Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Shadow of the Beast (PS4)

More
21 Aug 2013 14:14 #130742 by Κώστας Λάβαρης
Το Shadow of the Beast είναι ένα ιστορικό 2D Platform που κυκλοφόρησε το 1989 στους περισσότερους υπολογιστές και κονσόλες της τότε εποχής. Πρόκειται για τον τίτλο που ανέδειξε την Amiga ως έναν απ' τους κορυφαίους υπολογιστές στον τομέα των γραφικών.

[youtube:3akltj6t]
[/youtube:3akltj6t]

Η Sony ανακοίνωσε ότι το Shadow of the Beast θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4. Κατά τη διάρκεια της press conference της Sony στη φετινή Gamescom, παρουσιάστηκε το παρακάτω τρέιλερ:

[youtube:3akltj6t]
[/youtube:3akltj6t]

Διαβάστε αναλυτικά για την επιστροφή του παιχνιδιού στο PS4

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Aug 2013 20:01 #130761 by Παντελής Δασκαλέλος
O τίτλος αποκάλυψη κατ' εμέ της Gamescom όσο κι αν γίνομαι κουραστικός θα το επαναλαμβάνω. Δυστυχώς όσοι δεν είχατε παίξει την πρωτότυπη έκδοση πάντως δύσκολα θα με καταλάβετε.

More
22 Aug 2013 19:04 #130797 by Βασίλης Καμακάρης
Αν και δεν το έχω παίξει πολύ στην Amiga, θέλω να το δοκιμάσω.

More
22 Aug 2013 20:02 #130801 by Μάνος Γρυπάρης
Μπορείτε να το παίξετε με emulator στο Planetemu.net

Πιστεύω ότι ο σχεδιασμός του Aarbron όπως τον είδαμε στο βίντεο ήταν πολύ "λίγος". Πολύ μαύρο δυστυχώς. Αν δείτε τα παλιά βίντεο του Shadow of the Beast, τότε ήταν μωβ και με πιο έντονα χαρακτηριστικά. Στο τρέιλερ ήταν σαν...σκιά. Το περιβάλλον βέβαια ήταν γνώριμο όσον αφορά τα mobs. Γιατί σε κάθε περίπτωση έχουμε συνηθίσει το Shadow of the Beast σε ζούγκλες, ανοιχτές περιοχές και κάστρα. Αντίθετα στο τρέιλερ τον είδαμε σε έρημο, σημείο που παίζει κυρίως όταν πεθαίνετε στο original game.

Ελπίζω να προσλάβουν τους original developers του πρώτου Shadow of the Beast. Δηλαδή:
Developers: Martin Edmondson, Paul Howarth
Μουσική: David Whittaker
Εξώφυλλο: Roger Dean

Δεν θα ήθελα να δω game, εξώφυλλο και μουσική όπως έχουμε συνηθισει σε κάτι μέτρια Action games. Αν θέλουν να κάνουν σοβαρή δουλειά αυτή θα γίνει ΜΟΝΟ με τους original δημιουργούς. Είναι αλλιώς να βγάζει ένα παιχνίδι ο δημιουργός του όπως το εμπνεύστηκε με το μυαλό του κι αλλιώς να το παίρνουν κάποιοι 20 χρόνια μετά και να το κάνουν όπως τους κατέβει. Κι αυτό το πράγμα στο βίντεο μόνο Beast δεν θυμίζει.

Αν ήθελαν να κάνουν σωστή δουλειά ας έδειχναν το Shadow of the Beast λίγο πιο μετά στην παρουσίαση, να φανεί από τα πρώτα ονόματα και να καλέσουν τους δημιουργούς του στο stage να μιλήσουν. Πετάς ένα τρέιλερ και τέλος? Κλασικά λάθη σε press conferences. Λυπάμαι που το λέω αλλά έχει γεμίσει η βιομηχανία με άσχετους και οι περισσότεροι παλιοί guru game designers είναι στην αφάνεια. Μόνο κάτι Kojima και Miyamoto έχουν καταφέρει να επιβιώσουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Apr 2015 18:46 - 16 Apr 2015 18:46 #159469 by Μάνος Γρυπάρης
Gameplay video
Τελικά το Shadow of the Beast αναπτύσσεται!

Ιδού το gameplay video από early-alpha version

Λίγο το χρωματάκι με χαλάει στον Aarbron, καθότι τον περίμενα μωβ, όπως και τα αίματα στην οθόνη είναι too much. Κατά τα άλλα ακόμη είναι πολύ νωρίς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 16 Apr 2015 18:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Apr 2015 20:16 #159474 by Αγησίλαος Σιντόρης
Δεν το ηξερα το παιχνιδι αλλα απο το gameplay video μου αρεσε αρκετα μπορω να πω.Απλα με χαλαει λιγο τοσο πολυ splatter,θα το ηθελα μειωμενο..Οσο για τα χρωματα ειναι κατι το διαφορετικο,δεν ξερω κατα ποσο σε κουραζει ομως αμα παιξεις πολυ ωρα το παιχνιδι..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
18 Jun 2015 23:40 #162922 by Dionysis Karagounis
Πολύ καλό! Όταν έπαιξε κ η μουσικουλα ανατρίχιασα,,, btw το σπλατερ δεν με χαλάει, περιμένω να δω και τιμή.

More
16 May 2016 13:05 #181394 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα ανεβάζω το Shadow of the Beast review το οποίο κυκλοφορεί αύτιο 17 Μαϊου.
Θα περιλαμβάνει και την original έκδοση της Amiga. Προσωπικά έχω και τα 3 Shadow of the Beast στην κατοχή μου (Amiga versions) σε boxes, αλλά όπως και να έχει για συλλεκτικούς και μόνο λόγους αξίζει.

Μέχρι να ανέβει το review δείτε δύο πολύ ενδιαφέροντα βιντεάκια.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 May 2016 20:37 - 16 May 2016 22:48 #181406 by Μάνος Γρυπάρης

Shadow of the Beast (PS4) review

Αναμενόμενα το νέο Shadow of the Beast δεν ήταν κάτι το τρομερό, καθώς με 15€ στο PSN αντιλαμβάνεται κάποιος πως δεν διαθέτει triple A production values αλλά τιμάει τα λεφτά του. Μπορώ να πω όμως πως δημιουργήθηκε ένα αξιόλογο Platform Brawler με έμφαση στα combos και γρήγορο σύστημα μάχης, εξερευνήσεις και...σκαρφάλωμα, που θα σας κρατήσει 3-4 ωρίτσες. Περιέχει επικά boss fights και φοβερή ατμόσφαιρα. Όσοι παίξατε το πρωτότυπο θα εκπλαγείτε με το σενάριο και τον τρόπο που παρουσιάζεται στα cutscenes. Όσοι δεν παίξατε το πρωτότυπο μην περιμένετε κάτι το εξωπραγματικό, δεν θα σας εκπλήξει. Κατά την άποψή μου απευθύνεται κυρίως στους fans της σειράς σαν εμένα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 16 May 2016 22:48 by Μάνος Γρυπάρης.

More
22 May 2016 21:11 #181633 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα ανέβασα το πλήρες walkthrough του Shadow of the Beast

Εξελιγμένο σύστημα μάχης, λίγο πιο περίπλοκα puzzles από το original, αλλά υστερεί σαφώς σε ατμόσφαιρα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)