Lordwinter wrote: Όταν μιλάμε για badass γκόμενα μόνο μια μου έρχεται στο μυαλό η Jack από το Mass Effect 2. Καλή και η Bayonetta δεν λέω αλλά πιο πολύ προς το σέξι φέρνει παρά στο badass.
H Bayonetta είναι σίγουρα sexy, αλλά από εκεί και πέρα, είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο προσωπο?
Όταν η φίλη μας μπορεί να κάνει όσα και ο Dante αλλά και ακόμα περισσότερα -πολλά από τα οποία δεν έχουμε δει σε άλλα games, (για παράδειγμα να μεταμορφώνει τα μαλλιά της σε τεράστιες μπότες, γροθιές ή τέρατα -που ρίχνουν κλωτσομπουνίδια, να πυροβολεί με τις μπότες της (!), να στήνει torture attacks κατά το δοκούν -εμφανίζοντας όργανα βασανισμού που κατακρεουργούν τους αντιπάλους, και όλα αυτά περπατώντας με τρελλή άνεση στο πλάι π.χ. μίας φλεγόμενης ρουκέτας), αξίζει την θέση της στη bad ass λίστα νομίζω...
Για να μην αναφέρω για την ικανότητα της να κινείται 3-4 φορές γρηγορότερα από τους αντιπάλους της (Bullet time).
Γενικά μιλώντας, πιστεύω ότι αν κάναμε ένα Top 10 για τους πιο υποτιμημένους videogame χαρακτήρες, θα ήταν πρώτη στη λίστα. Χαίρομαι που βλέπω ήδη ψήφους για χάρη της .
Οπότε Bayonetta από εμένα, όπως επίσης και:
Samus Aran - Metroid
Zoey - L4D
Abbey Black - Jericho
Tanya - Red Alert 2