Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ONEPLUS ONE Mobile Phones: Γενική συζήτηση

More
21 Jun 2015 21:36 - 22 Jun 2015 14:43 #163063 by Dionysis Karagounis
Γεια σας παίδες!

Σε όσους είναι κάτοχοι OnePlus One, η εταιρία έβγαλε ένα update που διορθώνει κυρίως τα θεματάκια που υπήρξαν με την αφή του OPO.
Χθες την εγκατέστησα στη δίκη μου συσκευή manualy και σκέφτηκα πως κάποιοι ίσως θέλουν μια βοήθεια μιας και δεν ήρθε ακόμη σαν update από τα settings σε ολους.

ΒΗΜΑ 1: Κάντε ένα backup τα αρχεία σας για κάθε ενδεχόμενο.
ΒΗΜΑ 2: μπείτε εδώ ( forums.oneplus.net/threads/yng1tas2i3-ota-released.316865/ ) και κατεβάστε την YNG1TAS2I3 έκδοση από το direct link.
ΒΗΜΑ 3: Αφού κατεβάσετε το αρχείο (566mb) τοποθετήστε το στον φάκελο downloads της συσκευής σας.
ΒΗΜΑ 4: Απενεργοποιήστε την συσκευή σας ,μπείτε σε recovery mode και ακολουθήστε (apply update/choose from internal storage/ 0/ download. επιλέγουμε το αρχείο και ξεκινάει την εγκατάσταση)
ΒΗΜΑ 5: Reboot System και είμαστε έτοιμοι!

p.s Εγώ που είχα θέματα μετά από αυτό το update σώθηκα... ειδικά στο typing επιτέλους διόρθωσαν τα πάντα...
Last edit: 22 Jun 2015 14:43 by Άκης Ζαχαριάδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Dec 2015 21:23 #172733 by Απόστολος Καραβίας
Πριν μερικές ημέρες αγόρασα το OnePlus X, ένα κινητό το 270€ που πραγματικά με ξάφνιασε με τις επιδόσεις του. Δείτε εδώ την παρουσίαση στο κανάλι του GameWorld.gr στο Youtube:

Επίσης μπείτε στο άρθρο της παρουσίασης για περισσότερες λεπτομέρειες: OnePlus X review .

Πως σας φαίνεται το κινητό; Γενικά η OnePlus τελευταία με έχει πείσει ότι τα κινητά της είναι πραγματικά καλά!

More
08 Dec 2015 22:01 #172741 by Κατερίνα Μαρίνου
Ωραιο φαινεται το κινητο αλλα μου κανει εντυπωση πως διαλεξες ν'αγορασεις τηλεφωνο απο καποια σχετικα αγνωστη μαρκα την στιγμη που υπαρχουν γνωστες και δοκιμασμενες επιλογες στην αγορα εδω και πολυ καιρο. Δεν ειναι ρισκο να ριχνεις λεφτα για κατι τετοιο?. Δεν ειναι και κατι που κοστιζει 50 ευρω και λες αστο να παει στην ευχη, ας το δοκιμασω και αυτο. ;)

More
08 Dec 2015 23:03 #172746 by Απόστολος Καραβίας
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα λίγο, αλλά μετά από δύο πολύ επιτυχημένα μοντέλα, τα OnePlus One και OnePlus Two δεν το φοβήθηκα.

Το hardware που έχει αλλά και η τιμή πραγματικά το καθιστούν από τα καλύτερα εκεί έξω με διαφορά (σε αυτό το εύρος τιμών)!
Φυσικά το μεγάλο ατού του, είναι η ποιότητα κατασκευής. Κοντράρει άνετα κινητά των 600€, ενώ λειτουργικά είναι άψογο. Οπότε τα λεφτά μόνο χαμένα δεν πήγαν, αντιθέτως έπιασαν τόπο και με το παραπάνω ;) .

Πάντως CEO της OnePlus είναι ο Carl Pei, αντιπρόεδρος της Oppo. Μην ξεχνάμε ότι η Huawei ήταν κάποτε άγνωστη και πλέον είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη. :)

More
08 Dec 2015 23:35 #172748 by Κατερίνα Μαρίνου
Μπραβο, δεν το ηξερα οτι ηταν τοσο καλο κινητο. Αν κοντραρει αυτα των 600 ευρω δηλαδη παιζει στα ισια και τα iphone?. Εγω με το παλιο πιστο μου Samsung s3 (το εχω 3 χρονια) ειμαι και ηθελα κατι πιο μοντερνο αλλα επειδη στο οριο των 200-300 ευρω που βλεπω το budget μου υπαρχει εντονος ανταγωνισμος, θελω κατι που να κρατησει τουλαχιστον 3-4 χρονια. ;) Σκεφτομουν ενα καινουριο Samsung (που ν'αλλαζω τωρα εταιρια) αλλα και ενα iphone σε προσιτη τιμη δεν θα ηταν ασχημο. :)

More
13 Dec 2015 14:54 #173296 by Απόστολος Καραβίας
Εγώ θα πρότεινα σε αυτά τα χρήματα να κοιτάξεις και το OnePlus X, με έχει εντυπωσιάσει και η κάμερα μπορώ να πω, πραγματικά δεν το περίμενα. Μέχρι τα 300€ δεν έχω δει κάτι καλύτερο.

Επειδή το σύστημα αγοράς είναι με πρόσκληση, αν θέλεις ή και κάποιος άλλος, έχω 3 προσκλήσεις. Samsung λόγο blotware θα σου έλεγα να μην κινηθείς προς τα εκεί. Επίσης το iPhone είναι μια άλλη ιστορία πλέον.. Αν θέλεις iPhone θα πρέπει να πας σε 6 - 6s και θα σκάσεις χρήμα. Τα 5s κτλ δεν αξίζουν πλέον, κυρίως λόγο μεγέθους οθόνης.

More
13 Dec 2015 20:51 #173352 by Κατερίνα Μαρίνου
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ειναι αληθεια οτι δεν περιμενω να κοντραρει το καινουριο iphone αλλα σαν μια τιμια budget επιλογη μου φαινεται ικανοποιητικο. Η μεγαλη μου επιθυμια ειναι το iphone αλλα η τιμη του το εχει κανει απαγορευτικο για πολυ κοσμο δυστυχως και η εταιρια παταει πανω στο ονομα και δεν ριχνει τις τιμες. Γι'αυτο ολοι βολευονται με τα φτηνοτερα Samsung, Nokia, LG. Ολο τετοια βλεπω τριγυρω και κυριως της κατηγοριας των 100-150 ευρω, τα φτηνα μοντελα δηλαδη. Δεν εχουν πολλες δυνατοτητες αλλα απλως κανουν την δουλεια τους. ;)