Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός 12 χρόνια GameWorld

More
05 Jul 2017 16:34 - 05 Jul 2017 19:14 #201044 by Μάνος Γρυπάρης

Διαγωνισμός 12 χρόνια GameWorld

Κερδίστε κονσόλες PS4, Xbox One, CPU, συλλεκτικές, περιφερειακά και games!

Το GameWorld.gr είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συμπλήρωση 12 ετών από την ίδρυσή του τα οποία και γιορτάζει με έναν επετειακό διαγωνισμό.

Για να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας θα κάνουμε αυτό το καλοκαίρι...πιο καυτό από ποτέ με τον μεγαλύτερο gaming διαγωνισμό που έχετε δει!

Το GameWorld είστε εσείς και ως ανταμοιβή για την καθημερινή σας υποστήριξη στο site σας ετοιμάσαμε έναν μεγάλο διαγωνισμό στον οποίο έχουν συνδράμει οι μεγάλες gaming αντιπροσωπείες, καταστήματα και για πρώτη φορά ελληνικές εταιρείες ανάπτυξης. Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τέσσερις εβδομάδες και οι κληρώσεις θα γίνονται στο τέλος κάθε Κυριακής. Εξαιρούνται τα μεγάλα δώρα που είναι οι κονσόλες PS4 και Xbox One, τα οποία θα δίνονται κάθε δύο εβδομάδες.

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό:
Κάντε Like στην είδηση και Share το link στο προφιλ σας στο Facebook. Στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες για κάθε κλήρωση. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όλες τις κληρώσεις.
- Υπάρχουν 2 μεγάλες κληρώσεις για δύο κονσόλες.
- 4 εβδομαδιαίες κληρώσεις στις οποίες επιλέγετε ένα δώρο.
- Καθώς και μία λίστα δώρων χωρίς κλήρωση.
Σημείωση: Κάθε αναγνώστης που κερδίζει δώρο μένει εκτός από όλες τις επόμενες κληρώσεις του διαγωνισμού 12 χρόνια GameWorld. Ο λόγος είναι ότι επιθυμούμε να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Επομένως σκεφτείτε καλά την επιλογή σας.

Απορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να ρωτάτε σε αυτό το forum topic.
Links για τις κληρώσεις κάθε εβδομάδας θα δίνονται στην είδηση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία σε όλους!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 05 Jul 2017 19:14 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2017 17:38 #201047 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλή τύχη σε όλους για το διαγωνισμό. Ήθελα μόνο μια διευκρίνηση. Οι κληρώσεις για τις κονσόλες θα γίνονται ξεχωριστά ή ισχύει ο ίδιος κανόνας, δηλαδή αν κάποιος κερδίσει ένα δώρο στην πρώτη εβδομάδα μετά μένει εκτός του διαγωνισμού για το Xbox One;

Επίσης, αν έχει κερδίσει δώρο εβδομαδιαίου διαγωνισμού, αλλά όχι την κονσόλα, μπορεί να μπει στον διαγωνισμό για τη δεύτερη κονσόλα που θα κληρωθεί; (δεδομένου ότι αν κάποιος κερδίσει εβδομαδιαίο δώρο, δεν μένει εκτός κλήρωσης για κονσόλα)

More
05 Jul 2017 19:47 #201080 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε TheReaper, όπως λένε και οι κανόνες: Όλοι μπορούν να δηλώσουν για όλα τα δώρα. Από την στιγμή που κερδίσει κάποιος ένα εξ' αυτών, όμως, αποκλείεται αυτομάτως από τις υπόλοιπες. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τις κονσόλες.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
08 Jul 2017 15:16 #201347 by Michail
Καλησπερα ποιοσ μπορει να τσεκαρει παρακαλω εαν τα ποστ μου ειναι σωστα για την σημετοχη στον διαγωνισμο? Facebook name Mihalis Bikakis

More
09 Jul 2017 11:56 #201444 by Andreas
δεν ξερω αν εχω κανει σωστα την διδικασια για το xbox...
στο Facebook έκανα οτι ελεγε η εικόνα, εδω στο σαιτ εκανα like /share το άρθρο του διαγωνισμού,
και like/share στο YouTube video, αλλα εκει καπου ελεγε να στείλουμε καπου το username μας...
ποιο username εννοεί και οου να το στείλουμε???
Ευχαριστώ πολύ

More
09 Jul 2017 17:06 #201481 by Πιέρρος Φουστέρης
Glikopatatas, η συμμετοχή σου είναι εντάξει.
Hyper82, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου για το Xbox One, δεν χρειάζεται να γράψεις πουθενά το Username σου. Τα βήματα είναι τα εξής:
1) Like στη Facebook Page του GameWorld.gr
2) Like και Share στο προφίλ σας τη φωτογραφία ( www.facebook.com/GameWorldgr/photos/a.191304567580793.46460....29763/1589276257783610/?type=3 ) με hashtag #GameWorld.
3) Αφήστε σχόλιο σε αυτή τη φωτογραφία και κάντε tag έναν φίλο σας.

Αν έκανες τα παραπάνω βήματα, τότε η συμμετοχή σου είναι έγκυρη.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Andreas

More
10 Jul 2017 22:20 #201597 by Leon Kountouras
Καλησπέρα είχα κερδίσει από εδώ www.gameworld.gr/component/content/article/165-2014-05-19-05...nera-day-one-edition-ο-νικητής

Μπορώ να συμμετάσχω και στην δεύτερη εβδομάδα για δώρο;Γιατί το όνομά μου δεν είναι στους νικητές της πρώτης εβδομάδας.

More
11 Jul 2017 01:39 - 11 Jul 2017 01:40 #201631 by Angel

leonalkalai wrote: Καλησπέρα είχα κερδίσει από εδώ www.gameworld.gr/component/content/article/165-2014-05-19-05...nera-day-one-edition-ο-νικητής

Μπορώ να συμμετάσχω και στην δεύτερη εβδομάδα για δώρο;Γιατί το όνομά μου δεν είναι στους νικητές της πρώτης εβδομάδας.

Απο την στιγμή που το δώρο που αναφέρεις δεν είναι απο τον διαγωνισμό "12 Xρόνια Gameworld" και εφόσον δεν έχεις κερδίσει κάποιο δώρο απο τον εν λόγω διαγωνισμό τότε ναι μπορείς να συμμετέχεις.Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες εβδομάδες αρκεί βέβαια να μην έχεις κερδίσει κάποιο δώρο απο τον διαγωνισμό.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 11 Jul 2017 01:40 by Angel.

More
11 Jul 2017 12:24 #201674 by Γιωργος Γεωργουδακης
Εγω κερδισα ενα απο τα Farpoints της πρωτης εβδομαδας και επιδει ελεγε να βαλω το κανονικο μου ονομα το εκανα αλλα εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα καποιο email σχετικα με τον διαγωνισμο μπορειτε να με βοηθησετε??

More
11 Jul 2017 14:05 #201684 by Aνέστης Αδαμίδης

Gexter wrote: Εγω κερδισα ενα απο τα Farpoints της πρωτης εβδομαδας και επιδει ελεγε να βαλω το κανονικο μου ονομα το εκανα αλλα εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα καποιο email σχετικα με τον διαγωνισμο μπορειτε να με βοηθησετε??

Φιλαράκι, δείξε λίγο κατανόηση και έχε υπομονή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας με τον συντονισμό για το διαγωνισμό και όλες τις άλλες εργασίες που έχουν για να ενημερώνεται το κοινό, επομένως ίσως πάρει λίγο καιρό μέχρι να επικοινωνήσουν μαζί σου. Αν δεις και περνάει μήνας, τότε να αρχίσεις να αναζητάς.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης