Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil HD Remaster

More
02 Sep 2014 15:43 - 12 Aug 2015 21:27 #148968 by Γιώργος Σκαντζής
Ο πρώτος τίτλος της σειράς που αγαπήθηκε σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό ετοιμάζεται να επιστρέψει!!!Ένα παιχνίδι με πολύ καλά, για την εποχή του γραφικά, που συνδύαζε άριστα την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον ενός horror-action μαζί με τα απαραίτητα ηχητικά εφέ.

Διαβάστε το review

Όπως φαίνεται έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά στη Resident Evil HD Remastered, που μπορεί να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της σειράς και των retro games του είδους.

Last edit: 12 Aug 2015 21:27 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2014 15:58 #148971 by Νίκος Δρακόπουλος
ανυπομονώ η αλήθεια είναι αφού ήμουν πολύ μικρός για να τα παίξω όταν βγήκαν...

More
02 Sep 2014 17:43 #148977 by Tasos Drosos
Replied by Tasos Drosos on topic Resident Evil 1
Άντε με το καλό την νέα χρόνια να το υποδεχτούμε αυτο το απίστευτο game

More
21 Jan 2015 23:04 #155757 by Πιέρρος Φουστέρης
Έφτασε το review για τη remastered έκδοση του καταπληκτικού Survival Horror της Capcom!

Ο Παντελής, για μία ακόμη φορά, παρουσιάζει μέσω ενός αναλυτικότατου review ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών. Το Resident Evil HD Remastered φαίνεται καταπληκτικό, μιας και κράτησε την ιστορία του παλιού και πρόσθεσε απίστευτα γραφικά! Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 Jan 2015 15:10 #155846 by Παντελής Δασκαλέλος
Για το συγκεκριμένο δεν έχω πολλά να καταθέσω ως καθαρά προσωπική άποψη, είχα λιώσει το πρώτο στο PlayStation και μου άρεσε πολύ το remake στο GameCube αν και το έπιασα το 2011 στα χέρια μου. Γενικά δηλώνω αντίθετος στην πολιτική της Capcom, αλλά νομίζω ότι αυτός ο τίτλος επιβάλλονταν να βγει σε HD. Αν μη τι άλλο πιστεύω ότι ελάχιστοι είχαν την τύχη να δοκιμάσουν την GameCube έκδοση, η οποία προσφέρει μια μοναδική survival εμπειρία με την έλευση των Crimson Head zombies.

More
29 Jan 2015 12:14 #156103 by John Kast
Replied by John Kast on topic Resident Evil HD Remaster
ξέρουμε αν θα παραμείνει μόνο σε ψηφιακή μορφή ή θα βγεί και σε δισκάκι? Όπως και να έχει θα το αγοράσω απο το PS Store αλλα θα το ήθελα και με κουτάκι να το βλέπω στην συλλογή μου :)

More
03 Feb 2015 18:40 #156298 by Eύη Βασιλάκη
καλησπερα
μπηκα σημερα στο psn απο ps3 για να κατεβασω το resident evil, αλλα ενω βλεπω τον τιτλο, δεν εχει πουθενα την επιλογη με την τιμη ωστε να το αγορασω και να το κατεβασω.
Μπορει καποιος να με διαφωτισει???

More
03 Feb 2015 22:10 #156305 by Παντελής Δασκαλέλος

Berserker Predator wrote: ξέρουμε αν θα παραμείνει μόνο σε ψηφιακή μορφή ή θα βγεί και σε δισκάκι? Όπως και να έχει θα το αγοράσω απο το PS Store αλλα θα το ήθελα και με κουτάκι να το βλέπω στην συλλογή μου :)

Σε δισκάκι θα βγει μόνο στην Ιαπωνία για το PS3, οπότε θα πρέπει να το αναζητήσεις στο Ebay ενδεχομένως.

More
01 Apr 2015 11:22 #158841 by John Kast
Replied by John Kast on topic Resident Evil HD Remaster

Lordwinter wrote:

Berserker Predator wrote: ξέρουμε αν θα παραμείνει μόνο σε ψηφιακή μορφή ή θα βγεί και σε δισκάκι? Όπως και να έχει θα το αγοράσω απο το PS Store αλλα θα το ήθελα και με κουτάκι να το βλέπω στην συλλογή μου :)

Σε δισκάκι θα βγει μόνο στην Ιαπωνία για το PS3, οπότε θα πρέπει να το αναζητήσεις στο Ebay ενδεχομένως.

αν και ''λίγο'' καθυστερημένα ευχαριστώ για την απάντηση.Το αγόρασα απο το PSN Network και λίγο που πρόλαβα να παίξω ενθουσιάστηκα :)

More
31 May 2021 20:10 - 31 May 2021 20:10 #251761 by Giorgos Tsolaridis
Modder ανέκτησε διαγραμμένο περιεχόμενο από το αρχικό Resident Evil Η Δυτική έκδοση ήταν censored.

Ο modder Deli295 ανέκτησε διαγραμμένο περιεχόμενο από το αρχικό Resident Evil.

Η εισαγωγή του αρχικού Resident Evil χρησιμοποίησε πραγματικούς ηθοποιούς για να υποδυθούν τους Chris Redfield, Jill Valentine, Albert Wesker και Brad Vickers, όμως η Ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού ήταν αρκετά πιο βίαιη από αυτή που κυκλοφόρησε στη Δύση.

Το πέμπτο μέλος της ομάδας S.T.A.R.S. ήταν ο Joseph Frost ο οποίος αφού ανακάλυψε ένα κομμένα χέρι, τον σκότωσαν τα μολυσμένα σκυλιά. Στην Ιαπωνική έκδοση βλέπουμε τον θάνατό του με αρκετά μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Άλλο περιεχόμενο που βρήκε ο Deli295 είναι το γνωστό  cutscene  όπου συναντάτε το πρώτο zombie, μουσική σε συγκεκριμένα σημεία του Resident Evil και ένα μήνυμα γραμμένο με αίμα σε ένα τοίχο στον δεύτερο όροφο της έπαυλης Spencer.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 31 May 2021 20:10 by Giorgos Tsolaridis.