Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως θα δημιουργήσετε βίντεο για το YouTube

More
08 Jun 2008 18:14 - 04 Jan 2016 19:14 #43318 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτό το topic είναι ένας οδηγός για να δημιουργήσετε τα δικά σας videos τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να ανεβάσετε στο youtube.com (απλά κάνοντας πρώτα register και μετά login). Τα βίντεο μπορεί να είναι μέσα από τα αγαπημένα σας games (π.χ. Σημαντικά σημεία στα οποία φτάσατε ή Speed Runs από παιχνίδια που ειδικεύεστε) ή μέσα από άλλα αγαπημένα σας sites (π.χ. Facebook, αστείες συζητήσεις στο MSN κτλ.)

Οδηγίες για το πως θα φτιάξετε το δικό σας βίντεο
1)Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα για να κάνετε capture την οθόνη του υπολογιστή σας. Το πιο δημοφιλές είναι το OBS.
Κατεβάστε το OBS
Εναλλακτικά κατεβάστε το Camtasia Studio
2) Δείτε εδώ Setup και οδηγίες χρήσης του OBS
3)Αν χρησιμοποιήσετε OBS
Κάντε στο μεσαίο πλαίσιο δεξί κλικ και Add->Global Source->Game. Ενώ το παιχνίδι σας τρέχει, με δεξί κλικ και Properties στο "Game" μπορείτε να ορίσετε το πως θα εμφανίζεται στο OBS, καθώς επίσης και την κάμερά σας σε μία γωνία του βίντεο.
Αν χρησιμοποιήσετε Camtasia
Μέσα στο πρόγραμμα επιλέξτε το “New Screen Recording”. Στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι το “Microphone” είναι τσεκαρισμένο και πηγαίντε στο “Audio Options”. Εκεί, στο Source επιλέξτε “Stereo Mix” και πατήστε ΟΚ. Βεβαιωθείτε ότι το Stereo Mix volume δεν είναι στο mute. Αυτό θα το δείτε από το Volume Control των Windows (Control Panel-Sounds and Audio- Audio-Sound Recording-Volume). Μετά απ’ όλα αυτά επιστρέψτε στο πρόγραμμα, στο παράθυρο που ήσασταν κι επιλέξτε το “Select Area to Record”. Τέλος, επιλέξτε όλη την οθόνη σέρνοντας το ποντίκι από πάνω αριστερά μέχρι κάτω δεξιά. Μετά επιλέξτε το “Record” για να ξεκινήσει η εγγραφή.
Οδηγίες για το πως θα φτιάξετε το δικό σας βίντεο
4)Αφού καταγράψετε το βίντεό σας, βρείτε που βρίσκεται στο σκληρό σας δίσκο (ορίζετε το που θα σωθεί από τα Settings του προγράμματος) και κάντε το βίντεό σας επεξεργασία. Για πρόγραμμα σας προτείνουμε το Adobe Premiere. Δείτε προγράμματα επεξεργασίας βίντεο .
5)Κάντε λογαριασμό στο Youtube ( www.youtube.com ). Κάντε login και πατήστε "Upload" πάνω δεξιά. Ανεβάστε το βίντεό σας στο Youtube.
6)Δημοσιεύστε το βίντεό σας σε αυτό το forum topic .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 04 Jan 2016 19:14 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2008 11:52 #43616 by Chris
Ωραιο αλλα επειδη εχω ειδη δοκιμασει fraps, xfire και μου λαγκαραν λιγο το παιχνιδι.
Αυτο το προγραμμα ειναι πιο ελαφρυ?
Τα αρχεια που κανει ποσο μεγαλα ειναι? (επειδη στα αλλα 2 ηταν τεραστια).

Αν δεν εχει προβλημα με λαγκ τοτε θα κανω edit για το video.

www.myrioclan.gr/
The Best Greek RTS Clan

More
14 Jun 2008 12:52 #43619 by Μάνος Γρυπάρης
Τα αρχεία που δημιουργεί (camrec) είναι πολύ μικρά σε μέγεθος.
Το πρόγραμμα είναι αρκετά ελαφρύ. Το πολύ πολύ να δεις να τρεμοπαίζει ο Pointer όταν κάνεις Recording στην οθόνη του PC σου.
Το μέγεθος για βίντεο .avi ενός λεπτού είναι γύρω στα 20ΜΒ μαζί με τον ήχο. Βγαίνει λίγο μεγαλούτσικο αλλά μετά μπορείς να πάρεις το πρόγραμμα VirtualDub, να του μικρύνεις το μέγεθος, να βάλεις και Compression ώστε να το σώσεις σε βίντεο που θα σου πάρει κάτι λιγότερο από 10MB (πάντα για ένα λεπτό).

Προτιμήστε μικρά βίντεο για να μπορέσετε να τα ανεβάσετε στο προφίλ σας στο Youtube. Για να προβάλετε τα βίντεό σας ανοίξτε νέο topic στο forum αυτό και δώστε το πλήρες link (υπάρχει ειδικό box "Youtube" όταν γράφετε το μήνυμά σας στο forum).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Jun 2008 01:51 #43870 by Vassilis
Μάνο, εγώ έβαλα το Camtasia Studio αλλά το game choppare πολύ, δεν πίγεναι μία. Επίσεις, μου γινόταν αυτόματι "ψεύτικη" web cam. π.χ. μίλαγα με μια φίλη μου στο msn και καναμε video call, όλα καλά, μετο που γίνετε το connect αυτή έβλεπε το απόλυτο μαύρο ενώ εγώ είχα κανονικά την καμερά μου. Μετά απεγκατέστισα το Camtasia Studio και ήταν όλα μια χαρά.

More
24 Jun 2009 20:26 #54913 by Fotios
Logika dn travaei kai auto polla fps ?? Eidika sta online games opws CoD4

Mexri twra xrisimopoiw tou xfire 3ec an auto travaei ligotera?

http://screenshot.xfire.com/clan_logo/160/greekcybermadness.jpg?v=57cb

GREEK CYBER MADNESS FTW

More
20 Mar 2010 19:15 #69518 by nintendojim
[youtube:3jg21g98]
[/youtube:3jg21g98]

[youtube:3jg21g98]
[/youtube:3jg21g98]

Παιδια συγνωμμη αλλα επαιζα πισω απο την καμερα

More
14 Apr 2010 23:16 #70755 by Aνέστης Αδαμίδης
Παιδιά εγώ δεν έχω πρόβλημα να φτιάξω ένα βίντεο, απλά δεν έβρισκα το topic youtube στο forum κι έτσι τα ρίχνω εδώ. Αυτό το βιντεάκι είναι από την ανάσταση. Δείτε και τα άλλα που έχω στο youtube, ok?

Ευχαριστώωωωωωωω......

[youtube:ssfqh85j]
[/youtube:ssfqh85j]

Αυτό είναι το καλύτερο βίντεο που έχω στο youtube.

Γουστάρουμε;

More
02 Jan 2011 00:43 #87065 by Νικολής Ασημάκης
Σε αυτό το topic μπορείτε να βάλετε τα βίντεο που έχετε ανεβάσει στο κανάλι σας στο YouTube.
Για αρχή σας δείχνω ένα βίντεο που έφτιαξα σήμερα. Περιέχει μια σκηνή από την ταινία Assassin's Creed: Lineage και σκηνές από το trailer του Brotherhood.

[youtube:3sf2go4m]
[/youtube:3sf2go4m]

More
02 Jan 2011 00:51 #87066 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλό αλλα δεν μπορει να νικήσει την επικίλα του Big Boss (δεν ειναι δικο μου φυσικα)

[youtube:2ozgqw8o]
[/youtube:2ozgqw8o]

βασικά τωρα που το σκεφτομαι ακομα και ο Solid Snake ειναι καλύτερος:

[youtube:2ozgqw8o]
[/youtube:2ozgqw8o]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jan 2011 02:41 #87067 by Aνέστης Αδαμίδης
@Boss: Το ίδιο πρόσωπο δεν είναι;

@Nikolis: Να υποθέσω τα βίντεο από Guitar Hero κλπ κλπ είναι εκτός θέματος, ε; :mrgreen: