Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Sims 2

More
20 Nov 2006 19:39 #22473 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Ένα παιχνίδι που πουλάει σαν τρελό, όπως και το προηγούμενο. Ένα παιχνίδι που σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις και να ελέγχεις τη ζωή "ανθρώπων" όπως γουστάρεις. Και μαζί με τα expansion packs μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα!

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 4:
University: Προσθέτει 4 νέες επιλογές καριέρας και δίνει την δυνατότητα στους νεκρούς Sims να επιστρέφουν σαν ζόμπι.
Nightlife: Εισαγάγει ένα καινούριο σύστημα για ραντεβού καθώς και νυχτερινές αποδράσεις. Προσθέτοντε 2 νέα aspirations, η δυνατότητα να οδηγήσεις κάποιο αυτοκίνητο αλλά και η δυνατότητα οι Sims να γίνουν βαμπίρια (το καλύτερό μου)!!
Open for Bussiness: Οι Sims γίνοντε επιχειρηματίες σ'αυτό το expansion, και αποκτούν και ρομπότ τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν κι αυτα σαν ελεγχόμενοι Sims.
Pets: Το συγκεκριμένο expansion επικεντρώνεται αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με τα αγαπημένα κατοικίδια των Sims, όπως γάτες, σκύλοι, παπαγάλοι και κάτι "συμπαθέστατοι" αρουραίοι. Επίσης ενδέχεται οι Sims να μεταμορφωθούν σε λυκανθρώπους!

Για οποιαδήποτε πληροφορία με τους Sims 2 τσεκάρετε ΕΔΩ!
Περάστε και σχολιάστε!

Μέσα από αυτό το topic μπορούμε να ανταλλάσουμε κουλές εμπειρίες σχετικά με τους Sims μας. Για παράδειγμα, εγώ είχα φτιάξει 2 συγκάτοικους τους οποίους προόριζα να τους κάνω ζευγάρι.
Ε, αφού ερωτεύθηκαν, ολοκλήρωσαν και την σχέση τους συνειδητοποίησα ότι και το αγόρι όσο και το κορίτσι ήταν εντελώς εξώλης (να το πω ευγενικά!). Στα aspiration τους υπήρχε η επιθυμία για woohoo (a.k.a. sex) με άλλους 3 Sims καθώς και η επιθυμία για δημόσιο woohoo!!
Άντε να βγάλεις άκρη μετα..
Εσείς κανένα ωραίο συμβάν με τις "οικογένειές" σας?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2006 20:14 #22477 by Someone Special
Replied by Someone Special on topic The Sims 2
Τπτ τρελό.

Τον βασικό χαρακτήρα μου τον είχα κάνει άρχοντα στα οικονομικά, μόλις μάζεψε αρκετά μετακόμισα σε μια βίλα, παντρεύτηκε μία κοπέλα που δούλευε σε ένα κατάστημα ρούχων. Τον εβαλα να αλλάξει δουλειά και τον έκανα Mega-villain. Επινε και το ελιξίριο και δεν γέρναγε ποτέ.

Συνηθισμένα πράγματα δλδ :P

More
20 Nov 2006 21:14 #22483 by Anna R
Replied by Anna R on topic The Sims 2
Καλα με τους Sims παλιοτερα είχα φάει τρελο "καψιμο". Σε μια συγκεκριμενη τοποθεσια ειχα φτιαξει μια τρυπα αρχικα και σιγα σιγα με τις προαγωγες των χαρακτηρων μου, μεγαλωνε και το σπιτι. Ε για να μην μακρολογω, στο συγκεκριμενο σπιτι δεν θυμαμαι κι εγω ποσες γενιες περασαν, μεχρι που τελειωσαν ολοι οι κατοικοι της πολης (γιατι τους ειχα παντρεψει ολους) και βαρεθηκα.

More
22 Nov 2006 01:52 #22576 by Eirhnh Merakou
Replied by Eirhnh Merakou on topic The Sims 2
Ψοφάω για το συγκεκριμένο παιχνίδι... Είναι το μόνο που μπορεί πραγματικά να με κολλήσει. Το περισσότερο γέλιο το ρίχναμε όταν φτιάχναμε με το φίλο μου τους εαυτούς μας και καλά και τσακωνόμασταν για τη διακόσμηση του σπιτιού και τα έπιπλα όντας σίγουροι και οι δύο πως ότι προτείνει ο άλλος είναι η αποθέωση του κιτς. Πιο "άσχημη" στιγμή ήταν όταν αποφάσισα να αφήσω μια τύπισσα να κάνει παιδί και έκανε δίδυμα και ετρεχα και δεν έφτανα. Μου 'χε ανέβει η πίεση από το άγχος... Στο τέλος παράτησα και αυτή και τα κλαψιάρικα μούλικα (συγνώμη για την έκφραση αλλά έχασα εξ αιτίας τους χρόνια από τη ζωή μου...)

DA ORKZ! Κάθε Κυριακή 22:00-24:00 στον gamesradio.gr

I'm not like them but I can pretend
The sun is gone but I have a light
The day is done but I'm having fun
I think I'm dumb Or maybe just happy
Think I 'm just happy

More
22 Nov 2006 07:04 #22583 by Panagiotis Koutelidakis
Replied by Panagiotis Koutelidakis on topic The Sims 2
Ναι, είναι παιχνίδι που σε κάνει να κολλάς - θέλω να ξαναπαίξω κάποια στιγμή, αλλά θέλει χρόνο και υπομονή αυτό, και τώρα δεν τον πολυέχω...

More
17 Dec 2006 12:39 #23943 by Νikos Gameworld
Replied by Νikos Gameworld on topic The Sims 2
RE paidia exei bgei paixnidi me tous sims sto diastima?
To exei pai3i kaneis ti leei?

:firestarter:

More
17 Dec 2006 12:50 #23950 by Βιβή Κεφαλωνίτη

devil\ wrote: RE paidia exei bgei paixnidi me tous sims sto diastima?
To exei pai3i kaneis ti leei?

Απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει παιχνίδι με τους Sims στο διάστημα αλλά ένα παιχνίδι που έχει την φιλοσοφία των Sims αφού προέρχεται από τους ίδιους παραγωγούς, το "Spore".

More
17 Dec 2006 12:55 #23951 by Νikos Gameworld
Replied by Νikos Gameworld on topic The Sims 2
O titlos tou paixnidioy einai.
Space station sims gia to spore den 3ero kati.
Kai apo ti katalaba exei sxesi me tin zoi ton sims sto diastima opos kai ta
alla paixnidia.

More
17 Dec 2006 13:03 #23954 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Ok, άκυρο. Υπάρχει αυτό που λες! Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει από τον Δεκέμβρη του 2005. Μπορείς λέει να κατασκευάσεις και να ελέχγεις διαστημικούς σταθμούς και το πλήρωμά τους.
(πάντως άλλη φορά καλό είναι να γράφεις τον πλήρη τίτλο εφόσον τον ξέρεις, μην μπερδευόμαστε κιόλας

More
17 Dec 2006 13:28 #23958 by Νικολής Ασημάκης
Στο Sims 2 μπορούν οι χαρακτήρες να πεθάνουν από γηρατειά; (για να μην αναγκάζομαι να τους σκοτώνω εγώ! :twisted: )