Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

WoW στο Playstation 3

More
22 Apr 2007 20:01 #30462 by Γιώργος Πάσχος
Λοιπόν επειδή το topic αυτό έχει βαρύ τίτλο, και πιστευω πως συμφωνείτε, για να προλάβω κάποιες αντιδράσεις και να μην με φάτε θέλω να σας πληροφορήσω πως δεν το δοκίμασα, αλλά δεν μου το είπε και κανείς άλλος.

Όλα αυτά τα σκέφτηκα μόνος μου και πιστεύω ότι γίνονται και στην πράξη.

Διαβάστε λοιπόν.

Μια ομάδα προγραμματιστών κατάφερε σε περιβάλλον linux να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που λέγεται WINE (ακρώνυμο του "Wine Is Not an Emulator").

Αυτό το πρόγραμμα λοιπόν που δεν είναι πραγματικά emulator αλλά είναι "compatibility layer" όπως το αποκαλούν οι προγραμματιστές του καταφέρνει να "προσομοιώσει" κάποια dll των windows xp σε περιβάλλον UNIX, στo linux με λίγα λόγια, να τρέξει εφαρμογές windows όπως ms office κ.α αλλά και windows games. Οι χρήστες του προγράμματος αυτού μπαίνουν στο site του και ψηφίζουν για τις δημοφιλέστερες εφαρμογές που θέλουν να δουλέψουν. Όπως θα σκεφτήκατε και μόνοι σας το WoW είναι απο τοα number 1 πρόγραμματα που ζήτησαν και το φυσικά το έφτιαξαν. Συνεπώς οι χρήστες του linux μπορούν να παίζουν WoW.

Οι προγραμματιστές του επίσης λένε ότι είναι τόσο ελαφρύ αυτό το πρόγραμμα που πλησιάζει την ισχύ του hardware emulation,αν και είναι software emulation, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα hardware.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι απολύτως νόμιμο

Όπως επίσης ξέρετε, διάφορες εκδόσεις του linux (yellow dog, ubuntu, fedora core κλπ) έχουν βγει στο ps3 και μπορείτε να τις κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, και να έχετε ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα στο ps3 σας.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και το πιο πάνω πρόγραμμα, να εγκαταστήσετε το wow στο ps3 σας και να το παίξετε χωρίς extra έξοδα παρα μόνο αυτά του λογαριασμού σας στην blizzard και ξαναλέω εντελώς νόμιμα :D

Οσοι καμμένοι λοιπόν, με κάποιες στοιχειώδης γνώσεις πάνω στο linux για την εγκατάσταση του wine, μπορείτε να το δοκιμάσετε στο ps3 σας και να μας πείτε αν τελικά δουλεύει και στην πράξη. :cool:

Φυσικά στο ps3 το WoW δεν είναι to μόνο που παίζει αλλά είναι για όλες τις συμβατές εφαρμογές με το πρόγραμμα και πιστέψτε με είναι πάρα πολλές,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2007 20:07 #30463 by Σπύρος Κλαουδάτος
WOW σε κονσολα ποτε.

More
22 Apr 2007 20:09 #30464 by Γιώργος Πάσχος
Ορίστε? Τόση ώρα εγώ τι γράφω?

Edit:Έκανες τον κόπο να τα διαβάσεις?

More
22 Apr 2007 21:02 #30471 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Σπυρο δεν συμφωνω....εκτος αν εννοεις οτι δεν 'λεει' να παιξεις WOW σε ps3...Ριξε τα φωτα σου λοιπον

More
22 Apr 2007 21:05 #30472 by Γιώργος Πάσχος
Α αν είναι έτσι τότε και εγώ το δέχομαι...

αλλά γιατί να μην λέει αφου θα έχεις και το ασύρματο keyboard σου και το mouse σου? :wink:

More
22 Apr 2007 21:20 #30473 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
dunno,σκεψου ειναι λιγο lame το mouse γιατι στο PC το εχεις στο γραφειο,ενω οταν την αραζεις στον καναπε να παιξεις ps3 που θα το εχεις το mouse???

More
22 Apr 2007 21:36 #30475 by Γιώργος Πάσχος
βρε μόνο η αίσθηση το να παίζεις wow στη σαλονάρα σου με 42 ιντσες full γραφικά (επειδή έχεις μηχάνημα όχι αστεία) και τίγκα το surround σε εξιτάρει..
Το mouse σε πείραξε?

Ύστερα υπάρχουν και οι πατέντες :mrgreen:
Mini θρανιάκια και πάει λέγοντας.

Και πάλι δεν ξέρω αν στην πράξη δουλεύει, αλλά θεωριτικά στέκει.

Για αυτό ρωτάω συνέχεια αν έχει κάποιος installed linux, γιατι βγάζεις απεριόριστες δυνατότητες απο το μηχάνημα.

More
22 Apr 2007 21:48 #30478 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
να σ πω τι αναλυση τωρα θα βγαζει αυτο το προγραμμα γιατι νταξ οπως και να το κανεις το wow δεν εχει προδιαγραφες HD κ τα γραφικα του ειναι οτι πρεπει για phantasy-rpg δηλαδη πολυχρωμα σκετσακια.Αυτο λιγο με τσιτωνει τωρα μπορει ομως να ναι οπως και το gameboy emulated σε pc.......ποιος ξερει?? :D

More
22 Apr 2007 21:52 #30479 by Γιώργος Πάσχος
Οχι είναι κανονικά full screen. Αφού σου λέω πολλοί linuxαδες παίζουν WoW με το wine στο pc τους. Είναι ακριβώς όπως στα windows. Και αυτό μου έδωσε την ιδέα ότι μπορεί να τρέχουν και στo ps3.

More
22 Apr 2007 22:00 #30482 by Miltos Georgiadis
θα κοιταμε σε forums και 'TIME SHALL REVEAL EVERYTHING'............