Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί για τους πιο ενεργούς Users του μήνα

More
24 Sep 2015 17:38 - 12 Dec 2015 00:42 #169054 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα στο GameWorld θα δίνονται δώρα απευθείας χωρίς κλήρωση στους πιο ενεργούς Users του site.

Ήδη τα δώρα που κερδίζετε στους Μηνιαίους Διαγωνισμούς ως ενεργό μέλος είναι 3:
- User of the Month: Οι users του GameWorld ψηφίζετε για το πιο ενεργό μέλος του μήνα.
- User review of the month: Με βάση τα user reviews που γράφετε
- Blog of the month: Το καλύτερο Blog του μήνα με βάση τους ψήφους σας.

Πέρα από όλους αυτούς τους μηνιαίους διαγωνισμούς, θα σας έχουμε και πολλούς έκτακτους που θα αφορούν μόνο τα πιο ενεργά μέλη.

Διαδικασία συμμετοχής
Σε αυτό το topic θα γράφουμε απροειδοποίητα σε τυχαίες ημέρες, τα games που χαρίζουμε χωρίς κλήρωση. Στη συνέχεια, από τα ενεργά μέλη του site, τα πιο ενεργά μέλη του μήνα θα καλείστε να επιλέξετε αν θέλετε το game ή όχι με μία απάντηση σε αυτό το topic.

Οι Top Users εμφανίζονται σε αυτό το link .

Κανόνες
1)Οι διαγωνισμοί για τα ενεργά μέλη ανακοινώνονται τόσο στην κεντρική σελίδα, σε όρους διαγωνισμού, όσο και σε αυτό το topic.
2)Με βάση τους Top Users και το xp που έχετε συλλέξει την ημέρα του διαγωνισμού, τα ενεργά μέλη μπορείτε να δηλώνετε ότι θέλετε να κερδίσετε το δώρο. Στη συνέχεια, ανάλογα με τον αριθμό δώρων, τα δώρα θα δίνονται στους Top Users. Π.χ. αν δηλώνουν συμμετοχή για ένα δώρο ο 3ος, ο 6ος, ο 8ος, ο 10ος, ο 12ος, ο 15ος και ο 20ος Top User τότε θα το κερδίσουν οι 3, 6, 8, 10 και 12. Θα πρέπει πάντοτε να δηλώνετε το δώρο σε αυτό το forum topic.
3)Στο μήνυμά σας γράψτε αν είστε στους Top 50 Top Users ή όχι ώστε να μας διευκολύνετε.

Προσοχή:
1)Όταν ανακοινώνουμε διαγωνισμό για ενεργά μέλη δεν μπορείτε να συμμετάσχετε κάνοντας spam σε forum topics και σχόλια στα άρθρα. Οι χρήστες με δικαίωμα συμμετοχής θα είναι όσοι συμμετείχαν ενεργά μέχρι την στιγμή που ανακοινώνεται ο διαγωνισμός. Έτσι, αποφεύγονται φαινόμενα χρηστών που μπαίνουν, spamάρουν και δηλώνουν συμμετοχή και επιβραβεύονται όσα μέλη συμμετέχουν κανονικά στο Gameworld.gr σε καθημερινή βάση.
2)Μπορείτε να δηλώσετε και όσοι βρίσκεστε εκτός της λίστας των 50 Top Users. Αν δεν δηλώσουν όλα τα απαιτούμενα άτομα από τους Top Users τότε τα υπόλοιπα δώρα θα δοθούν σε Users εκτός λίστας ανάλογα με το συνολικό xp τους.
3)Οι συντάκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής βάση κανόνων.
4)Users που θα spamάρουν στα μηνύματά τους εσκεμμένα χωρίς να έχουν να πουν κάτι διαγράφονται από τους διαγωνισμούς.

Starcraft 2: Legacy of the Void Beta
Ξεκινάμε με 10 beta keys για το StarCraft 2: Legacy of the Void.
Όσοι θέλετε να κερδίσετε beta key απαντήστε με reply. Από τους 50 Top Users θα επιλέξουμε 10 άτομα. Αν δηλώσουν λιγότεροι από 10 Top Users τότε θα επιλέξουμε και άτομα εκτός λίστας, ανάλογα με το ποιοι έχουν το περισσότερο xp.

Οι Top 50 Users του μήνα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 12 Dec 2015 00:42 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2015 18:35 - 25 Sep 2015 15:48 #169055 by Βασιλης Γαλανος
Οντας μεγας φαν του Starcraft δεν μπορω να μην δηλωσω συμμετοχη.Καλη τυχη σε ολους.
Edit:Μιας και τωρα παρατηρησα οτι πρεπει να γραφουμε αν ειμαστε στους top users,για να σας διευκοληνουμε, εγω αποτι βλεπω ειμαι στην 4η θεση.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 25 Sep 2015 15:48 by Βασιλης Γαλανος.

More
24 Sep 2015 20:50 #169058 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Αν και δεν έχω πολύασχοληθεί με το Starcraft, δηλώνω συμμετοχή. Καλή επιτυχία σε όλους!! :lol:

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
24 Sep 2015 22:45 #169061 by Marios Ntallaris
Δηλώνω και εγώ συμμετοχή καλή επιτυχία σε όλους. Περίμενα από τότε που βγήκε το κανονικό 2 campaing με τους protoss, σιγά σιγά η αναμονή φτάνει στο τέλος της.

More
24 Sep 2015 23:55 #169062 by Γιάννης Μαύρενας
. Καλή επιτυχία σε όλους!! :cheer:

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Είμαι λέων. Προχθές το έμαθα που έβλεπα Μενεγάκη. Όχι, δεν ξυπνάω πρωί για να δω πρωϊνάδικα. Απλώς εκείνη τη μέρα μόλις είχα μπει σπίτι και έβαλα τηλεόραση για να κοιμηθώ. Είχαμε πάει με τα φιλαράκια στο γήπεδο το προηγούμενο βράδι. Πολύ κούραση μωρέ αδελφάκι μου! Ξέρεις πως είναι να σε κυνηγάνε οι μπάτσοι και εσύ να κουβαλάς τρεις σιδερόβεργες, δύο κασόνια, ένα κρύπτοναιτ, ξέρετε αυτό που δένουμε τα μηχανάκια, και το πανό; Πήγαν να μας κλέψουν το πανό τα μου...α! Μας έκαναν ένα ντου, αλλά κατάφερα και το μάζεψα! θα το έχανα θα φρίκαιρνα! Δύο μήνες το έφτιαχνα! Όχι γιατί ήταν μεγάλο, αλλά γιατί έψαχνα να βρω πως γράφεται το «κουφάλες». Ο Μάκης ο Μπαζούκας μου έλεγε ότι γράφεται με αι!

More
25 Sep 2015 01:04 #169063 by Iakovos Karipidis

More
25 Sep 2015 07:17 #169065 by Γιώργος Δημητρούλης
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά.In Blizzard we trust!

More
25 Sep 2015 15:36 #169076 by Δημήτρης Αραμπατζής
θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη... καλη επιτυχια σε ολους

More
27 Sep 2015 13:19 - 22 Oct 2015 03:15 #169185 by Γιάννης Μίγκλης
Δηλώνω συμμετοχή! Καλή επιτυχία σε όλους!
Last edit: 22 Oct 2015 03:15 by Μάνος Γρυπάρης.

More
27 Sep 2015 14:42 #169187 by Tony
Δηλώνω και εγώ συμμετοχή!
Καλή επιτυχία!