Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tabula Rasa

More
17 Sep 2007 23:03 #37041 by Petros
Tabula Rasa was created by Petros
Τοtabula rasa του Richard Garriott το οποίο είναι σε beta ακόμα από τα video που έχετε δει αν δεν έχετε δει δέστε το αμέσως. πως σας φαίνεται;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Sep 2007 17:26 #37140 by Esperos
Replied by Esperos on topic Tabula Rasa
Tabula Rasa είναι λατινική έκφραση που σημαίνει λευκός πίνακας. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Άγγλο Φιλόσοφο Τζον Λοκ που ήθελε να χαρακτηρίσει την αρχική κατάσταση της ανθρώπινης συνείδησης της ψυχής ενός παιδιού, δηλαδή ότι ο άνθρωπος δεν γεννιέται με έμφυτες γνώσεις, ιδέες ή αρχές αλλά τις αποκτά με την εμπειρία του.

Έξι χρόνια έκανε μέχρι να το τελειοποιήσουν, άλλαξαν πολλές ιδέες, από εξωγήινους μέχρι ξωτικά, ωστόσο μόνο ένα πράγμα παρέμεινε σταθερό, ο Richard Garriot ο άνθρωπος που μας έδωσε πάρα πολλές επυτιχίες με πρώτο και καλύτερο το Ultima On Line!
Το σενάριο αρκετά καλοφτιαγμένο και κατα την γνώμη μου δανείζετε πολλά στοιχεία απο τις θεωρίες που μιλούν για την κούφια γη, σκουληκότριπες, κρυμένους πολιτισμούς στα έγκατα της γης και βέβαια για της περιβόητες πλάκες του Enoh που λένε πως κρύβουν όλη την αλήθεια για την καταγωγή μας, τους υπεραναπτυγμένους πολιτισμούς που υπήρξαν πριν απο εμάς και όλα αυτά τα όμορφα πράματα που πιάνουν αρκετό χώρο στην βιβλιοθήκη μου και δε χορταίνω ποτέ να τα διαβάζω! Έτσι λοιπόν  υπήρχαν οι Eloh (o Εnoh που λέγαμε!!!! ), ένας ειρηνικός και ανεπτυγμένος εξωγήινος πολιτισμός που διακατείχε τη γνώση και τη δύναμη που έκρυβαν τα Logos. Οι Eloh μοιραζόταν την ευφυΐα τους με άλλους πολιτισμούς ώσπου ένας από αυτούς τους πολιτισμούς, οι Thrax ανταπέδωσαν τη καλοσύνη των πρώτων με πόλεμο τον οποίο και έχασαν. Μέσα σε αυτή τη μεταπολεμική σύγχυση, ο πολιτισμός των Eloh μοιράστηκε στα δυο με τους γνήσιους Eloh να θέλουν να συνεχίσουν την ειρηνική ζωή και την άλλη πλευρά -ονόματι Bane- να θέλουν να εν σκλαβώσουν τους πάντες ώστε να μην απειληθούν ξανά. Οι Bane πολύ γρήγορα πήραν το πάνω χέρι και με δική τους πρωτοβουλία επιτέθηκαν στη Γη. Η ανθρωπότητα όντας σαφώς πίσω στη τεχνολογία, στη μεγαλύτερη πλειοψηφία της εξουδετερώθηκε. Για καλή τους τύχη ωστόσο κάποιοι από τους γνήσιους Eloh εκμεταλλευόμενοι τη γνώση τους κατάφεραν να ανοίξουν διόδους-σήραγγες σε άλλους κόσμους, μεταξύ των οποίων και η Γη. Σε αυτές τις σήραγγες συνάντησαν και άλλους πολιτισμούς που πολεμούσαν ενάντια στους Bane, για την ελευθερία τους. Έτσι, όλοι δημιούργησαν μια συμμαχία και την ονόμασαν Allied Free Sentients ή αλλιώς AFS.

Με όλα αυτά καταλαβαίνετε πως μου τράβηξε την προσοχή και έτσι λοιπόν αγόρασα την beta test έκδοση με το ποσό των 4.99 ευρώ. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από τη γρήγορη δράση και τις αλλαγές που μπορεί να αποφέρει ο παίκτης στις μάχες μεταξύ των AI factions. Συνδυάζει ένα shooter με RPG μηχανισμούς με ένα μαγευτικό τελικό αποτέλεσμα.
Τολμώ δε να πω πως ναι κατάφερε να με ξεκολήσει και απο το wow αλλά και απο το Lineage! Αξίζει να το δείτε δε φαντάζεστε τι έχει! Αν δω ότι το ψάχνετε και σας ενδιαφέρει θα σας πω αργότερα λεπτομέρειες που θα σας αφήσουν άφωνους....ως τότε ένα  έχω να σας πω απλά ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΜΜΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ!!!

eu.rgtr.com/en/

More
27 Sep 2007 13:32 #37153 by Nikos
Replied by Nikos on topic Tabula Rasa
Από απαιτήσεις πως το βλέπεις;
Ειναι βαρύ?

More
27 Sep 2007 14:17 #37154 by Petros
Replied by Petros on topic Tabula Rasa
...... NO comment..

More
27 Sep 2007 14:43 #37155 by Νικολής Ασημάκης
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!! ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ WoW!!!!!!!!!!!!!

More
27 Sep 2007 15:26 #37156 by Esperos
Ο ανιψιός μου που έχει σεβαστά παλιότερο κομπιούτερ το παίζει μια χαρά με κάρτα γραφικών 6600, βέβαια δε το απολαμβάνει αλλά παίζει! Αν έχετε σχετικά καινούργιο PC με κάρτα γραφικών 7900gtx και άνω θα το απολαύσετε!!!!
Παιδιά το παιχνίδι τα σπάει...... :P

More
27 Sep 2007 16:24 #37157 by Petros
Replied by Petros on topic Tabula Rasa
Μάριε δυστυχώς το παιχνίδι αυτό το έχω πάρει εγώ και εγώ θα γράψω το preview . εγώ το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι είναι όντως πολύ ωραίο. ότι και αν πεις εγώ το γράφω.... θα το εχω έτυμο σε λιγότερο από 1 μέρα... αυτά. χωρίς αμφιβολία επρόκειτο για πολύ καλή δημιουργία . αυτά. αν και δεν θα ξεπεράσει το WoW ούτε Stargate World καλή προσπάθεια όμως.

More
27 Sep 2007 16:28 #37158 by Esperos
Οκ φίλε αν χρειαστής κάτι πές μου! έχω παίχτη 30lvl και έχω μάθει αρκετά απο το παιχνίδι, κατά την γνώμη μου το έχει ξεπεράσει το wow όπως είναι τώρα, μέτα το expansion όμως θα πάρει πάλι τα πάνω του το wow!

More
27 Sep 2007 17:38 #37159 by Νικολής Ασημάκης
Από αυτά που έχω ακούσει και δει το παιχνίδι δεν μου κάνει και πολύ εντύπωση επειδή ένα rpg με laser και στο μέλλον δεν μου πολυαρέσουν (με εξαίρεση μεν τα K.o.t.O.R.,

More
27 Sep 2007 18:03 #37160 by Esperos
Οταν η βγει η Λαμψη του Φώσκολου και ο Γιανκος Δρακος σε online θα σε ανημερώσουμε!!! :mrgreen: