Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Unity

More
19 Mar 2014 21:44 - 08 Jul 2015 15:18 #142082 by Νίκος Τριανταφύλλης
Assassin's Creed: Unity

Το νέο Assassin's Creed υπό την ονομασία Unity θα διεξάγεται στο Παρίσι.Το Kotaku εξασφάλισε αποκλειστικά screenshots από το Assassin's Creed: Unity, το οποίο όμως όλα δείχνουν θα είναι το νέο επεισόδιο της σειράς.

Διαβάστε το review
Attachments:
Last edit: 08 Jul 2015 15:18 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2014 23:27 #142086 by xarhs xatzias
ελα ρε Ubisoft με τις παιχνιδαρες σου :D

More
20 Mar 2014 00:27 - 20 Mar 2014 01:09 #142094 by Κώστας Λάβαρης
Άντε βγείτε από τις φωλιές σας, κράξτε το AC που βγαίνει κάθε χρόνο, πείτε πως κατάντησε αηδία, και ότι το AC 2 ήταν το καλύτερο από όλα. Να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Μετά όμως όταν τα reviews γράφουν 8+ σταματάτε... Αρκετή χολή πέταξα. :P Δώσε πόνο ρε Ubi.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Last edit: 20 Mar 2014 01:09 by Κώστας Λάβαρης.

More
20 Mar 2014 00:59 #142099 by Νίκος Τριανταφύλλης
Θα προτιμούσα αντί για Παρίσι κάτι άλλο. Εξάλλου είδαμε λίγο από Γαλλία στο Assassin's Creed III: Liberation και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, είναι και τα γαλλικά λίγο εκνευριστική γλώσσα που προσωπικά εμένα θα με εκνευρίσει σίγουρα να ακούω τον πρωταγωνιστή να μιλάει με γαλλική προφορά.

More
20 Mar 2014 10:49 #142112 by Δημήτρης Κάτσης
Και μετά βουρ για Βιομηχανική επανάσταση...

More
20 Mar 2014 11:25 #142115 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Assassin's Creed: Unity

Nicko wrote: Θα προτιμούσα αντί για Παρίσι κάτι άλλο. Εξάλλου είδαμε λίγο από Γαλλία στο Assassin's Creed III: Liberation και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, είναι και τα γαλλικά λίγο εκνευριστική γλώσσα που προσωπικά εμένα θα με εκνευρίσει σίγουρα να ακούω τον πρωταγωνιστή να μιλάει με γαλλική προφορά.

Τι είδαμε από Γαλλία στο Liberation; Εκτός από κακές γαλλικές προφορές (που με το budget ενός core Assassin's Creed ελπίζω να μην είναι κακές), η νέα Ορλεάνη είναι ιδιαίτερη πόλη και πολύ διαφορετική από τη Γαλλία.

More
20 Mar 2014 12:24 #142119 by PanosRetroshowcase
Μια χαρά παιχνίδι θα είναι, όπως σχεδόν όλα της σειράς, είτε μιλάνε Γαλλικά, είτε Μανδαρίνικα, είτε Αφρικάνικα της ζούγκλας. ;)

My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem ΙΙ, Amiga 600, Amiga 500 1Mb, Atari 1040 STFM, Sega Megadrive II, Nintendo SNES (Everdrive), Panasonic 3DO FZ-10, Atari Jaguar, Sony Playstation, Sony PSone, Sega Saturn, Nintendo 64, Sega Dreamcast, Sony PSP, Sony PS2, Nintendo Gamecube, XBOX ®, XBOX 360 Elite LT2.0, XBOX 360 1439 RGH2, Sony PS3 Slim 12Gb

More
20 Mar 2014 13:07 #142121 by tony g
Replied by tony g on topic Assassin's Creed: Unity
ελπίζω να κινηθεί στα χνάρια του 2. Πριν και μετά + τα spin offs δε με τρέλαναν.

More
20 Mar 2014 13:09 #142122 by Νίκος Τριανταφύλλης

Vitril wrote:

Nicko wrote: Θα προτιμούσα αντί για Παρίσι κάτι άλλο. Εξάλλου είδαμε λίγο από Γαλλία στο Assassin's Creed III: Liberation και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, είναι και τα γαλλικά λίγο εκνευριστική γλώσσα που προσωπικά εμένα θα με εκνευρίσει σίγουρα να ακούω τον πρωταγωνιστή να μιλάει με γαλλική προφορά.

Τι είδαμε από Γαλλία στο Liberation; Εκτός από κακές γαλλικές προφορές (που με το budget ενός core Assassin's Creed ελπίζω να μην είναι κακές), η νέα Ορλεάνη είναι ιδιαίτερη πόλη και πολύ διαφορετική από τη Γαλλία.

Δεν είπα ότι είδαμε την Γαλλία αυτοπροσώπως είπα λίγο από Γαλλία μια γεύση. εξάλλου η νεα ορλεανη από τους Γάλλους φτιάχτηκε και το παιχνίδι σου δίνει την εντύπωση ότι παίζεις στην Γαλλία από τους κατοίκους που μιλάνε Γαλλικά, τα ντυσίματα και πάει λέγοντας.

More
21 Mar 2014 17:53 #142227 by Sotiris Greece
Δείτε το trailer του Assassin's Creed Unity [youtube:3dqyaml2]
[/youtube:3dqyaml2]