Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Iσπανικό Πρωτάθλημα

More
11 Apr 2006 12:24 #10898 by nick
’ρχισα πρωτάθλημα στην Ισπανία με τη Valencia κι παρατήρησα ότι δεν μπορώ να δώσω squad numbers στους παίχτες μου.Σε κάθε αγώνα τα νούμερα είναι από 1-11 κι τυχαία,μπορώ να κάνω κάτι για αυτο?

Second is just the first looser

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Apr 2006 02:36 #10921 by Μάνος Γρυπάρης
Χμμμ, περίεργο. Κατέβασες το patch 6.0.3 από τα Downloads?

Ο Sir_A_K τα ξέρει καλά τα του Ισπανικού και μάλιστα είναι δικός σου (νυχτεριδάς - Valencia από κούνια)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Apr 2006 10:07 #10925 by nick
ακόμα κι με το 6.0.3 κι με το αυθεντικό παιχνίδι.Είναι εκνευριστικό να είναι όλα τα νουμερα 1-11.

Second is just the first looser

More
01 May 2006 23:01 #11690 by a
Έχω πρόβλημα με το fm06. Για τις Ευρωπαικές
διοργανώσεις πρέπει να έχεις στους 25 παίκτες που
δηλώνεις τουλάχιστον 4 που προέρχονται από τα τμήματα
υποδομής της ομάδος(αν έχω καταλάβει καλά). Εγώ έχω 8
τέτοιους παίχτες και μου αναγνωρίζει μονο τον
έναν!Έχω τη Real Madrit. Οι συγκεκριμένοι παίκτες
εχουν παίξει ενα χρονο στη Real Madrit C, ένα χρόνο
στη δεύτρη ομάδα της Real και τον τρίτο χρόνο τους έχω
ανεβάσει στην πρώτη ομάδα. Τί κάνω λάθος;

More
02 May 2006 00:12 #11700 by Αντώνης Κατρής
Το θέμα είναι απλό... Στη Ισπανία οι κανονισμοί είναι ως εξής: Πρέπει να δηλώνεις σε κάθε μία από τις τρεις ομάδες σου μέχρι 25 παίκτες στην καθεμία. Οι 25 της πρώτης ομάδας είναι αυτοί που παίζουν στο πρωτάθλημα στους οποίους μπορείς να προσθέσεις άλλους 6 από τις άλλες ομάδες (είτε 6 από τη B είτε 6 από τη C είτε οποιοσδήποτε συνδυασμός) οι οποίοι μπορούν να είναι οποιοιδήποτε από τους 25 που έχει δηλωμένη η κάθε μία από τις άλλες δύο ομάδες. Στην Ευρώπη τώρα επειδή τα νούμερα αλλάζουν συνέχεια γι'αυτό για τις Ισπανικές ομάδες χρησιμοποιείται το παλιό μοντέλο αρίθμησης των παικτών ανάλογα με τη θέση. Αυτό βέβαια στην πραγματικότητα δεν ισχύει αλλά στο παιχνίδι το έχουν κάνει έτσι

More
02 May 2006 00:25 #11702 by Αντώνης Κατρής

antonio4 wrote: Έχω πρόβλημα με το fm06. Για τις Ευρωπαικές
διοργανώσεις πρέπει να έχεις στους 25 παίκτες που
δηλώνεις τουλάχιστον 4 που προέρχονται από τα τμήματα
υποδομής της ομάδος(αν έχω καταλάβει καλά). Εγώ έχω 8
τέτοιους παίχτες και μου αναγνωρίζει μονο τον
έναν!Έχω τη Real Madrit. Οι συγκεκριμένοι παίκτες
εχουν παίξει ενα χρονο στη Real Madrit C, ένα χρόνο
στη δεύτρη ομάδα της Real και τον τρίτο χρόνο τους έχω
ανεβάσει στην πρώτη ομάδα. Τί κάνω λάθος;

Όσο για τους homegrown είναι μία περίεργη ιστορία. Το πλήρες σχέδιο λέει να έχεις 4 που να είναι από τη χώρα σου και άλλους 4 που να έχουν προπονηθεί στις ακαδημίες σου το λιγότερο 3 χρόνια μέχρι τα 21 τους. Βέβαια το πως ακριβώς λειτουργεί ο κανόνας δε το ξέρω αλλά γενικά να ξέρεις ότι αν έχεις έναν U21 τουλάχιστον 3 χρόνια στην ομάδα σου τότε λογικά θα μετράει για homegrown

More
02 May 2006 12:52 #11738 by Kostas Giagias
τα 3 χρόνια πρέπει να είναι από 15-21. ισως τους πήρες στα 20 και έτσι μόνο 2 χρόνια ήταν στην ομάδα... σε αυτό το παράθυρο...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
01 Aug 2006 18:27 #17593 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Help guys. Σχήμα και ό, τι άλλο χρειάζεται για την Real Madrid στο FM 2006 με το patch

More
31 Aug 2006 13:17 #18761 by Βασίλης
εγώ πήγα με μεταγραφή στη Ρεάλ στις αρχές της σαιζόν 2009-10 με την ομάδα να παραπαίει έχοντας σχεδόν το ίδιο υλικό με το 2005 με εξαίρεση ένα Βραζιλιάνικο αριστερό μπακ χαφ και 3-4 φανταστικούς 17χρονους regens.

Πήρα VandenBorre που έπαιζε ακόμα και ως δεξί χαφ, Fabregas από Arsenal, Edinho (DC), Diogo (AML) και Porcellis (ST) από τη Βραζιλία και με ένα απλό 4-4-2 πήρα το πρωτάθλημα με 30 πόντους διαφορά, πήρα κύπελλο (μόνο η Μπαρτσα με δυσκόλεψε στα προημιτελικά 0-3, 4-0 στο Μπερναμπέου) και έχασα στο τελικό του Champions League έπειτα από περίπατο σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια...

Θέλω να πω.. Η Ρεάλ έχει παιχταράδες για οποιοδήποτε σύστημα. Αν θες να έχεις σούπερ επιθετικό σχήμα, σου αρκεί το Diamond, όπου δεκάρι μπαίνει ο Julio Baptista ή ο Raul..

More
31 Aug 2006 13:44 #18762 by Igor
Οποιο συστημα και να βαλεις με Παβον κεντρικο αμυντικο δεν βλεπω προκοπη. Τελως παντων το 1ο συστημα δειχνει πιο ολοκληρωμενο αν και πιστευω οτι ο Ραουλ πρεπει να παιζει βασικος αλλα πιο πισω.