- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ακριβώς...και αυτό είναι που με στενοχωρεί... να φανταστείς μερικές φορές ντρέπομαι να πω σε γκόμενα ότι είμαι gamer... κατά κάποιο τρόπο το συνδέουν με κάτι κακό... πάντως το σίγουρο είναι πως το gaming δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στις γυναίκες της χώρας μας...δυστυχώς...αν και πολλές φορές έχω ονειρευτεί να έχω γκόμενα η οποία παίζει video games... αλλά δυστυχώς δεν έχει ακόμα εκπληρωθεί αυτο το όνειρο...goddemit!!!!Panteiakos wrote: Αυτό για το γούστο μου είναι καρα-κιτς και θα συμφωνίσω μαζί σου. Απο την άλλη στο σχόλιο σου για τις γκόμενες. Ναι μια Ελληνίδα γενικά θα ξενέρωνε. Αυτό που γουστάρω στις Αμερικανιδούλες (και στις Ιαπωνέζες) είναι που τους αρέσει η comic/gaming κουλτούρα και στο ντύσιμο και στην ζωή τους γενικά κάτι που στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπη δεν έχουμε. Έβλεπα πχ την έκθεση comicon με γκομενάκια ντυμένα ηρωίδες απο comics κτλ και γουστάρω.. Στην Ελλάδα πχ.. οκ παίζουν games κοπέλες αλλα συγκριμένες κατηγορίες πχ Sims, browser games και λίγες ΜΜΟ.
Αυτός είσαι!!Nikolis wrote: Εγώ στην παρέα που είμαι ο πιο τρελλαμένος gamer που χτυπά 24ωρα και 26ωρα με κοιτάζουν μερικές σαν εξωγήινο! Αλλά γιατί να το κρύψουμε; Αυτοί είμαστε και σε όποια αρέσουμε! Άσε που αν βρει κανείς γκόμενα gamer μετά θα πέφτει ξύλο για το ποιος θα πρωτοπαίξει! 8O
Nikolis wrote: Εγώ στην παρέα που είμαι ο πιο τρελλαμένος gamer που χτυπά 24ωρα και 26ωρα με κοιτάζουν μερικές σαν εξωγήινο! Αλλά γιατί να το κρύψουμε; Αυτοί είμαστε και σε όποια αρέσουμε! Άσε που αν βρει κανείς γκόμενα gamer μετά θα πέφτει ξύλο για το ποιος θα πρωτοπαίξει! 8O
maria_zzZZzz wrote:
Nikolis wrote: Εγώ στην παρέα που είμαι ο πιο τρελλαμένος gamer που χτυπά 24ωρα και 26ωρα με κοιτάζουν μερικές σαν εξωγήινο! Αλλά γιατί να το κρύψουμε; Αυτοί είμαστε και σε όποια αρέσουμε! Άσε που αν βρει κανείς γκόμενα gamer μετά θα πέφτει ξύλο για το ποιος θα πρωτοπαίξει! 8O
Αν φοβάσαι εσύ να πεις σε γυναίκα ότι παίζεις 26 ώρες συνεχόμενα, φαντάσου τη θέση της κοπέλας που πρέπει να παραδεχτεί τα δικά της τα 36ωρα (γιατί με κοιτάτε; όχι, δε μιλάω για μένα, για μια φίλη μου που μοιάζουμε πολύ )
Παρεμπιπτόντως, τις Γιαπωνέζες που είναι ντυμένες anime (και που συμφωνώ, είναι υπέρ-σέξι) τις θεωρούς σέξι και στην πατρίδα τους. Στην Ελλάδα, πρότυπο θηλυκού είναι η Πετρούλα και πρότυπο γυναίκας που έχει σχέση με τους υπολογιστές είναι η Χριστίνα.
Και για να καταλήξω... Σκεφτείτε να βλέπατε γκόμενα μ' αυτή τη ζώνη -Θα φρικάρατε ή όχι;
Αν έβλεπα καμιά κοπελιά με τέτοια ζώνη θα λυνόμουν στα γέλια απλά. Και μετά θα της έπιανα συζήτηση για παιχνίδια.