Δηλώσεις από στελέχη
Τωρινά και παλιότερα στελέχη της Blizzard μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το νέο Survival της εταιρείας.
Ο Valentine Powell, ο οποίος σχεδιάζει το user interface του World of Warcraft, δήλωσε ενθουσιασμένος καθώς θεωρεί το project "καταπληκτικό. Ο Craig Amai, επικεφαλής του Survival που δούλεψε στο WoW για πάνω από 10 χρόνια, ξεκινώντας ως επικεφαλής του customer support το 2004 και τελειώνοντας ως lead quest designer το 2017 (όταν και άρχισε να δουλεύει για το Survival) είπε: «Μια φορά κι έναν καιρό αυτό το ονειρικό έργο ήταν [ένα] ταπεινό pitch deck στην επιφάνεια εργασίας μου. Τώρα είναι μια ομάδα γεμάτη με ανθρώπους που μοιράζονται ένα όραμα στο οποίο δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος που είμαι μέρος».
Ο Tami Sigmund, lead producer, επαίνεσε τον Amai και είπε ότι η δουλειά στο παιχνίδι «φαίνεται πραγματικά σαν ένα όνειρο». Τα καλύτερα επίσης λένε για την ομάδα και το project οι Melissa Kelly, Andrew Porter και η Christie Golden, σεναριογράφος της Blizzard.
Ο εκτελεστικός παραγωγός της Teamfight Tactics, Geoffrey Virtue, πρώην στέλεχος της Blizzard, είπε ότι «Πρόκειται για ένα έργο που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στη βιομηχανία» (μιας και πρόλαβε να δει το παιχνίδι πριν φύγει από την εταιρεία, από το 2019 έως το 2021, πλέον δουλεύει στη Riot). Η Janiche Chu, artist της Bungie (παλιότερα στην Blizzard) εκφράστηκε επίσης θετικά καθώς το είχε προλάβει
Ένας άλλος πρώην artist της Blizzard, ο Michael Vicente, είπε ότι είναι "ένα σπουδαίο έργο και επίσης σπουδαία ομάδα". Η συγγραφέας του Back 4 Blood, Katie L Malin, δήλωσε "Περήφανη για όσους εργάζονται για αυτό". Εργαζόταν στο παρελθόν στο WoW και το Overwatch. «Ανυπομονώ να το παίξω» κατέληξε.
Η Jen Klasing, designer του MMORPG New World, δήλωσε ότι περίμενε "αυτή την ανακοίνωση δώ και πολλά χρόνια καθώς διευθύνεται από τους κορυφαίους designers και το όραμα του project ειναι εκπληκτικό". Ο level designer του Star Wars Hunters, Kim Acuff Steiner, είπε ότι ενδιαφέρεται πολύ φια να το παίξει, ενώ η Stephanie Krutsick, η οποία ήταν παραγωγός της Blizzard για περισσότερα από 13 χρόνια, είπε ότι η ομάδα ανάπτυξης του Survival - η οποία περιλαμβάνει τον σύζυγό της - είναι η ομάδα για την οποία «θα επέστρεφε στη Blizzard».