Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Δημοσιεύστε τα νέα σας βίντεο

More
10 Aug 2018 00:47 #218452 by Blood Prince
Εγραψα ένα φοβερό βίντεο από το Dragon Age Origins με την Leliana να τραγουδάει στο Camp μετά το main quest Nature of the Beast.

Πιστεύω πως είναι μια από τις σκηνές που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι.Το έγραψα και το έχω στον σκληρό δίσκο σε καλύτερη ποιότητα αλλά επειδή έχει μέγεθος 7 GB το μετέτρεψα και χάλασε λίγο η ποιότητα αλλά και πάλι δεν είναι χάλια είναι 720p60HD.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
27 Aug 2018 13:37 #218635 by Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες
Dying Light Bad Blood (Gamescom 21 Αυγουστου 2018)

Και η κανονικη ροη

dj K.I.R.
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες

More
More
27 Aug 2018 18:58 #218640 by Blood Prince
Τράβηξα βίντεο σήμερα από ένα Μεσαιωνικό Κάστρο στο οποίο βρέθηκα. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
09 Sep 2018 03:35 #218807 by Blood Prince
Λοιπόν έγραψα ένα βίντεο δοκιμαστικά από το God of War. xD

Απ'οτι παρατήρησα το μέγεθος ήταν το κατάλληλο και δεν χρειάστηκα να το μετατρέψω όπως συμβαίνει αρκετές φορές στο PC κατά την εγγραφή με το fraps.

[IMG

Peter Baylish

More
14 Sep 2018 03:41 - 14 Sep 2018 03:46 #218857 by Blood Prince
Λοιπόν πρώτο βίντεο που ανεβάζω από Bloodborne.Σήμερα πάλεψα με το πρώτο boss αλλά στο βίντεο φαίνεται απλώς η πάλη με διάφορους αντιπάλους προκειμένου να ανέβω level και όχι η πάλη με το Boss.Οταν αντιμετωπίσω ξανά το Cleric Beast ίσως ξανανεβάσω βίντεο. :)

Αυτό που ελπίζω η διάρκεια να είναι μεγάλη (βέβαια το expansion προσθέτει 20 ώρες τουλάχιστον) αλλά έχω την εντύπωση πως το βασικό παιχνίδι είναι μικρότερο από το Dark Souls 2 Scholar of the first sin. :huh:

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Sep 2018 03:46 by Blood Prince.

More
14 Sep 2018 19:44 #218863 by Άκης Ζαχαριάδης
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Georgios Manolis

More
15 Sep 2018 19:16 - 17 Sep 2018 00:39 #218879 by Blood Prince
Το Bloodborne μου αρέσει πάρα πολύ.Το ήξερα ότι θα μου άρεσε αλλά δεν περίμενα σε μεγάλο βαθμό.

Το προηγούμενο βίντεο που ανέβασα θα το διαγράψω επειδή δεν μου αρέσει αλλά έχω ετοιμάσει δύο βίντεο, εκ των οποίων ανέβασα το πρώτο.Το δεύτερο θα ανέβει σύντομα και θα έχει λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το βίντεο το οποίο ανέβασα το έγραψα τυχαία και δεν ήξερα όταν έπαιζα πως κατέγραφα τις κινησεις μου σε βίντεο και βγήκε πολύ καλό. xD

Οπότε όποιοι δεν έχουν παίξει για διάφορους λόγους καθόλου Bloodborne αλλά θέλουν να πάρουν μια γεύση από πολύ αίμα,ποικιλία εχθρών σε ένα μυστήριο περιβάλλον γοτθικού στιλ βικτοριανής εποχής μπορούν να το δουν και δεν θα χάσουν.

Οσοι πάλι έχετε παίξει Bloodborne ή δεν σας αρέσει η ατμόσφαιρα καλύτερα να μην το δείτε καθόλου.Υπάρχουν τόσα άλλα ενδιαφέροντα βίντεο στο topic να δείτε. :lol:

Ανέβηκε και το δεύτερο και τελευταίο μέρος. (όσοι δεν θέλετε να βλέπετε αίματα,Giant Rats κ.λ.π καλύτερα να μην το δείτε)

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 17 Sep 2018 00:39 by Blood Prince.

More
20 Sep 2018 16:46 #218930 by Axilleas Loizidis
Ένα βίντεο για τους Fortnite players