Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το απαράδεκτο Konami ID

More
07 May 2009 21:09 #52615 by Μάνος Γρυπάρης
Πήγα σήμερα να κάνω register για ενα Konami ID για να μπορέσω να παίξω το Metal Gear Solid Online.
Η Konami βλέπετε δεν γουστάρει το Account μας στο Playstation Network και θέλει να της φτιάξουμε και ξεχωριστό ID. Μάλιστα ζητάει Game ID και Konami ID ξεχωριστά!

(μιλάω φυσικά για την διεύθυνση id.konami.net/quick/confirm.jsp )

Ευτυχώς συνδεόμενος με το PS3, είδα την διεύθυνση που άνοιξε ο browser, την έγραψα στο PC και ξεκίνησα εκεί να πληκτρολογώ τα δεδομένα για να κάνω register. Γιατί αν ήτανε να χρησιμοποιήσω το controller θα είχαμε νυχτώσει.

Η Konami λοιπόν ζητάει Game ID και Konami ID, δηλαδή 2 Usernames τα οποία λέει θα πρέπει να είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
Α, επίσης ζητάει το κάθε ID να έχει μικρούς χαρακτήρες και όχι κεφαλαία! Τόσο πολύ τους πειράζουν τα κεφαλαία? Μήπως θα...crashάρουν οι servers τους? Και στην τελική ολόκληρη Konami και της είναι τόσο δύσκολο να μετατρέψει τα κεφαλαία γράμματα των usernames σε μικρά?

Νομίζατε ότι θα ξεμπερδεύατε έτσι απλά? ΟΧΙ! Εχει κι άλλο. Μέχρι να φτάσουμε ως εδώ φυσικά δεν υπάρχει άνθρωπος στον οποίο να μην έχουν εμφανιστεί 1-2 error messages.
Η Konami λοιπόν ζητάει δύο διαφορετικά passwords (ένα για το Konami ID κι ένα για το Game ID) τα οποία λέει ότι θα πρέπει να είναι ως εξής:
Το password του Konami ID θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών
Το password του Game ID θα πρέπει να είναι μόνο αριθμοί
Πως αμέ, τίποτα άλλο?

Απλά ΕΛΕΟΣ! Πέρασαν πάνω 15 λεπτά (δυστυχώς τα πρώτα 6-7 στην κονσόλα μου και στη συνέχεια οι πειραματισμοί στο PC) μέχρι επιτέλους να ικανοποιήσουμε τα καψώνια της Konami και να κάνουμε register ένα ρημάδι ID για να παίξουμε στο PS3. Λες και είμαστε στα PC ένα πράμα. Ευτυχώς που το Metal Gear Online δεν είχε lag σαν το Pro γιατί ακόμα θα έκραζα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 May 2009 21:48 #52616 by Χρήστος Αρμυριώτης
Καλά εγώ είχα κάνει κανα μισάωρο ρε συ μέχρι να ΚΑΤΑΦΕΡΩ να φτιάξω ένα account με όλους αυτούς τους όρους...Έβαζα ID, μου έλεγε ότι το έχει κάποιος άλλος, επέλεγα password και μου έβγαζε ότι θέλει συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών. Τρεχαγυρευόπουλος...

Τελικά αν και τα κατάφερα μετά από πολλά βρισίδια και ηρέμησα, ήρθε το δεύτερο κύμα με βρισιές όταν είδα πόσο lag έχει το γ@$!@μενο το Pro. Ας όψεται που έχουμε και αδυναμίες αλλιώς... :cool:

More
08 May 2009 15:03 #52630 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω παλι δεν εκανα τοση ωρα. Το θεμα ειναι οτι ξεχασα τους κωδικους... :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Jun 2009 17:37 #53940 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα δεν μπορώ να κάνω Login στο Pro Evolution Soccer 2009!
Κι εκτός αυτού δεν υπάρχει και recover password! Έχω φάει τον κόσμο στο ηλίθιο site της Konami για να βγάλω άκρη.

ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ KONAMI ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο KOJIMA!

Metal Gear Online has been, to quote, a "clusterfuck". Partially because Konami's online reliability is shaky, at best, but mostly because people just hate the fact they need to have a PSN ID, a Konami ID and a MGO ID just to play the thing. Well, it's OK, MGO fans. You're not alone. Your messiah, Hideo Kojima, has descended from a place on high and lo, he agrees with you.

" Honestly, officially, I can't say anything on Konami ID and Game ID. It's a company policy. But frankly speaking, the idea wasn't a very good one. The fact is that Konami's direction was that we create a Game ID and Konami ID for the online components, and now we're seeing that it's not working so well, and we have to think about how to turn it around."

ΜΠΡΑΒΟ αγόρι μου. ΧΩΣΤΑ όπως πρέπει! Έχει παραγίνει το κακό!

Μόλις τους έστειλα ένα e-mail όπου τους σέρνω ότι έχουν και δεν έχουν. Άμα συνεχίσουν την ίδια πολιτική και μέχρι την κυκλοφορία του PES 2010 έχουνε να φάνε το θάψιμο της ζωής τους που θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. ΑΡΚΕΤΑ!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
08 Jun 2009 17:59 #53951 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εγω παλι οταν επαιξα....τοτε....ηταν μια χαρα. Βεβαια μιλαω για τις μερες που ειχε πρωτοβγει το παιχνιδι, οποτε δεν ξερω τωρα κατα ποσο δουλευει σωστα το συστημα.

More
04 Feb 2010 16:51 #68508 by Γιώργος Δημόπουλος
ρε παιδια please help τι στο διαλο ειναι τα konami id κ game id kai δν μπορω να συνδεθω κ να κανω εγγραφη πειτε μου plz τι χρειαζεται.Εχω pc...

More
09 Feb 2010 12:34 #68595 by Μάνος Γρυπάρης
Ψυχραιμία. Απλά κάνε register, συμπλήρωσε ότι στοιχεία σου ζητάει και πρόσεξε τα μηνύματα σφάλματος. Πότε ζητάει να έχεις και αριθμούς στο nickname, πότε στο password κ.ο.κ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Sep 2010 15:57 #77748 by achilles22
paidia h eggrafh konami id einai tsampa?

More
03 Sep 2010 16:17 #77750 by thanasis

achilles22 wrote: paidia h eggrafh konami id einai tsampa?

Ναι,αλλα πρεπει να το εχεις το παιχνιδι αυθεντικο...

More
03 Sep 2010 17:01 #77752 by Dark Azazel

8@no$ wrote:

achilles22 wrote: paidia h eggrafh konami id einai tsampa?

Ναι,αλλα πρεπει να το εχεις το παιχνιδι αυθεντικο...

Γινεται να μην ειναι αυθεντικο ??? :icon what: