Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βοήθεια για Λάρισα με 350Κ

More
14 Dec 2006 22:10 #23818 by Panos Maniatakos
Παιδια εχω την λαρισα κ τελειωνω την πρωτη χρονια.. μαυρο χαλι τα παω κ γι'αυτο πρεπει να φτιαξω την ομαδα.. Αν μπορειτε προτεινετε μου κανενα παιχτη.. κυριως για σεντερ μπακ αλλα πειτε μου κ γενικοτερα.. (θυμηθειτε.. εχω την Λαρισα..!!!) τα λεφτα που μου δινει η διοικηση για τις καλοκαιρινες μετεγγραφες ειναι 350Κ.  :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2006 22:23 #23822 by Νικολής Ασημάκης

Manias-21-\ wrote: τα λεφτα που μου δινει η διοικηση για τις καλοκαιρινες μετεγγραφες ειναι 350Κ.  :lol:

Σιγά το πράμα. Εμένα στο CM 03/04 η διοίκηση του Πανιώνιου μου έδινε μόνο 17Κ :lol: !!!!!!!!!!

More
14 Dec 2006 22:27 #23823 by Panos Maniatakos
οκ. κανενα παιχτη ομως εχεις να μου προτεινεις??

More
14 Dec 2006 22:32 #23824 by Νικολής Ασημάκης

More
14 Dec 2006 22:35 #23825 by Panos Maniatakos
Ναι εχεις δικιο.. Παιδια το Fm 2007 paιζω......

More
14 Dec 2006 22:55 #23826 by Νικολής Ασημάκης
Xμμ, εγώ έχω "ειδικότητα" στο 03/04. Τέσπα, πάρε τον Mitchinson ( sto 03/04 νομίζω πως έπαιζε στα μικρά της Liverpool )

More
14 Dec 2006 22:58 #23827 by Panos Maniatakos
α δεν ξερεις? καλα δεν πειραζει.. ευχαριστω παντως.. τον Mitchinson δεν μου τον βρισκει..

More
14 Dec 2006 23:10 #23829 by Νικολής Ασημάκης
Kάτσε, νέοι στο CM 03/04, αλλά ταλέντα ήταν και οι Freddi (edit) Roma
                                                                         McGrath (edit) Νομίζω πως αυτός ήταν στα μικρά της Liverpool.
                                                                         Rincon (edit) Μάντσεστερ
                                                                         Walker (edit) Νομίζω σε μια μικρή αγγλική ομάδα.

More
14 Dec 2006 23:44 #23835 by Μάνος Γρυπάρης
Άλλο CM '03/'04 κι άλλο FM 2007! Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Άρα όσοι του προτείνεις είναι άκυροι.

Πάρε Lebohang Mokoena, Pablo Vitti, Sherman Cardenas, Vincent Degre για τέρμα, Martin Klein, Diego Buonanotte, Manuel Schmiedebach, Duncan Ferguson, Kristian Lisztes, Vassilis Tsiartas, Jan Kjell Larsen.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Dec 2006 23:59 #23836 by Νικολής Ασημάκης
Sorry, τότε. ( Πάντως στο CM αυτοί ήταν παιχτρόνια ). Αλήθεια Μάνο, αν σου πω πως τους περισσότερους που προτείνεις, δεν τους ξέρω, τι θα μου πεις; :roll: