Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δεν ξέρω γιατί όλοι έχετε σπαστεί με το Lineage2. Δεν φταίω εγώ που έχετε παίξει μονο bnb που είναι όλα τα κακομαθημένα 13χρονά και μας το παίζουν μάγκες.Εγώ ξέρω πως στον official μια χαρά τα πέρναγα. Αλλα έχεις δίκιο στο ότι εμείς οι έλληνες... έχουμε αυτό... το ... άντε να το πω : Ελληνικό στοιχειο μας.Το καλύτερο είναι να μπεις σε μια guild που επιτρέπονται πάνω από 18 να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο να μην ενοχλείς κανένα για να μην σε ενοχλούν.Γιατί κακά τα ψέματα. Το 80% τον μα***ν (sry για την έκφραση) που χαλάνε όλα τα games είναι κάτω τον 18 (κάτω τον 14 να πω καλύτερα).Και "γιαυτο" στο WoW (πληρώνεις) έχουμε λιγότερες κρούσεις από ότι στον bnb (free server).Δεν ξέρω ποιον να κατηγορήσω. Εγώ ξέρω πως 13 χρόνον έπαιζα crash badigoot η έβλεπα κάνα μήκη mouse. Δεν έβριζα αλύπητα τον άλλον επειδή με έκανε pk.Ένα game είναι πιτσιρίκια "κοολαρετε" λίγο......Kest\ wrote: uparxoun ellines diamantia uparxoun kai ellines lineagades pou mpenoun gia na to kanoun L2 ....an exw adiko ...peite tpt