Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Hideo Kojima ανακοίνωσε ένα VR Game

More
14 Sep 2022 23:36 #266623 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Ιάπωνας game designer Hideo Kojima ανακοίνωσε στο Twitter ότι η Kojima Productions εργάζεται σε ένα VR game που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στο Tokyo Game Show 2022. Το TGS 2022 διαρκεί από τις 15 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Sep 2022 23:40 #266632 by Nikos Georgopoulos
Ο Hideo Kojima ανακοίνωσε ένα VR Game

Με φωτογραφίες στο Twitter.

Ο Ιάπωνας game designer Hideo Kojima ανακοίνωσε στο Twitter ότι η Kojima Productions εργάζεται σε ένα VR game που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στο Tokyo Game Show 2022. Το TGS 2022 διαρκεί από τις 15 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι η Kojima Productions έχει επί του παρόντος τουλάχιστον τρία projects. Όσον αφορά τα games, ο πρωταγωνιστής του Death Stranding, Norman Reedus, απλώς ξεκαθάρισε ότι το Death Stranding 2 αναπτυσσόταν ήδη τον Μάιο, απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με το παιχνίδι, λέγοντας: "Ξεκινήσαμε το δεύτερο". Ο Kojima απάντησε σε αυτό λέγοντας στον Reedus "να πάει στο ιδιωτικό του δωμάτιο", ένα αστείο για τον χαρακτήρα του στο παιχνίδι.

Doing the final check of KJP VR that we are going to show at TGS 2022???? pic.twitter.com/GFWZSc6OAc

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) September 14, 2022

Στη συνέχεια, υπήρξε η πρόσφατη ανακοίνωση μιας συνεργασίας με το Xbox, όπου ο Kojima μίλησε πολύ για την τεχνολογία cloud. Μένει να δούμε αν το VR game στο οποίο αναφέρεται ο Kojima είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι ή αν πρόκειται για διαφορετικό. Τότε ο Kojima είχε πει: "Είναι ένα παιχνίδι που πάντα ήθελα να φτιάξω. Είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι, που κανείς δεν έχει βιώσει ή δει ποτέ. Περίμενα πολύ καιρό για τη μέρα που θα μπορούσα επιτέλους να ξεκινήσω να το δημιουργώ".

Στην ανακοίνωση, ο Kojima φοράει ένα ακουστικό Oculus Quest 2 και κρατάει τα επίσημα χειριστήρια. Άραγε θα δούμε κάτι σαν...P.T. σε VR;

More
07 Oct 2022 03:37 #266971 by Nikos Georgopoulos
Νέο teaser

Δεν σταματάει τα teaser ο Hideo Kojima, αφού ανέβασε μια νέα φωτογραφία στο Twitter, πάλι με την ηθοποιό Mary Elle Fanning.

The answer to “WHO” at TGS will be in the next “WHERE”. pic.twitter.com/y6Y6l7gAxo

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) October 5, 2022

More
08 Oct 2022 02:56 #266995 by Nikos Georgopoulos
Η Mary Elle Fanning επιβεβαιώθηκε

Η ηθοποιός Mary Elle Fanning επιβεβαιώθηκε επιτέλους από τον ίδιο τον Kojima ως πρωταγωνίστρια, σε ένα νέο teaser.

TGS→"WHO"→ ELLE
PAX→"WHERE"→???
???→"???"→??? pic.twitter.com/bbeTBsUtLe

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) October 7, 2022

More
09 Oct 2022 15:48 #267009 by Nikos Georgopoulos
Δύο νέες φωτογραφίες της Elle Fanning

Ο Hideo Kojima ανέβασε δύο νέες φωτογραφίες της Elle Fanning στο Instagram, στις οποίες φαίνεται ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε motion capture studio.

More
27 Oct 2022 12:34 #267289 by Nikos Georgopoulos
Hideo Kojima: "Ένα από τα επόμενα games μου είναι κάτι σαν νέο μέσο"

"Σχεδόν" και "αν πετύχει".

Ο Hideo Kojima δήλωσε ότι ένα από τα επόμενα games του είναι "Σχεδόν σαν νέο μέσο".

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στον The Guardian, ο Kojima είπε για έναν από τους επερχόμενους τίτλους του, καταρχήν ότι είναι κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και χρόνια, και κατά δεύτερον ότι δεν είχε ακόμη την τεχνολογία. Αυτό που ετοιμάζει είπε ότι «είναι σχεδόν σαν ένα νέο μέσο. Αν αυτό πετύχει, θα αλλάξει τα πράγματα -- όχι μόνο στη βιομηχανία παιχνιδιών, αλλά και στη βιομηχανία του κινηματογράφου».

Άραγε μήπως ο Kojima αναπτύσσει video game με το Microsoft HoloLens;

Ο Kojima δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά μίλησε για το πώς με νέες ιδέες, είναι το δεύτερο ή το τρίτο πρόσωπο που είναι πιθανό να πετύχει εμπορικά, καθώς είπε: «Για το αν είμαι ο πρώτος, είναι δύσκολο. Αλλά θέλω να είμαι ο πρώτος. Θέλω να συνεχίσω να είμαι ο πρώτος».

Το Guardian σημειώνει ότι το έργο που συζήτησε δεν σχετίζεται με τη συνέχεια του Death Stranding.

More
03 Nov 2022 11:11 #267427 by Nikos Georgopoulos
Η Shioli Kutsuna στο cast

Η Αυστραλογιαπωνέζα Shioli Kutsuna θα είναι στο cast του I Am Sam.
Την ηθοποιό του Deadpool 2 αποκάλυψε ο Hideo Kojima, μαζί με τις φράσεις "Where Am I?" και "How Come?"

More
09 Dec 2022 02:33 #267952 by Nikos Georgopoulos
Η Léa Seydoux στο cast

Ο Hideo Kojima αποκάλυψε στο Twitter ότι η ηθοποιός Léa Seydoux θα είναι και αυτή στο επιτελείο των ηθοποιών του νέου του παιχνιδιού, I am Sam. Η Seydoux έπαιζε και στο Death Stranding και συγκεκριμένα την χαρακτήρα Fragile.

FRAGILEEEEEEEE t.co/CEsAte17M1 pic.twitter.com/cn8mBRQKlR

— Sam?️ (@CFCJoji) December 8, 2022

More
01 Feb 2024 09:13 #274876 by Nikos Georgopoulos
Ίσως είναι PS5 exclusive

Ο Hideo Kojima μίλησε ξανά για το νέο του video game κατά την διάρκεια του State of Play Ιανουαρίου της Sony. Με την κοινή δήλωση Sony και Kojima υπονοήθηκε ότι το παιχνίδι ίσως είναι PS5 exclusive.
Δήλωσε ξανά ότι θα παντρέψει ένα "Interactive game με ταινία" και ότι "θα σπάσει το φράγμα ανάμεσα στις ταινίες και τα video games". Πάντως για πρώτη φορά είπε δημόσια ότι το παιχνίδι θα είναι Action Espionage (με στοιχεία Metal Gear Solid;) και ότι θα έχει μία νέα τεχνολογία.

Το νέο αυτό παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μετά το Death Stranding 2.

More
30 Sep 2024 02:16 #277787 by Nikos Georgopoulos
Θα είναι video game, anime, ταινία "ή κάτι άλλο"

Ο Hideo Kojima έχει υπογράψει με το πρακτορείο ταλέντων WME για να "ελέγχει την κυκλοφορία σε ό,τι κάνει" και "να χειρίζεται τις ανταλλαγές με όλους τους ηθοποιούς" με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το επόμενο project του μπορεί να μην είναι καν video game.
Σε συνέντευξή του στο Variety , ο Kojima παραδέχτηκε ότι, ενώ μέχρι αυτό το σημείο, είχε «προσωπικά» τη δυνατότητα να κάνει τις διασυνδέσεις που χρειαζόταν, «είχε γίνει δύσκολο να το διαχειριστεί μόνος του». Ως εκ τούτου, έχει υπογράψει με την «πολύ ισχυρή» ομάδα του WME για να «συνεργαστεί με ταλαντούχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να δημιουργήσει κάτι νέο».

«Δημιούργησα την Kojima Productions στο πλαίσιο της «ψηφιακής ψυχαγωγίας», αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει απαραίτητα να φτιάξω ένα video game», είπε ο Kojima. «Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα σειρά από ένα παιχνίδι, ένα anime, μια ταινία ή κάτι εντελώς διαφορετικό. Όλα είναι πιθανά. "Θα ήθελα να συνεργαστώ με ταλαντούχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να δημιουργήσω κάτι νέο, με το "ψηφιακό" να είναι η λέξη-κλειδί. Θα μπορούσε να είναι μια ταινία, ένα παιχνίδι ή κάτι εντελώς άλλο. Δεν μπορώ να πεθάνω μέχρι τότε! Μην νομίζεις ότι προσπαθώ να κάνω κάτι πολύ ασυνήθιστο!»

Ο Kojima τόνισε επίσης ότι θεωρεί ότι το στούντιο του, η Kojima Productions, είναι "indie". "Είμαστε indie! Πραγματικά! Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα κλείσουμε. Δεν μας υποστηρίζει κανένας. Κάνουμε τα πάντα μόνοι μας, από τη δημιουργία ιδεών μέχρι την παραγωγή, ακόμη και την προώθηση και το μάρκετινγκ. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά στούντιο σαν εμάς. "Δεν μπορούμε να κάνουμε μαζική παραγωγή, επομένως δεν θα βγούμε στο χρηματιστήριο. Γερνάω αρκετά και δεν είναι πάντα εύκολο. Αλλά δημιουργώ πράγματα επειδή το θέλω. Λειτουργώ μια επιχείρηση για να μπορώ να συνεχίσω να δημιουργώ, δεν είναι επειδή θέλω να κάνω το δικό μου στούντιο".