20%
SK (Schroet Kommando)
No votes 0%
NoA (Norwigians of America)
No votes 0%
Pubmasters
2 40%
compLexity
No votes 0%
Mousesports (Mouz)
No votes 0%
Άλλη (Ποια)
2 40%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
20 Apr 2010 12:43 #71015 by Aνέστης Αδαμίδης
Λίγο εξειδικευμένο το θεματάκι αυτό. Μόνο για όσους έχουν ψάξει σε βάθος, αλλά και όσοι θεωρείτε πως γνωρίζετε από ομάδες, μπορείτε να ψηφίσετε ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ.

Σας δίνω μερικές από τις πιο γνωστές επιλογές που υπάρχουν, αν όμως πατήσετε την επιλογή "Άλλη" θα ήθελα να πείτε και ποια clan είναι αυτή η "Άλλη".

Χωρίς πολλά λόγια, όλοι (οι περισσότεροι) γνωρίζετε την clan SK από τη Σουηδία. Είναι η Νο.1 αυτή τη στγμή στον κόσμο απ' όσο ξέρω ΑΛΛΑ! Εγώ ψηφίζω τους eoLithic γιατί η ομάδα Φ-Υ-Σ-Α-Γ-Ε! Αυτό μέχρι που διαλύθηκαν. Δεν πρόλαβαν να φανούν πολύ, αλλά η γρήγορη ανάδειξη της ομάδας μέσα σε έναν χρόνο :!: και τα όσα κατάφεραν μέσα σε αυτόν το χρόνο που υπήρχαν ήταν απλά απίστευτα. Και προτού φέρετε οποιαδήποτε αντίρρηση, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω link, με ένα βίντεο που έψαχνα από το 2004, όταν και πρωτοείδα το βίντεο.

www.sk-gaming.com/video/54851-eoLithic_Clan
(Μάνο λυπάμαι αλλά δεν κατάλαβα πως να το κάνω να δείχνει το βίντεο)

Ναι, παίζανε σε έκδοση 1.5 και μετά που λέει πως διασκορπίστηκαν τα μέλη, άλλοι πήγανε στους SK και άλλοι δημιούργησαν τους NoA. Αυτά από μένα. Τώρα η σειρά σας. Use the vote wisely my Padawan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 May 2010 14:44 #71738 by Konstantinos Papadopoulos
Το κοζάρω καιρό τώρα το θεματάκι. Απορώ γιατί κανένας δεν ψήφισε. Εγώ έγινα μόλις τώρα μέλος μόνο για αυτό εδώ το θέμα. Λοιπόν εγώ ψηφίζω Pubmasters γιατί οι τύποι δεν πιάνονται. Αυτά που κάνουν είναι απίστευτα. Φυσικά γνωρίζω τους eoL αλλά σαν τους Pubmasters πολύ δύσκολα θα βρεις. Έχω την εντύπωση πως δεν παίζουν πρωτάθλημα γιατί βάζουν cheats για να κάνουν όσα κάνουν Και πάλι όμως είναι φοβεροί. Οπότε Pubmasters και Onslaught.

More
08 May 2010 15:40 #71741 by Μπάμπης Χαραλάμπους

general_lee wrote: Το κοζάρω καιρό τώρα το θεματάκι. Απορώ γιατί κανένας δεν ψήφισε

Καταρχήν καλωσήρθες! Κατα δευτερον, δεν υπάρχουν και πολλοί που να ασχολούνται με το CS πλεον εδω στο GW. Είναι παλιο αλλωστε το παιχνιδι.

general_lee wrote: Έχω την εντύπωση πως δεν παίζουν πρωτάθλημα γιατί βάζουν cheats για να κάνουν όσα κάνουν Και πάλι όμως είναι φοβεροί. Οπότε Pubmasters και Onslaught.

Μα ο οποιοσδήποτε να παιξει με cheats ειναι απιαστος! Πώς γινεται να ειναι φοβεροί; Αμα μπω κι εγω και αρχίσω να γαζωνω με cheats θα λενε οι αλλοι για μενα πως ειμαι φοβερός; :-k

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 May 2010 15:53 #71744 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά αυτό που πιστεύω πως εννοεί ο στρατηγός είναι τα cheats που βάζουν για να περπατάνε ο ένας πάνω στον άλλο. Και πιθανότατα για να βγάζει σταυρό το magnum όπως και τα άλλα όπλα. Δεν χρησιμοποιούν cheats για να πετυχαίνουν κεφάλια όπου κι αν βαράνε ή για να βλέπουν μέσα από τοίχους, τουλάχιστον απ' όσο ξέρω εγώ.

More
08 May 2010 16:12 #71749 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Βασικά αυτό που πιστεύω πως εννοεί ο στρατηγός είναι τα cheats που βάζουν για να περπατάνε ο ένας πάνω στον άλλο. Και πιθανότατα για να βγάζει σταυρό το magnum όπως και τα άλλα όπλα. Δεν χρησιμοποιούν cheats για να πετυχαίνουν κεφάλια όπου κι αν βαράνε ή για να βλέπουν μέσα από τοίχους, τουλάχιστον απ' όσο ξέρω εγώ.

Τι εννοεις να βγάζουν σταυρο;

Πάντως ακουγεται λογικο αυτο που λες :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 May 2010 20:39 - 12 Dec 2021 16:06 #71754 by Aνέστης Αδαμίδης
Λογικά έχεις παίξει CS. Παρατήρησες πως όταν έχεις sniper πρέπει να σημαδέψεις για να δεις που ρίχνεις. Αν δε σημαδεύεις δεν έχει σταυρό, όπως στα άλλα όπλα.

Βλέπεις τον σταυρό που έχει; Αυτό κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει εκεί. Μπαίνει με κωδικό. Τον οποίο δεν ξέρω. Μόνο στα sniper γίνεται αυτό. Σε όλα τα άλλα όπλα υπάρχει ο σταυρός κανονικά.
Last edit: 12 Dec 2021 16:06 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 May 2010 20:41 - 12 Dec 2021 16:06 #71755 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Λογικά έχεις παίξει CS. Παρατήρησες πως όταν έχεις sniper πρέπει να σημαδέψεις για να δεις που ρίχνεις. Αν δε σημαδεύεις δεν έχει σταυρό, όπως στα άλλα όπλα.

Βλέπεις τον σταυρό που έχει; Αυτό κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει εκεί. Μπαίνει με κωδικό. Τον οποίο δεν ξέρω. Μόνο στα sniper γίνεται αυτό. Σε όλα τα άλλα όπλα υπάρχει ο σταυρός κανονικά.

ααααα! Βλακεία ειναι! Προτιμω να βαραω χωρις στοχο! 

Last edit: 12 Dec 2021 16:06 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 May 2010 20:47 #71757 by Aνέστης Αδαμίδης
Εκεί φαίνεται ο μάγκας! Να πυροβολάς χωρίς να σημαδεύεις, χωρίς να έχει σταυρό και να σκοτώνεις. Εγώ μόνο 4 φορές το έκανα κατά τύχη(φυσιολογικά) και τη μία πέτυχα και κεφάλι!

More
09 May 2010 23:38 #71798 by Konstantinos Papadopoulos
Αυτό ακριβώς που λέει ο Χάρος εννοώ. Ούτε εγώ γουστάρω να βάζω cheats όταν παίζω(έπαιζα για την ακρίβεια, τώρα έχει διάβασμα) αλλά κι εγώ απ' όσο ξέρω τους μόνους κωδικούς που βάζουν οι τύποι αυτοί είναι για να περπατάνε 4 και 5 ο ένας πάνω στον άλλο. Είχα κι ένα βίντεο αλλά το διέγραψα καταλάθος, αλλιώς θα το ανέβαζα εδώ να το δείτε. Να ένα που βρήκα στο youtube:

[youtube:isuj46r7]
[/youtube:isuj46r7]

More
19 May 2010 14:31 #72332 by Aνέστης Αδαμίδης

general_lee wrote: Αυτό ακριβώς που λέει ο Χάρος εννοώ. Ούτε εγώ γουστάρω να βάζω cheats όταν παίζω(έπαιζα για την ακρίβεια, τώρα έχει διάβασμα) αλλά κι εγώ απ' όσο ξέρω τους μόνους κωδικούς που βάζουν οι τύποι αυτοί είναι για να περπατάνε 4 και 5 ο ένας πάνω στον άλλο. Είχα κι ένα βίντεο αλλά το διέγραψα καταλάθος, αλλιώς θα το ανέβαζα εδώ να το δείτε. Να ένα που βρήκα στο youtube:

Πλάκα έχει που στο βίντεο γράφει για τίτλο good version και τα γραφικά είναι λίγο πολύ χάλια! Οκ, σέβομαι την άποψή σου, αλλά νομίζω ότι δεν είναι μόνο η "θεατρικότητα" ας το πούμε που δίνουν στο παιχνίδι. Πιστεύω πως και οι τίτλοι(φυσιολογικά) είναι κάτι που αποδεικνύει την ποιότητα της ομάδας. Σκεφτείτε να ήταν οι eoLithic ακόμη μαζί. Θα γινόταν χαμός. Και αυτό που λέει ότι ήταν η 2η καλύτερη ομάδα στον κόσμο πιστεύω πως έγινε μόνο και μόνο επειδή οι SK ήταν παλιότεροι από αυτούς. Αλλιώς θα είχαν εκθρονιστεί τον επόμενο χρόνο κιόλας!