Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέα τάση μόδας για τους gamers!

More
04 Aug 2009 00:32 #57859 by GoldString
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808301
Άντε να σε δει η γκόμενα με αυτή τη ζώνη(φτίσιμο που έχουμε να φάμε εμείς οι gamers..)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Aug 2009 01:03 #57862 by Frank
xaxaxa αν εβγαινε κατι σε fm / fifa / pro θα το επαιρνα στανταρ :mrgreen:

More
04 Aug 2009 04:35 #57868 by Stathis Yannacopoulos
Αυτό για το γούστο μου είναι καρα-κιτς και θα συμφωνίσω μαζί σου. Απο την άλλη στο σχόλιο σου για τις γκόμενες. Ναι μια Ελληνίδα γενικά θα ξενέρωνε. Αυτό που γουστάρω στις Αμερικανιδούλες (και στις Ιαπωνέζες) είναι που τους αρέσει η comic/gaming κουλτούρα και στο ντύσιμο και στην ζωή τους γενικά κάτι που στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπη δεν έχουμε. Έβλεπα πχ την έκθεση comicon με γκομενάκια ντυμένα ηρωίδες απο comics κτλ και γουστάρω.. Στην Ελλάδα πχ.. οκ παίζουν games κοπέλες αλλα συγκριμένες κατηγορίες πχ Sims, browser games και λίγες ΜΜΟ.

More
04 Aug 2009 09:09 #57872 by kiiraklis94

Panteiakos wrote: Αυτό για το γούστο μου είναι καρα-κιτς και θα συμφωνίσω μαζί σου. Απο την άλλη στο σχόλιο σου για τις γκόμενες. Ναι μια Ελληνίδα γενικά θα ξενέρωνε. Αυτό που γουστάρω στις Αμερικανιδούλες (και στις Ιαπωνέζες) είναι που τους αρέσει η comic/gaming κουλτούρα και στο ντύσιμο και στην ζωή τους γενικά κάτι που στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπη δεν έχουμε. Έβλεπα πχ την έκθεση comicon με γκομενάκια ντυμένα ηρωίδες απο comics κτλ και γουστάρω.. Στην Ελλάδα πχ.. οκ παίζουν games κοπέλες αλλα συγκριμένες κατηγορίες πχ Sims, browser games και λίγες ΜΜΟ.

Ακριβώς...και αυτό είναι που με στενοχωρεί... να φανταστείς μερικές φορές ντρέπομαι να πω σε γκόμενα ότι είμαι gamer... κατά κάποιο τρόπο το συνδέουν με κάτι κακό... πάντως το σίγουρο είναι πως το gaming δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στις γυναίκες της χώρας μας...δυστυχώς...αν και πολλές φορές έχω ονειρευτεί να έχω γκόμενα η οποία παίζει video games... αλλά δυστυχώς δεν έχει ακόμα εκπληρωθεί αυτο το όνειρο...goddemit!!!!

Rest in hell... as soon as heaven's server is full...

More
04 Aug 2009 14:59 #57882 by GoldString
Αι ντε δίκιο έχετε

More
04 Aug 2009 15:51 #57888 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ στην παρέα που είμαι ο πιο τρελλαμένος gamer που χτυπά 24ωρα και 26ωρα με κοιτάζουν μερικές σαν εξωγήινο! :P Αλλά γιατί να το κρύψουμε; Αυτοί είμαστε και σε όποια αρέσουμε! :P Άσε που αν βρει κανείς γκόμενα gamer μετά θα πέφτει ξύλο για το ποιος θα πρωτοπαίξει! 8O

More
04 Aug 2009 15:56 #57889 by GoldString

Nikolis wrote: Εγώ στην παρέα που είμαι ο πιο τρελλαμένος gamer που χτυπά 24ωρα και 26ωρα με κοιτάζουν μερικές σαν εξωγήινο! :P Αλλά γιατί να το κρύψουμε; Αυτοί είμαστε και σε όποια αρέσουμε! :P Άσε που αν βρει κανείς γκόμενα gamer μετά θα πέφτει ξύλο για το ποιος θα πρωτοπαίξει! 8O

Αυτός είσαι!!

More
06 Jun 2010 03:39 #73309 by MariaZ

Nikolis wrote: Εγώ στην παρέα που είμαι ο πιο τρελλαμένος gamer που χτυπά 24ωρα και 26ωρα με κοιτάζουν μερικές σαν εξωγήινο! :P Αλλά γιατί να το κρύψουμε; Αυτοί είμαστε και σε όποια αρέσουμε! :P Άσε που αν βρει κανείς γκόμενα gamer μετά θα πέφτει ξύλο για το ποιος θα πρωτοπαίξει! 8O

Αν φοβάσαι εσύ να πεις σε γυναίκα ότι παίζεις 26 ώρες συνεχόμενα, φαντάσου τη θέση της κοπέλας που πρέπει να παραδεχτεί τα δικά της τα 36ωρα (γιατί με κοιτάτε; όχι, δε μιλάω για μένα, για μια φίλη μου που μοιάζουμε πολύ :P )

Παρεμπιπτόντως, τις Γιαπωνέζες που είναι ντυμένες anime (και που συμφωνώ, είναι υπέρ-σέξι) τις θεωρούς σέξι και στην πατρίδα τους. Στην Ελλάδα, πρότυπο θηλυκού είναι η Πετρούλα και πρότυπο γυναίκας που έχει σχέση με τους υπολογιστές είναι η Χριστίνα.

Και για να καταλήξω... Σκεφτείτε να βλέπατε γκόμενα μ' αυτή τη ζώνη -Θα φρικάρατε ή όχι;

[center:1lljhl8d]Hadouken!
Shoryuken!
Sonic Boom!
[/center:1lljhl8d]

More
06 Jun 2010 11:17 #73320 by Νικολής Ασημάκης

maria_zzZZzz wrote:

Αν φοβάσαι εσύ να πεις σε γυναίκα ότι παίζεις 26 ώρες συνεχόμενα, φαντάσου τη θέση της κοπέλας που πρέπει να παραδεχτεί τα δικά της τα 36ωρα (γιατί με κοιτάτε; όχι, δε μιλάω για μένα, για μια φίλη μου που μοιάζουμε πολύ :P )

Παρεμπιπτόντως, τις Γιαπωνέζες που είναι ντυμένες anime (και που συμφωνώ, είναι υπέρ-σέξι) τις θεωρούς σέξι και στην πατρίδα τους. Στην Ελλάδα, πρότυπο θηλυκού είναι η Πετρούλα και πρότυπο γυναίκας που έχει σχέση με τους υπολογιστές είναι η Χριστίνα.

Και για να καταλήξω... Σκεφτείτε να βλέπατε γκόμενα μ' αυτή τη ζώνη -Θα φρικάρατε ή όχι;

1ον, λόγω χαρακτήρα, δεν φοβάμαι να τα πω. Τα λέω γιατί απλά αυτός είμαι, δεν έχω κάτι να κρύψω ούτε κάνω κάτι κακό. Εντωμεταξύ όσο περνάει ο καιρός εκπλήσομαι. Τις προάλλες μιλούσα με μια φίλη μου φανατική Sims και μου είπε πως είχε κάψει πριν χρόνια το Hitman 2 και έβγαινε συνέχεια serial killer! 8O Ή μια άλλη φίλη μου, που φανατική gamer δεν την λες με την καμία, που εκτός από σιμς έχει τερματήσει όλα τα lara croft! Και σε συνεργασία με τη μητέρα της. Όταν το έμαθα το στόμα μου έφτανε στα πόδια μου! :P Γαμάει το cosplay μιας και το αναφέραμε, η Πετρούλα κατ'εμέ είναι άθλια.

Αν έβλεπα καμιά κοπελιά με τέτοια ζώνη θα λυνόμουν στα γέλια απλά. :P Και μετά θα της έπιανα συζήτηση για παιχνίδια.

More
06 Jun 2010 17:59 #73353 by MariaZ

Αν έβλεπα καμιά κοπελιά με τέτοια ζώνη θα λυνόμουν στα γέλια απλά. :P Και μετά θα της έπιανα συζήτηση για παιχνίδια.

Βρε λες αυτή να είναι η λύση στο πρόβλημα του ...αναλογικού ζευγαρώματος; :P Τουλάχιστον, σου προσφέρει μερικά pick-up lines: "Ψιτ, η ζώνη μου δίνει +aggility. Θες να δεις;" \:D/

[center:1lljhl8d]Hadouken!
Shoryuken!
Sonic Boom!
[/center:1lljhl8d]