Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας παιχνίδια τρόμου;

More
27 Feb 2012 09:33 #105219 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Τα horror games είναι κλασικό είδος και σίγουρα όλοι στην gaming καριέρα μας έχουμε παίξει μερικά :wink: Και παρά το γεγονός ότι πολλά από αυτά προσανατολίζονται πλέον σε πιο action gameplay, δεν παύουν ώρες ώρες να μας παγώνουν το αίμα...

Τα δικά μου είναι:
Resident Evil 4
Clock Tower 1, 2
Silent Hill series
Fatal Frame 2, 3
Dead Island
Bioshock series
Rule of Rose

Πιστεύετε ότι τα horror games θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στον τρόμο (πχ. Fatal Frame) ή στο action/FPS gameplay (πχ. Bioshock)?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Feb 2012 10:36 #105221 by Kostas Milonas
Ενα all time classic horror game ειναι το Clive Barker's Undying, το οποιο ειδικα στο πρωτο μισο του παιχνιδιου που εισαι σχετικα αδυναμος σε εχει στην τσιτα συνεχεια. Επισης εχει απο τις καλυτερες ατμοσφαιρες που εχω δει σε παιχνιδι πραγματικα σε καθηλώνει!

Γενικα προτιμω τα horror games να εχουν την κατευθυνση του τρομου αρκει να γινεται σωστα αφου δινει εξτρα ενδιαφερον (και κανει τον στεγνοκαθαριστηριο της γειτονιας πλουσιο :mrgreen: ).

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
27 Feb 2012 15:10 #105223 by deadpool1994
τα αγαπημένα μου είναι
bioschock
resident evil
amnesia
call of cthulhu dark corners of the earth
αυτά έχω παίξει μέχρι στιγμής δεν μου αρέσουν πολύ τα horror game

το fatal frame έπαιξα ένα demo και έκλεισα κατευθείαν την κονσόλα

τα horror game οπός και όλα τα παιχνίδια πιστεύω πρέπει να έχουν ωραία ιστορία και καλώ gameplay, τώρα αν ήταν όλα τα παιχνίδια οπός το fatal frame δεν νομίζω να αγόραζαν πολύ τα horror

More
27 Feb 2012 15:38 #105224 by Νικολής Ασημάκης
Τρομακτικά παιχνίδια που έχω παίξει και μου άρεσαν είναι τα Metro 2033, Scratches και Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Δεν είμαι σίγουρος πως το Μετρό και το Vampire θεωρούνται εξ ορισμού horror αλλά είναι όντως τρομακτικά.

More
27 Feb 2012 16:14 #105227 by deadpool1994
και εγώ έχω παίξει το metro 2033 αλλά δεν το βρήκα τρομακτικό

More
27 Feb 2012 16:26 #105229 by Γιώργος Λόλας
Τα παιχνίδια τρόμου με εξίταραν από μικρό, αν και αποφεύγω ας πούμε να βλέπω θρίλερ. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να βλέπω πάντως, μιας και πιάνει το wifi και στην τουαλέτα :lol:

Αγαπημένα horror games ever:

- Resident Evil 1 (εκεί που πετάγονται τα σκυλιά... ακόμα και σήμερα αν το παίξω, θα τρομάξω)
- Resident Evil 2
- Parasite Eve 2 (αν και δεν ήταν τόσο τρομακτικό, το ότι είχες λίγα πυρομαχικά σου προκαλούσε ένα είδος πανικού :P )
- Dead Space 1/2
- Clive Barker's Undying (Απλά ότι πιο ατμοσφαιρικό θυμάμαι να έχω παίξει σε horror game)
- Silent Hill (Ομίχλη, σκοτεινά νοσοκομεία. Δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο)
- FEAR 1/3 (Δε ξέρω... ακόμα το 3 δε το έχω τελειώσει λόγω του ότι... βλέπω το εικονίδιο στο desktop και διστάζω να το πατήσω :P )
- Alone in the Dark

Δυστυχώς, δεν έχω παίξει τα Fatal Frame. Τα Penumbra και Amnesia δεν τα έχω παίξει, αλλά έβλεπα έναν φίλο μου να παίζει. Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα για ώρες την ώρα που έπαιζε. Απλά φωνάζαμε και χτυπούσαμε πράγματα. Το Rule of Rose μου τράβηξε την προσοχή τώρα που αναφέρθηκε. Χμμμ...

Προτιμώ τα horror games να είναι... horror games. Τελεία.

More
27 Feb 2012 16:34 #105230 by Νικολής Ασημάκης

deadpool1994 wrote: και εγώ έχω παίξει το metro 2033 αλλά δεν το βρήκα τρομακτικό

Εμένα μου φάνηκε πολύ κλειστοφοβικό και σε ορισμένα σημεία κοίταζα γύρω γύρω έντρομος, μην πεταχτεί τίποτα από καμιά τρύπα.

More
27 Feb 2012 19:42 #105248 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Και μόλις συνειδητοποίησα ότι ξέχασα το F.E.A.R. ](*,) Το πρώτο και το δεύτερο παρεμπιπτόντως, γιατί το τρίτο τουλάχιστον ως προς τον τρόμο δεν απέδωσε :? Πάντως τα πρώτα 2 ήταν νομίζω ένα καλό παράδειγμα ισορροπίας μεταξύ του horror και του FPS στοιχείου...στο τρίτο την έχασαν την μπάλα :-k

More
28 Feb 2012 01:13 #105257 by Παντελής Δασκαλέλος
Τα αγαπημένα μου παιχνίδια τρόμου χωρίς σειρά προτεραιότητας είναι τα εξής

Resident Evil 3(γιατί κάθε φορά που άκουγα Stars έτρεχα να κρυφτώ)
Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth
Dead Space 1 και 2(γιατί τίποτα δεν είναι πιο τρομαχτικό από το αχανές διάστημα)
Silent Hill τα πρώτα 4

More
28 Feb 2012 03:42 #105258 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Cryostasis: Sleep of Reason (ο πάγος είναι σχεδόν τόσο τρομακτικός όσο το αχανές διάστημα)
τα τρία Penumbra (και όλο κάτι σε κυνηγάει)
Dead Space 1 (γιατι σέβεται τον sci-fi τρόμο)
Silent Hill γενικώς (το σκατό στη κάλτσα!!)
Clive Barker's Undying - Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth
Alone in The Dark (αγχωτικό)