Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GPS Πλοήγηση σε κινητά τηλέφωνα.

More
29 Apr 2006 15:11 #11560 by alex
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα στυλ TomTom για κινητά που να προσφέρει GPS πλοήγηση ; Ψάχνω πολύ καιρό και δεν βρίσκω τίποτα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2006 19:12 #11580 by Kostas Kefallinos
gia xartes elladas oxi
fobamai pws to dastinator apotelei monodromo

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Apr 2006 20:50 #11584 by a Guest
Υπάρχει το Map to mobile απο τον Γερμανό, αλλα δεν είναι δωρεάν, Υπάρχει ενα demo που μπορείς να κατεβάσεις αλλα δεν λέει και πολλά

More
01 May 2006 11:27 #11632 by alex
Αυτό το destinator το αγοράζεις ή το παίρνεις δωρεάν; Δεν έχω πολλά να διαθέσω κ γι αυτό έψαχνα για κάτι πολύ οικονομικό. Για ένα Nav4All άκουσα σε κάποιο άλλο forum, δεν το δοκίμασα όμως ακόμα

More
01 May 2006 17:32 #11669 by Kostas Kefallinos
den einai kai tzampa alla exeis yposthriksh kai phsteuw pws aksizei ta lefta tou se kalh timh to exei to plaisio an se endiaferei.

More
01 May 2006 20:43 #11679 by Δημήτρης Δερμάνης
Όπως λέγαμε και σήμερα στην εκπομπή Tech το Destinator είναι το καλύτερο πρόγραμμα της ελληνικής αγοράς και κοστίζει 250ευρώ
Υπάρχει και το MLS Navigator αλλά δεν είναι τόσο καλό.

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

More
01 May 2006 21:31 #11681 by alex
Μπήκα στο site του destinator που λέτε αλλά δεν μιλάει πουθενά για κινητά. Απ'ότι βλέπω υποστηρίζεται μόνο απο PocketPC. Επίσης 250 είναι πολλά ρε παιδιά.. δεν διαθέτω τόσα για GPS.. Γι αυτό κοίταζα το Nav4All αλλά το κινητό μου δεν το υποστηρίζει δυστυχώς. Παίρνω ένα σύγχρονο καινούργιο σύντομα όμως :)

More
01 May 2006 23:53 #11696 by Δημήτρης Δερμάνης
Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους... το destinator κάνει τελικά μόνο του 169 και μαζί με bluetooth gps 290 πολύ χαμηλώτερα από τότε που το θυμάμαι εγώ. :mrgreen: Σίγουρα δουλεύει και σε windows smartphones (motorola mpx220).

Αν μπορέσεις, συντονίσου αύριο το απογευματάκι στην tech και θύμισέ μου να αναφέρω το θέμα και να ρωτήσεις ότι θέλεις.

[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.

More
02 May 2006 18:33 #11756 by alex
Δεν θα μπορέσω σήμερα να βάλω το ραδιάκι γιατί θα λείπω. Πέσμου σε παρακαλώ πότε θα είσαι ξανά στον αέρα γιατί έχω διάφορες ερωήτσεις πέρι GPS και κινητών, τιμές κλπ.

More
03 May 2006 14:17 #11820 by Δημήτρης Δερμάνης
Δες και αυτό το πρόγραμμα: www.nav4all.com/site2/www.nav4al ... /index.php
έχει ελληνικά και υποστηρίζει πολλά κινητά.
Είδα πάντος ότι θα έχει μηνιαία συνδρομή =(

[hr]