Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βάλε τον εαυτό σου στο Football Manager!

More
23 Aug 2005 18:18 - 23 Aug 2006 02:44 #1464 by Μάνος Γρυπάρης
Όπως έγινε και με το Football Manager 2005, έτσι θα γίνει φέτος και με το FM2006. Μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας στο παιχνίδι και να γίνετε με αυτό τον τρόπο ένας από τους regenerated παίκτες Η (αν είστε άνω των 22) να μπείτε στο staff κάποιας ομάδας από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ως γνωστόν στο FM2005, ο δικός μας beastie (Κώστας Γιαγιάς) συναντάται ως scout ή physio της ΑΕΚ ή και ως Coach του Εθνικού και μάλιστα διαθέτει και πολύ καλά στατιστικά! Έτσι Κωστάκη?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 Aug 2006 02:44 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Aug 2005 11:57 #1805 by mitsos
Ρε Μανο εχω ενα προβλημα.Μπαινω στο link για το face in the game,αλλα ενω κατω αριστερα γραφει Ολοκληρωθηκε,το μονο που υπαρχει εναι μια λευκη σελιδα!!!Απαντησε οσο πιο γρηγορα μπορεις,γιατι θελω να το προλαβω... :roll: :roll: :roll:

More
28 Aug 2005 12:35 #1806 by Σταύρος
Egw anitheta exw allo provlhma....enw bhka sto diagwnismo prepei na pathsw ena link sto e-mail mou gia na ginei activate h summetoxh mou...Afou pathsw ti prepei na mou vgalei? Nomizw oti thn prwth fora pou to pathsa me phge sto site ths sigames. Meta omws otan to xanadokimasa mou vgazei:
Your competition entry could not be activated! 5116 67744ce337c6a1dc991f14bf90a79b21

giati?

EDIT: Akuro telika mou esteilan e-mail egina accepted :)

More
28 Aug 2005 13:25 #1816 by Μάνος Γρυπάρης
shikabalas, δώσε screenshot σε αυτό το topic για να δούμε τι φταίει.

Για να μας στείλετε το δικό σας Screenshot ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.
1)Δημιουργήστε την εικόνα
Πηγαίντε στο παιχνίδι που θέλετε και πατήστε το πλήκτρο Print Screen. Την στιγμή που το πατάτε αποτυπώνεται η συγκεκριμένη εικόνα στον Η/Υ σας. Στη συνέχεια πηγαίντε στη Ζωγραφική των Windows (Start/All Programs/Accessories/Paint ή Έναρξη/Όλα τα προγράμματα/Εργαλεία/Ζωγραφική) και επιλέξτε το μενού Edit/Paste. Τέλος επιλέξτε το File/Save As (Αρχείο/Αποθήκευση Ως) και σώστε την εικόνα στο Desktop σας με κατάληξη .jpg (για να πιάνει και λιγότερο χώρο).

2)Κάντε Upload την εικόνα
Πηγαίντε στο site www.imageshack.us , επιλέξτε το Browse και στη συνέχεια την εικόνα που βάλατε στο Desktop. Αφού τελειώσει το Upload, στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε την σειρά που γράφει "Thumbnail for forums" , κάντε δεξί κλικ και Copy (Αντιγραφή) και στη συνέχεια κάντε New Topic εδώ στο Forum και επιλέξτε δεξί κλικ και Paste (Επικόλληση). Έτσι, εύκολα κι απλά η εικόνα σας δημοσιεύεται και την σχολιάζουμε όλοι μαζί παρέα!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Aug 2005 16:17 #1829 by mitsos

More
28 Aug 2005 17:52 #1836 by Μάνος Γρυπάρης
Αν τα συμπλήρωσες τα στοιχεία σωστά, έστειλες την εικόνα 95x95 κι έκανες κλικ στο άσπρο κουτάκι στο κάτω μέρος της οθόνης (Agree to the terms) τότε θα σου γράψει ότι στάλθηκε σωστά και θα λάβεις ένα e-mail για να κάνεις επαλήθευση ότι το mail σου όντως ισχύει. Αν δεν σου ήρθε e-mail κάνε τα παραπάνω προσεκτικά και συμπλήρωσε όλα τα πεδία. (κλικ στο άσπρο κουτάκι να μαυρίσει)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Aug 2005 20:58 #1851 by mitsos
Μαλλον δεν καταλαβες.Ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να μπω,δεν εχω ξαναμπει ποτε,αρα δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα που λες...

More
28 Aug 2005 23:42 #1854 by Μάνος Γρυπάρης
Μπες στο www.sigames.com/faceinthegame . Αν σου εμφανίζει κενή σελίδα από την αρχή τότε έχει πρόβλημα ο Explorer σου. Πήγαινε στα Tools/Internet Options/Security/Default Level και επέλεξε το "Medium". Αν είναι ήδη επιλεγμένο τότε πήγαινε www.windows.com και κατέβασε τα τελευταία updates. Επίσης αν έχεις firewall απενεργοποίησέ το.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Aug 2005 17:23 #1900 by mitsos
Τελικα πηγα σε Internet Cafe και γραφτηκα απο εκει...Αντε,γιατι ειχα μπουχτησει :x :x :x

More
20 Oct 2005 02:10 #4274 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι στείλατε τον εαυτό σας στο παιχνίδι, αν δεν..."σας βρείτε" την 1η χρονιά, γράψτε το ονοματεπώνυμό σας στα Αγγλικά, μήπως σας βρούμε εμείς από την 2η χρονιά και μετά ως regenerated.

Γιωργάκηηηη....πες αλεύρι....
Εσύ είσαι αυτός βρε? :shock: :shock: :shock:

[img

[img
[img
[img

(George M. Cohan)