Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Να μείνει ο Pac-Man ή να φύγει?

Poll: Να μείνει ο Pac-Man ή να φύγει? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Να μείνει
11 55%
Να φύγει
9 45%
Total number of voters: 4
Only registered users can participate to this poll
More
15 Jul 2014 18:24 #146670 by Μάνος Γρυπάρης
Με το νέο upgrade του GameWorld κι επειδή συντάκτες και Community Support συζητούμε το θέμα του Pac-Man έντονα τις τελευταίες ημέρες και δεν έχουμε καταλήξει κάπου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε το γκάλοπ σε εσάς.

Θέμα: Πιστεύετε ότι ο Pac-Man παραείναι old school και πρέπει να αφαιρεθεί από το λογότυπο και το intro του GameWorld ή θεωρείτε ότι πρέπει να μείνει?

Ο Pac-Man κυκλοφόρησε σε video game το 1980 και είναι ο πρώτος αναγνωρίσιμος ήρωας των games. Κάποιοι τον θεωρούν ιστορία, κάποιοι ξεπερασμένο. Δεν θα αναλύσουμε στο topic αυτό ποιοι συντάκτες του site πήραν την αντίστοιχη πλευρά, αλλά θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε οι ίδιοι και να σχολιάσετε. Όταν είχε ξεκινήσει το site είχαμε πάρει τότε άδεια από την αντίστοιχη αντιπροσωπεία της Namco για την χρήση του.

Σκεφτείτε ότι αν αφαιρεθεί ο Pac-Man τότε στην θέση του θα μπει το "E" ή ένας άλλος χαρακτήρας τον οποίο θα δημιουργήσουμε. Το 2ο σενάριο δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς τα περισσότερα game sites ανά τον κόσμο δεν έχουν δικό τους χαρακτήρα επομένως αυτό κάτι λέει από μόνο του. Σαφώς και εμείς ξεχωρίζουμε σαν την μύγα μες στο γάλα αλλά αυτό δεν το λαμβάνω ούτε ως θετικό, ούτε ως αρνητικό. Γενικά έχουμε την τάση να ξεχωρίζουμε στις δραστηριότητές μας ως game site.

Οκ, ήρθε η ώρα της απόφασης. Τον κρατάμε ή τον αποχαιρετάμε?

Ψηφίστε στο γκάλοπ και απαντήστε αιτιολογώντας την ψήφο σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2014 20:56 #146672 by Sotiris Greece
Προσωπικά θα ήθελα να μείνει για τον απλούστατο λόγο ότι έχω συνηθίσει το logo του pacman. :)

More
15 Jul 2014 22:31 #146673 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
εγώ πάλι σε μια demi φάση είμαι, από τη μια καθαρά λόγω συνήθειας θα έλεγα κρατήστε το, από την άλλη ρε παιδιά μπλε και κίτρινο δεν κολλάνε...Πάντως αν αποφασιστεί να το αλλάξετε κάντε καμιά μαγκιά στο τίτλο μην είναι κανένα απλό GAMEWORLD, από ένα μονότονο GAMEWORLD καλύτερα να παραμείνει ο PacMan

More
16 Jul 2014 01:02 #146678 by Νικολής Ασημάκης
Ψηφίζω να φύγει. Ήταν όντως ωραίος ο συνδυασμός με το logo, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε ως μασκότ του site, όπως γενικά προωθήθηκε τον τελευταίο καιρό. Αλλά συμφωνώ πως το logo να μην είναι απλώς κείμενο, να αλλάξει σε κάτι πιο special.

More
16 Jul 2014 16:58 #146686 by deratop
Nα φύγει ο pacman ήταν ωραίο σαν logo αλλά τώρα δεν κάνει την ίδια εντύπωση,θα μου άρεσε η ιδέα ολόκληρη η λέξη gameworld να σχεδιαζόταν σαν να είχε neon φωτισμό πολύ μοντέρνο και εντυπωσιακό μαζί αλλά και πάλι γνώμη μου παιδιά σεβαστό ότι και αν αποφασιστεί :icon bow:

More
16 Jul 2014 19:09 #146695 by Θοδωρής Κώτσελας
καλυτερα να φυγει.μπορει να ατνικατασταθει με κατι πολυ πιο ωραιο.

More
16 Jul 2014 21:13 #146698 by Χρήστος Λύκας
Οκ δε λέω, αγαπημένο game το Pac-man, αλλά λίγο "απλό" θα το έλεγα.
Θα ήθελα να δω κάτι πιο -όσο γίνεται- εντυπωσιακό.

Να φύγει.

More
17 Jul 2014 10:54 #146718 by Βασίλης
Nα μεινει,τον αγαπαμε λεμεεεε!!!!! :cool:

More
17 Jul 2014 12:53 #146725 by Βαγγέλης Κώτσελας
καλύτερα να φύγει ο pac-man από το gameworld

More
30 Jul 2014 17:57 #147299 by Μάνος Γρυπάρης
Με μεγάλη μας λύπη στην αρχισυνταξία του site ανακοινώνουμε ότι δεχόμαστε τις ψήφους σας και με σκορ 8-9 κατά ο Pac-Man δυστυχώς θα μας αφήσει μέσα στον Αύγουστο. Οι ψήφοι των συντακτών ήταν επίσης μοιρασμένοι, χωρίς να μπω στη διαδικασία να αναφέρω ποιοι ήταν υπέρ και ποιοι κατά.

Από το 2005 έως το 2007 ο Pac-Man συνοδευόταν από άλλους ήρωες στο λογότυπο. Απ' το 2007 μέχρι σήμερα ήταν η μόνη μασκότ του site. Άντεξε 7 χρόνια. Βέβαια οι εποχές άλλαξαν όπως λέτε...

Θα αντικατασταθεί από το γράμμα "E" και η υδρόγειος θα μείνει στη θέση της. Υπήρχαν σκέψεις για δημιουργία νέας μασκότ αλλά επειδή σχεδόν όλα τα game sites στον κόσμο δεν έχουν κάποια μασκότ αφήσαμε το θέμα στην άκρη προς το παρόν. Αν κάποιος επιμένει τόσο για την δημιουργία μιας μασκότ μπορεί να ανοίξει topic σε αυτό το forum με τίτλο "Μασκότ στο GameWorld".

Ευχαριστούμε για τις ψήφους σας. Όπως πάντα εσείς αποφασίζετε για ότι συμβαίνει στο site.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)