- Thank you received: 0
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ο Michael Jordan έχει γίνει 14 φορές ΝΒΑ All-Star, 5 φορές MVP και 6 φορές πρωταθλητής. Το 2009 μπήκε στο NBA Hall of Fame. Αυτή θα είναι η 4η φορά όπου ο πρωταθλητής θα είναι στο εξώφυλλο του NBA 2K, μετά τα NBA 2K11, NBA 2K12 και NBA 2K16 Special Edition.
First Look at our Cover Athlete Michael Jordan in #NBA2K23
? 80s MJ
? 90s MJ pic.twitter.com/r27VGCvQfU
— NBA 2K (@NBA2K) July 5, 2022
Ο Booker δήλωσε μετά την ανακοίνωση “Είναι ένα όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα να βρίσκομαι στο εξώφυλλο του NBA 2K. Είμαι φαν του NBA 2K από όταν ήμουν παιδί, και είναι απίστευτο να είμαι μέλος ενός κλαμπ σπουδαίων παικτών που έχουν βρεθεί στο εξώφυλλο. Είναι επίσης τιμή μου που μοιράζομαι το φετινό εξώφυλλο με τον Michael Jordan, που έφερε την επανάσταση στο άθλημα για τους μεταγενέστερους παίκτες και μαζί με δύο σπουδαίες αθλήτριες του WNBA, την Diana Taurasi και την Sue Bird, που συνεχίζουν να ασκούν επίδραση στο μπάσκετ.” Ο συγχρονισμός της αποκάλυψης είναι τέλειος καθώς ανακοινώθηκε επίσης πως ο Booker υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Phoenix Suns, ύψους 210 εκατομμυρίων ευρώ.
Be Legendary in #NBA2K23
Introducing our NBA 2K23 Cover Athlete @DevinBook
Pre-order now: t.co/qiAxVeTR4S pic.twitter.com/EOElD9mLHF
— NBA 2K (@NBA2K) July 7, 2022
Το όνομα Giannis αναφέρθηκε αρκετές φορές στην διάρκεια της παρουσίασης του gameplay, με την 2K Games να δηλώνει πως το επιθετικό στυλ του ενέπνευσε πολλές από τις άλλαγες που συντελέστηκαν στο κομμάτι της επίθεσης. Παράλληλα τα combos χειρισμού της μπάλας θα εμπλουτιστούν, με την λίστα των Moving Crossovers να έχει σχεδόν διπλασιαστεί από την προηγούμενη έκδοση, από τα 15 στα 28. Τα νέα Pro Stick gestures διαφοροποιούν τον χειρισμό κάθε παίκτη και σκοπεύουν να ξεχωρίσουν τους καλούς από τους σπουδαίους παίκτες.
when you use up your defensive boosts, you’ll get a drop in your steal and block ratings. Hopefully this gets rid of some of the spamming
— Mike Wang (@Beluba) August 8, 2022