Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hardcore menu: Δώστε του όνομα

Poll: Τι πιστεύετε για το hardcore menu? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Να ονομαστεί Hardcore Gamers
9 45%
Να ονομαστεί Hardcore Gamer
3 15%
Να ονομαστεί αλλιώς (γράψτε όνομα)
4 20%
Να μην έχει καθόλου όνομα
No votes 0%
Δεν μου αρέσει. Θέλω να ενωθεί και πάλι σε ένα
2 10%
Άλλη πρόταση (γράψτε την)
2 10%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
14 Dec 2012 04:08 #116762 by Μάνος Γρυπάρης
Επειδή το περιεχόμενο του GameWorld είναι πολύ μεγάλο και θέλουμε να το χωρίσουμε σωστά σε κατηγορίες, είδαμε ότι η λίστα του αρχικού μενού πάνω αριστερά μεγάλωνε. Σκεφτήκαμε λοιπόν να το "σπάσουμε στα δύο" και να δημιουργήσουμε ένα νέο μενού κάτω από το προφίλ το οποίο θα απευθύνεται κυρίως σε hardcore gamers, οι οποίοι είναι πιο ψαγμένοι, συμμετέχουν σε εκπομπές, ψάχνονται να αγοράσουν games μέσω προσφορών, θέλουν να δουν πωλήσεις κτλ.

Έτσι κερδίζουμε τα εξής:
α)Το βασικό μενού δεν είναι τεράστιο κι έτσι η κεντρική σελίδα του προφίλ μας είναι πιο εύκολα προσβάσιμη.
β)Όσοι είναι πραγματικά hardcore παίκτες τσεκάρουν το συγκεκριμένο μενού.

Πείτε μας πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση ψηφίζοντας στο γκάλοπ και απαντώντας σε αυτό το topic. Η βοήθειά σας είναι σημαντική.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2012 04:22 #116764 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Σκέφτομαι το GameCore ή CoreWorld γενικά να έχει κάτι από το όνομα του site.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε να αλλάζει το χρώμα ή το μενού αφού μπούμε στην hardcore περιοχή;
Θα μπορούσαμε να βάλουμε ειδικό badge για τους hardcore gamers?
Minimum Level για να μπορούν μπούνε (αυτό είναι παρατραβηγμένο αλλά ούτως ή άλλως μιλάμε για πωρωμένους χρήστες που συμμετέχουν)...

More
14 Dec 2012 09:40 #116770 by Kostas Milonas
Και εμενα μου αρεσει αυτη η νεα δομη, το προηγουμενο αν και χρησιμο ηταν αρκετα μακρυ.

Προσωπικη μου προταση για την ονομασια του μενου ειναι: GameWord Plus. Δηλαδη επιπλεον χαρακτηριστικα και υπηρεσιες που μπορει καποιος να απολαυσει απο το GameWorld.

Πιστευω ισως το Hardcode να αποθαρρυνει καποιον νεο ή πιο απειρο να εξερευνησει τις επιλογες, ενω σιγουρα θα εβρισκε κατι που θα τον ενδιαφερει να δει...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
14 Dec 2012 10:24 #116774 by Στέλιος Παρλίτσης
Ναι, το Gameworld Plus ακούγεταο πολύ ωραίο! Να βάλετε και τον σταυρό που έχει και το PS Plus!

More
14 Dec 2012 11:09 #116775 by eliminator
GameWorld Plus συμφωνώ.

More
14 Dec 2012 15:49 #116786 by Μάνος Γρυπάρης

aliengoa wrote: Θα μπορούσαμε να κάνουμε να αλλάζει το χρώμα ή το μενού αφού μπούμε στην hardcore περιοχή; Θα μπορούσαμε να βάλουμε ειδικό badge για τους hardcore gamers?

Το πρώτο είναι υπό συζήτηση γιατί δεν θέλουμε να φαίνεται κάτι το ξεχωριστό απ' το βασικό site. Είναι απλά ένας διαχωρισμός μενού. Όσο για το ειδικό badge δεν θα ήταν σωστό να διαχωρίσουμε τους αναγνώστες.

aliengoa wrote: Minimum Level για να μπορούν μπούνε (αυτό είναι παρατραβηγμένο αλλά ούτως ή άλλως μιλάμε για πωρωμένους χρήστες που συμμετέχουν)...

Not a chance.

GameWorld Plus ακούγεται καλή σκέψη απλά μας ανησυχεί μην το περάσετε για συνδρομητική υπηρεσία.

Killer_Stelios wrote: Ναι, το Gameworld Plus ακούγεται πολύ ωραίο! Να βάλετε και τον σταυρό που έχει και το PS Plus!

Το GameWorld κρίνει αντικειμενικά και δεν παίρνει ποτέ θέση υπέρ κάποιας εταιρείας. Οπότε κάτι τέτοιο αποκλείεται.

Με την ίδια λογική γιατί να μην το πούμε GameWorld Live ή GameWorld Gold? :-k

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Dec 2012 15:54 #116787 by Βασίλης Καμακάρης
αν το ονόμαζες gamer guide?

More
14 Dec 2012 16:43 #116795 by Κώστας Προμπονάς
Μηπως "your gameworld", "my gameworld" ή κατι τετοιο;

More
14 Dec 2012 16:56 #116798 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Να το κάνουμε...........................

[youtube:is5eijy2]
[/youtube:is5eijy2]

Παιδιά το Gameworld plus οντως παραπεμπει σε συνδρομη PSN. Οκ ως κάτοχος PlayStation 3 και MS hater δεν με χαλάει αλλά μη το ξεφτιλισουμε κιολας!

My GameWorld είναι καλό! Και το GameWorld Live παίζει επίσης. :D

More
14 Dec 2012 22:25 #116822 by Χριστιάνα Θάνου
Μου αρέσει πολύ το Gameworld Plus σαν ιδέα αλλά μετά οι νέοι χρήστες θα νομίζουν ότι θα πρέπει να πληρώσουν μόνο και μόνο γιατί το όνομα παραπέμπει στο Playstation Plus. Αυτά που μου άρεσαν πραγματικά πολύ ήταν τα: Hardcore Gamer και Gamecore.