Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Περίεργα γεγονότα σε Football Manager/Championship Manager

More
16 Aug 2005 20:59 #810 by Μάνος Γρυπάρης
Μάζεψα κάποια παλιά μου screenshots και σκέφτηκα να κάνω την αρχή για να δημοσιεύσουμε screenshots από περίεργα πράγματα που μας έχουν συμβεί σε Football Manager, Championship Manager, Total Club Manager ή και σε Online Manager Games.

Το ματσάκι αυτό το είχα παίξει όταν χάσαμε 2-1 πέρυσι, μέσα στην Αλβανία, ΧΩΡΙΣ RESTART! (FM2005) :grr: :fball:
[img

Το συγκεκριμένο screenshot πρέπει να μου το είχε στείλει ένας χρήστης.
CM4 '03/'04 και προκριματικά του Euro. Ελλάδα-Ιρλανδία κι ενώ ο Η/Υ χειρίζεται την Εθνική Ελλάδος προτιμάει να βάλει τον Ντέμη Νικολαϊδη για τέρμα! Ο οποίος έπαιξε 8 και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα! 8O

[img

Mεξικανός Ετών 61... (απ'το CM '01/'02)
[img

Περιμένω και τα δικά σας αξιοπερίεργα γεγονότα. Απλά πηγαίντε στο παιχνίδι σας, στην οθόνη που θέλετε, πατήστε το πλήκτρο "Print Screen", στη συνέχεια πηγαίντε στo "Start Menu/All Programs/Accessories/Paint" (Έναρξη/Όλα τα Προγράμματα/Εργαλεία/Ζωγραφική), κάντε Edit/Paste και μετά File/Save As και σώστε την εικόνα ως .jpeg στο Desktop σας.
Τέλος για να την εμφανίσετε εδώ, πηγαίντε www.imageshack.us , κάντε Upload την εικόνα εκεί και κάντε εδώ copy-paste το link Thumbnail for Forums 1 :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2005 00:47 #3534 by Πέτρος
Τι λε ρε φίλε;!;!

Ο παππούς είναι το κάτι άλλο! Τούρμπο ο άτιμος :P

Στο jumping πάντως ... 20! Το πιάσαμε το υπονοούμενο, έτσι;

"Έλα στον παππού, σ' αυτόν που τα 'χει όλα και μην κοιτάς αλλού" που λέει και ο αοιδός :P

More
07 Sep 2006 12:49 #19037 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης

Μόλις έχω αρχίσει στο FM 2006 το παιχνίδι με την Real(ούτε primera division δεν έχω αρχίσει) και μου λέει πώς νιώθω για το μέλλον την επόμενη σεζόν.Ε??? 8O

More
08 Sep 2006 12:54 #19083 by Kostas Giagias
Που είναι το περίεργο?

Σε ρωτάει την γνώμη σου για το νέο πρωτάθλημα. Επειδή είσαι στην ομάδα που κρατάει τον τίτλο είναι και λογικές οι πιθανές απαντήσεις...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
08 Sep 2006 13:53 #19091 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Το περιεργο εινι ότι μόλις ανέλαβα την ομάδα και εγώ ο ίδιος δεν έχω πάρει κανένα τίτλο. Ακόμα εμένα ρωτάνε για το πώς θα υπερασπιστώ τον τίτλο που δήθεν έχω πάρει.

More
08 Sep 2006 16:11 #19112 by Αντώνης Κατρής
www.gamesradio.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1325

Θέτε περίεργα? Εδώ τα καλύτερα με προταγωνιστές τη διαιτησία στο FM 2006. Αλήθεια στο καινούργιο θα έχουν και την αγγλική εταιρία που θα τους ελέγχει?

More
08 Sep 2006 17:02 #19122 by Kostas Giagias

jimisballjohn\ wrote: Το περιεργο εινι ότι μόλις ανέλαβα την ομάδα και εγώ ο ίδιος δεν έχω πάρει κανένα τίτλο. Ακόμα εμένα ρωτάνε για το πώς θα υπερασπιστώ τον τίτλο που δήθεν έχω πάρει.

Μα δεν λέει πουθενά για το τίτλο που πήρες εσύ αλλά η ομάδα σου. Αν φέτος ο ΟΣΦΠ είναι νέο προπονητή ας πούμε τον Γρυπάρη, θα τον ρωτούσαν πως θα υπερασπιστεί τον τίτλο!!!

Hellenic Racing Team

More
08 Sep 2006 18:02 #19134 by Μάνος Γρυπάρης

beastie\ wrote:

jimisballjohn\ wrote: Το περιεργο εινι ότι μόλις ανέλαβα την ομάδα και εγώ ο ίδιος δεν έχω πάρει κανένα τίτλο. Ακόμα εμένα ρωτάνε για το πώς θα υπερασπιστώ τον τίτλο που δήθεν έχω πάρει.

Μα δεν λέει πουθενά για το τίτλο που πήρες εσύ αλλά η ομάδα σου. Αν φέτος ο ΟΣΦΠ είναι νέο προπονητή ας πούμε τον Γρυπάρη, θα τον ρωτούσαν πως θα υπερασπιστεί τον τίτλο!!!

Και φυσικά αν με έπαιρνε ο ΟΣΦΠ θα τον έριχνα Β' Εθνική, έτσι?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Sep 2006 21:54 #19214 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Αφού λέει ότι A lot of people predicted at the start of the year that you would win the Primera Division an YOU HAVE DONE THAT. ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΑΡ???

More
11 Sep 2006 12:20 #19235 by Kostas Giagias
Kαταρχήν μην φωνάζεις

Το YOU στα Αγγλικά είναι το ΕΣΥ αλλά και το ΕΣΕΙΣ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το YOU σημαίνει εσείς... η ομάδα, ο σύλλογος !!!

Hellenic Racing Team